Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Release the Kraken
5.0

Pacanele gratis: Release the Kraken

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Release the Kraken

Release the Kraken este unul dintre produsele producatorului de jocuri ca la aparate Pragmatic Play. A aparut la inceputul anului 2020 si este un slot care se desfasoara pe patru linii si cinci role, ceea ce il face sa fie un slot usor diferit. Dispune de volatilitate medie spre ridicata, RTP 96.5%, grafica moderna, iar platile se efectueaza prin 20 de modalitati diferite.

Cel mai putin poti miza 0.20 RON per rotire completa, iar cel mai mult 100 RON. Release the Kraken este un joc usor diferit, avand in vedere posibilitatea de achizitie contracost a functiei bonus. In timpul acestei functii vei putea obtine castigul maxim.

Pacanele gratis: Release the Kraken
Pacanele gratis: Release the Kraken

Simboluri

Exista 13 simboluri diferite, iar o parte dintre ele tin strict de functiile speciale ale slotului. Spre deosebire de alte sloturi, in Release the Kraken intalnim mai multe simboluri Wild sau simboluri speciale ce pot declansa functii speciale. Wild, Bonus, Free Spins si Guest Bonus sunt aceste simboluri incadratate la categoria simboluri speciale.

Pe ecranul de joc vor mai putea sa apara si simboluri des intalnite precum A, K, Q si J, pe care le intalnim la majoritatea sloturilor Pragmatic Play si nu numai. Release the Kraken este simbolul top al slotului, acesta fiind urmat de Rechin, Broasca testoasa, Peste albastru si Peste verde. Acestea au valori diferite, iar in functie de prezenta lor pe liniile de plata castigurile sunt diferite.

Reguli de joc si gameplay

In pacanele online nu este vorba doar despre rotire si castig, ci primul lucru pe care jucatorul trebuie sa il faca este sa isi personalizeze jocul. Acesta trebuie sa mearga in partea de joc a ecranului acolo unde pozitionat panoul de control, sa decida setarile pentru a juca in cele mai bune conditii. In primul rand trebuie setata miza si poti face asta apasand pe butoanele – sau +. In Release the Kraken se poate juca pe mize cuprinse intre 0.20 si 100 RON per rotire.

Rotirile pot fi manuale, apasand pe Cercul cu sageti, fie poti activa modul de Joc Automat, unde se pot declansa intre 10 si 100 rotiri automate. Tot din partea de jos a ecranului de joc poti activa sau dezactiva muzica ambientala a slotului.

Functii speciale

Putem spune ca slotul Release the Kraken este usor atipic, asta si datorita simbolurilor speciale pe care le regasim. Unul dintre ele este simbolul Wild, acesta substituie toate simbolurile cu exceptia celorlalte simboluri speciale. Este prezent pe toate rolele si aduce si castiguri dupa sine.

Wild Kraken inclestate, Wild Colosal Kraken si Wild Kraken infectioase sunt cele trei simboluri Wild, fiecare dintre ele substituind simbolurile obisnuite cu exceptia celor care declanseaza functii speciale.
Bonus este un simbol care apare sub forma Corabiei cu panze si care poate fi stivuit doar pe rolele 1 si 3. Un mod bonus este declansat atunci cand simbolul Bonus pica pe rolele 1, 3 si simbolurile Free Spins sau Chest Bonus pe rola 5. Or sa apara trei cufere din care jucatorul trebuie sa aleaga unul singur pentru a obtine un premiu aleatoriu in bani.

Rotirile Gratuite se vor declansa atunci cand Bonus este stivuit pe rolele 1 si 3, iar pe rola 5 este stivuit simbolul Free Spins. Inainte de activarea propriu-zisa a functiei vei alege cufere unde vei putea obtine intre 1 si 12 Rotiri Gratuite. Dupa ce Collect este dezvaluit runda incepe cu numarul de rotiri obtinute pana in acel moment. In timpul desfasurarii acestei functii jocul se desfasoara pe 40 de linii de plata si incepe cu multiplicator 1X. Pentru fiecare simbol Wild stivuit multiplicatorul de castig se mareste cu 1X pana la cel mult 10 X. Toate simbolurile Wild stivuite in timpul jocurilor gratuite raman pe ecran, dar isi schimba aleatoriu pozitia. Functia bonus nu se poate redeclansa, dar in schimb poate fi achizitionata contracost, 100 X miza este pretul.

Plati pacanele gratis: Release the Kraken

Release the Kraken este un slot cu real potential in timpul desfasurarii jocurilor gratuite. Pana la 10.000 X miza se poate castiga cel mai mult, dar in timpul jocului de baza sunt posibile si alte castiguri. O linie cu simbolul Release the Kraken poate aduce pana la 25 X miza. Rechin aduce 12,5 X miza, Broasca testoasa 10 X miza, Peste albastru 7,5 X miza, iar Peste galben 5 X miza. Sunt castiguri maxime obtinute pe o singura de plata, dar slotul dispune de 20 de modalitati diferite de plata.

Pacanele gratis: Release the Kraken
Plati pacanele gratis: Release the Kraken

A si K sunt simboluri ce pot aduce castiguri pana la 4 X miza, in timp ce Q si J pot aduce un castig maxim de cel mult 2 X miza. Wild este un simbol care substituie toate aceste simboluri de mai sus, dar aduce si un castig de 25 X miza pe linia de plata.

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Release the Kraken

S-a lucrat intens la posibilitatea deschiderii sloturilor preferate direct de pe dispozitivul mobil. Astfel, s-a ajuns in situatia de a putea juca aproape orice slot direct de pe mobil, tableta, Ipad sau oricare alt dispozitiv mobil. Indiferent de sistemul de operare, Android sau IOS poti deschide slotul preferat, printre care si Release the Kraken.

Nu se schimba absolut nimic, jocul se desfasoara in cele mai bune conditii. Mai nou s-au lansat si aplicatii speciale pentru serviciile de Cazino si Cazino live. Unul dintre cazinourile online de top din Romania care ofera o astfel de aplicatie este si NetBet, aplicatie prin care te poti juca slotul preferat, dar poti efectua depuneri si retrageri.

Verdict

Un joc cu real potential, Release the Kraken este un castig maxim de pana la 10.000 X miza, ceea ce starneste interesul fiecarui vanator de jocuri cu functii speciale. Mai presus decat atat, Pragmatic Play ofera sloturi unde functia bonus se poate achizitiona contracost, iar valoarea ei este de 100 X miza.

Slotul dispune de muzica ambientala, diferite simboluri Wild ce ofera simboluri diferite. Poate singurul inconvenient ar fi castigurile mici si medii acordate in timpul jocului de baza. Cel mai mult pe linia de plata vei putea castiga 25 X miza, dar la fel de adevarat este ca, sunt si 20 de modalitati de plata diferite. Slotul este disponibil si pe mobil, iar la NetBet Cazino ai ocazia sa il testezi in mod gratuit si pe bani virtuali.