Pacanele

Cele mai cunoscute jocuri ca la aparate le vei gasi aici, iti oferim posibilitatea de a juca la pacanele gratuit aici pe platforma noastra, sau pe bani reali la diferite cazinouri online din Romania. Pacanele este termenul folosit de mai toti romanii insa in online o sa mai gasim denumirea de sloturi, indiferent cum le spuneti la noi pe site veti gasi sute de jocuri casino. Practic mai toate jocurile pe care le stiti din mediul offline acum se pot juca direct de pe telefonul mobil, acum este mult mai simplu sa testati anumite functii prin functia „demo” oferita de unele cazinouri.

Terminator Genisys

Terminator Genisys

Franciza Terminator este una dintre cele mai de succes din domeniul filmelor SF si serveste drept inspiratie pentru jocul de pacanele Terminator Genisys.

age of the gods

Age of the Gods

Age of the Gods este un joc de pacanele gratis de la Playtech, bazat pe mitologia greaca antica. Slotul video foloseste o varietate de zei greci.

justice league

Justice League

Slotul de cazino online Justice League este structurat pe o configuratie de 5*3, cu 40 de linii de plata si face parte din brandul DC Comics.

gladiator jackpot

Gladiator Jackpot

Bazat pe filmul original “Gladiatorul”, unul dintre cele mai de succes filme din toate timpurile, slotul video Gladiator Jackpot este produs de Playtech.

epic ape

Epic Ape

Epic Ape este un joc ca la aparate cu maimute alimentat de Playtech, care are ca tema jungla si vine cu 6 role, 4 randuri si 4096 moduri de a castiga.

book of lords

Book of Lords

Jocul ca la aparate Book of Lords prezinta aventura frumoasei blonde cautatoare de comori, iar rezultatul actiunilor sale apare pe cele zece linii de plata.

anaconda wild

Anaconda Wild

Anaconda Wild este un joc ca la aparate creat de Playtech, cu 6 linii, 4 randuri si 50 de linii de plata fixe, care poate fi redat pe toate dispozitivele.

the asp of cleopatra

The Asp of Cleopatra

Considerata cea mai frumoasa femeie din lume, Cleopatra este sursa de inspiratie pentru Red Rake, cu jocul de pacanele online The Asp of Cleopatra.

40 treasures

40 Treasures

Regele care ascunde comori din dorinta de a le proteja de inamici nu este un simplu mit, dovada sta in jocul de cazino 40 Treasures.

super striker

Super Striker

Fotbalul face casa buna si in lumea de cazino online, acolo unde poti sa joci Super Striker, un joc ca la pacanele cu premii pe cele cinci linii de plata.

fortunes of ali baba

Fortunes of Ali Baba

Fortunes of Ali Baba este un joc de pacanele frumos si plin de aventura, cu tema povestea lui Ali Baba si cei 40 de hoti.

wilderland

Wilderland

Wilderland este un joc de pacanele gratis online de la NetEnt, cu 5 role, 3 randuri si 20 de linii de plata, avand ca tema padurea magica.

888 popup