Pacanele

Cele mai cunoscute jocuri ca la aparate le vei gasi aici, iti oferim posibilitatea de a juca la pacanele gratuit aici pe platforma noastra, sau pe bani reali la diferite cazinouri online din Romania. Pacanele este termenul folosit de mai toti romanii insa in online o sa mai gasim denumirea de sloturi, indiferent cum le spuneti la noi pe site veti gasi sute de jocuri casino. Practic mai toate jocurile pe care le stiti din mediul offline acum se pot juca direct de pe telefonul mobil, acum este mult mai simplu sa testati anumite functii prin functia „demo” oferita de unele cazinouri.

orient express

Orient Express

Orient Express este un joc la pacanele creat dupa numele unui tren de pasageri de lux, in cadrul caruia se intampla evenimente neprevazute.

the love guru

The Love Guru

The Love Guru e un joc ca la aparate cu o versiune mult mai distractiva a filmului de la Hollywood cu acelasi nume si are o “speciala” deosebita.

planet of the apes

Planet of the Apes

Jocul ca la pacanele Planet of the Apes este un slot ce reuneste doua filme foarte bune de la Hollywood intr-un singur joc extrem de interesant.

rambo

Rambo

Cei de la Isoftbet aduc acest erou al filmelor de actiune clasice in lumea jocurilor la pacanele, prin slotul video numit Rambo.

Bollywood Story

Bollywood Story

Asa cum ii spune si numele jocului de pacanele online, Bollywood Story aduce in lumina iubitorilor de sloturi video lumea din cinematografia indiana.

Jocuri ca la Pacanele: Demon

Demon

Jocul ca la pacanele Demon este un slot inspirat de o trupa de “death metal” cu acelasi nume si care are sapte melodii incluse in soundtrack-ul jocului.

golden 7 christmas

Golden 7 Christmas

Jocul ca la pacanele Golden 7 Christmas este un joc cu fructe in spiritul Craciunului, usor de inteles si care beneficiaza de premii mari.

Merry Xmas

Merry Xmas

Jocul ca la pacanele Merry Xmas este un slot festiv de la Play’n Go, ce beneficiaza de un gameplay usor de inteles de catre user.

xmas joker

Xmas Joker

Xmas Joker este un alt joc ca la aparate de sezon cu aspect retro ce vine cu multiple cadouri speciale in preajma Craciunului.

jingle spin

Jingle Spin

Jocul ca la pacanele Jingle Spin este un slot festiv cu un gameplay interesant, care poate aduce jucatorului pana la 50 de rotiri gratuite.

lucky hot

Lucky Hot

Jocurile cu fructe au fost mereu un punct principal al jocurilor la pacanele. Lucky Hot este unul dintre acestea si este produs de EGT.

Runde gratuite exclusiv prin Cazino 365