Pacanele

Cele mai cunoscute jocuri ca la aparate le vei gasi aici, iti oferim posibilitatea de a juca la pacanele gratuit aici pe platforma noastra, sau pe bani reali la diferite cazinouri online din Romania. Pacanele este termenul folosit de mai toti romanii insa in online o sa mai gasim denumirea de sloturi, indiferent cum le spuneti la noi pe site veti gasi sute de jocuri casino. Practic mai toate jocurile pe care le stiti din mediul offline acum se pot juca direct de pe telefonul mobil, acum este mult mai simplu sa testati anumite functii prin functia „demo” oferita de unele cazinouri.

frog story

Frog Story

Frog Story este un nou joc la pacanele care este inspirat din povesti. Produs de EGT, tema acestui joc este povestea printului transformat in broasca.

brave cat

Brave Cat

“Motanul incaltat”, celebra poveste aparuta initial in 1634, este din 2017 adusa in atentia jucatorilor la pacanele, datorita slotului video Brave Cat.

rise of ra

Rise of Ra

Lumea Egiptului Antic a fost mereu o tema interesanta, care a dus la aparitia unor filme, iar acum a jocului la pacanele Rise of Ra, produs de EGT.

game of luck

Game of Luck

EGT este unul dintre producatorii de jocuri aparate, acesta propune printre produsele sale si Game of Luck, un slot video cu o grafica moderna.

book of magic

Book of Magic

Fascinanta lume a magiei este ilustrata cat se poate de bine de jocul la pacaneleBook of Magic, al carui producator este firma EGT.

berryburst max

Berryburst Max

Berryburst MAX este un joc cu fructe ce beneficiaza de o muzica si o grafica de calitate, plus ca poate furniza si plati foarte frumoase.

dead or alive

Dead or Alive

Dead or Alive este un joc ca la aparate de pacanele furnizat de NetEnt, avand ca tema centrala Vestul Salbatic ce ne promite distractie.

Witches Charm

Witches Charm

Witches Charm este un joc al carui producator este EGT, cu tema de magie, avand 15 linii de plata si cinci role. Sunt 13 simboluri diferite.

great empire

Great Empire

EGT a iesit pe piata sloturilor din lume cu Great Empire, un joc la pacanele ce a fost lansat cu aproape 4 ani in urma si are ca tema Dinastia Ming.

dice high

Dice High

Jocurile la pacanele au fost o atractie inca din cele mai vechi timpuri, sub o forma sau alta, Dice High reprezinta jocul clasic cu fructe si 7777.

dragon reborn

Dragon Reborn

Subiect de interes in desenele animate ale copilariei, dragonii au ajuns si in jocurile la pacanele produse de EGT. Dragon Reborn este un asemenea slot.

flaming hot

Flaming Hot

Jocurile cu fructe sunt cele mai cunoscute in randul jucatorilor la cazino, iar Flaming Hot este un joc la pacanele cu o grafica moderna si 7777.