Pacanele

Cele mai cunoscute jocuri ca la aparate le vei gasi aici, iti oferim posibilitatea de a juca la pacanele gratuit aici pe platforma noastra, sau pe bani reali la diferite cazinouri online din Romania. Pacanele este termenul folosit de mai toti romanii insa in online o sa mai gasim denumirea de sloturi, indiferent cum le spuneti la noi pe site veti gasi sute de jocuri casino. Practic mai toate jocurile pe care le stiti din mediul offline acum se pot juca direct de pe telefonul mobil, acum este mult mai simplu sa testati anumite functii prin functia „demo” oferita de unele cazinouri.

Zodiac Wheel

Zodiac Wheel

Lumea sloturile video acopera aproape toate domeniile de activitate,Zodiac Wheel fiind unul dintre jocuri pacanele care au drept tema principala astrologia.

Pimped

Pimped

Jocul ca la pacanele Pimped lansat in 2015 de Play’n GO aduce in scena stilul de viata extravagant reprezentat in muzica hip-hop.

Divine Fortune

Divine Fortune

Jocul ca la pacanele Divine Fortune e un joc lansat recent ce ofera un jackpot progresiv la mare cautare de catre jucatori.

100 cats

100 Cats

Iubitorilor de animale li s-a pregatit o surpriza, 100 Cats este un joc la pacanele care are drept tema principala fascinanta lume a pisicilor.

bonanza

Bonanza

Jocul ca la pacanele Bonanza este un slot de tip “cascada”, cu foarte multe linii de plata si un castig maxim raportat la miza fabulos.

mercy of the gods

Mercy of the Gods

Jocul ca la pacanele Mercy of the Gods a fost scos de NetEnt mai devreme in 2019 si abordeaza tema Egiptului Antic, avand jackpot.

Mega Moolah

Mega Moolah

Jocul ca la pacanele Mega Moolah a transformat foarte multi oameni obisnuiti in milionari datorita unor dintre cele mai mari jackpot-uri din istorie.

Leprechaun Goes to Hell

Leprechaun Goes to Hell

Jocul ca la pacanele Leprechaun goes to Hell este un slot care are ca tema principala locul unde nimeni nu vrea sa ajunga vreodata: Iadul.

ultimate hot

Ultimate Hot

Modern prin grafica si recent aparut pe piata de jocuri la pacanele, Ultimate Hot propune o tema in care fructele sunt la loc de cinste.

twin spin

Twin Spin

Jocul ca la pacanele Twin Spin este pe piata de foarte mult timp, dar nu si-a pierdut din farmec datorita unei functii unice, Twin Reel.

narcos

Narcos

Jocul ca la pacanele Narcos se bazeaza pe celebra serie de la Netflix si a inceput deja sa cucereasca piata din Romania.

coins of egypt

Coins of Egypt

Jocul ca la pacanele online Coins of Egypt de la NetEnt te introduce intr-un mod facil si realistic in atmosfera Egiptului Antic.

Netbet Popup