Free cookie consent management tool by TermsFeedSurse: Premierul Ludovic Orban vehiculează 15 iunie data la care să se deschidă agențiile de pariuri și cazinourile

Surse: Premierul Ludovic Orban vehiculează 15 iunie data la care să se deschidă agențiile de pariuri și cazinourile

Update 11 iunie: OFICIAL: 15 Iunie este data la care se deschid agențiile de pariuri și cazinourile.

Premierul României, Ludovic Orban vine cu vești bune: “Se permite reluarea activitatii de jocuri de noroc. De asemenea, se vor redeschide Loteria, casele de pariuri sportive, respectiv aceste activitati care prezinta un risc epidemiologic relativ scazut”, se arată pe Digi24.


Premierul Ludovic Orban s-a întâlnit, joi, cu reprezentanții industriei jocurilor de noroc și cu alți oficiali ai Guvernului pentru a discuta despre data la care se pot redeschide agențiile de pariuri terestre, cazinourile și sălile de jocuri.

În cadrul acestei ședințe, premierul Ludovic Orban a vehiculat 15 iunie ca dată pentru redeschiderea agențiilor de pariuri, a cazinourilor și a sălilor de jocuri.

Ludovic Orban a menționat, în cadrul ședinței, că data de 15 iunie va fi cea la care vă reporni activitatea în cazul în care numărul cazurilor de coronavirus nu va crește între timp.

interviu sorin constantinescu

La ședința de joi au mai participat consilierul guvernamental din domeniul jocurilor de noroc Sorin Constantinescu, secretarul de stat al Guvernului, Antonel Tănase, secretarul de stat al Ministerului Finanțelor Publice, Sebastian Burduja, președintele ONJN, Cristian Voinea-Mic, și secretarul general al ONJN, Narcis Godeanu.

La această ședință, reprezentanții industriei jocurilor de noroc au expus planul prin care activitatea poate reîncepe în condițiile respectării tuturor măsurilor sanitare pentru protecția celor 45 de mii de angajați și a clienților.

sedinta-Guvernul-României-foto-28-mai
Primul Ministru Ludovic Orban, Secretarul General al Guvernului Antonel Tanase și Sorin Constantinescu, consilier al Guvernului României, la intalnirea cu asociatiile profesionale din domeniul jocurilor de noroc de joi, 28 mai 2020

Ce se schimbă de la 15 iunie în agențiile de pariuri, cazinouri și sălile de jocuri?

Conform propunerilor prezentate în ședința de joi, începând cu data de 15 iunie vor fi luate măsuri suplimentare și vor fi implementate reguli noi.

Astfel, clienții vor trebui să respecte următoarele reguli:

  • La intrarea în locație, clienții vor fi obligați să își igienizeze mâinile cu gel sau săpun pus la dispoziție de organizator.
  • Accesul în interiorul locațiilor se va face obligatoriu cu mască de protecție, iar aceasta trebuie purtată pe tot parcursul vizitei.
  • Fiecare client va trebui să păstreze o distanță de 1.5 metri față de alte persoane aflate în locație.
  • Persoanele cu simptome puternice (temperatură crescută, dificultăți de respirație, tuse, oboseală, buze cianotice, dureri sau presiune în piept) nu vor fi primite în locație.
  • Cei care au fost în contact cu persoane testate pozitiv cu Covid-19 sau care vin din zone de risc nu vor fi primiți în locație.
  • La fiecare aparat electronic va fi primit un singur client.

Măsurile pe care le vor lua agențiile de pariuri, cazinourile și sălile de jocuri:

  • Angajații vor fi instruiți și vor cunoaște toate normele de igienă. Ei vor fi obligați să se spele pe mâini sau să folosească gel dezinfectant la cel mult 60 de minute.
  • Între aparatele electronice pentru jocuri de noroc se vă păstra o distanță de cel puțin 1.5 metri. Unde acest lucru nu va fi posibil, aparatele din mijloc vor fi oprite.
  • Angajații vor trebui să păstreze o distanță de 1.5 metri față de clienți. Ei vor fi protejați și prin panouri separatoare.
  • Zonele în care se va sta la coadă vor fi marcate pentru respectarea distanțării fizice.
  • Persoanele care nu au intenția să joace sau nu au o sesiune de joc activă nu vor fi primite în locație.
  • Locațiile vor fi dezinfectate la fiecare 12 ore. De asemenea, obiectele atinse frecvent și aparatele vor fi dezinfectate și mai des.
  • Angajații vor fi verficați la intrarea în tură dacă au simptome și li se va lua temperatura.

Amintim că agențiile de pariuri din România, sălile de joc și cazinourile au fost închise în data de 17 martie, ca urmare a unei ordonanțe militare pe care a anunțat-o ministrul de interne Marcel Vela. Astfel, din acea dată, oamenii au putut juca doar pe Internet la ruletă online, poker online și păcănele online.

Ne poți ajuta cu un Like & Share la articolul „Premierul Ludovic Orban vehiculează 15 iunie data la care să se deschidă agențiile de pariuri și cazinourile stradale”. Mulțumim!
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash