Free cookie consent management tool by TermsFeedJocul ca la aparate Wild Warp - Cazino365
Jocul ca la aparate Wild Warp
5.0

Jocul ca la aparate Wild Warp

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
SynotSF1 februarie 201796.06%NUDADA5.000 x

Jocul ca la aparate Wild Warp

Hai in spatiu cu Jocul ca la aparate Wild Warp si descopera caracteristici bonus stelare, cum ar fi rotiri gratuite cu simboluri speciale expandabil sau dublaj. Jocul ca la aparate Wild Warp este un slot Fazi stiintifico-fantastic, optimizat pentru mobil Android sau IOS, ce are loc printre planete si stele, respectiv pe o matrice cu 3 randuri X 5 role si pana la 10 linii de plata ajustabile. Zboara cat mai sus si descopera comori uriase!

Jocul ca la aparate Wild Warp – Simboluri

Simbolurile prezente in jocul de pacanele Wild Warp includ un Pilot, o Nava, o Planeta sau un Crital mov, acestea fiind si cele care ofera premii mai mari. Nu lipsesc cartile de poker A, K, Q, J si 10 (ofera recompense mai mici). Hexagonul verde cu un camp de energie este simbol Wild si Scatter – activeaza Free Spins!

Reguli de joc si gameplay

Wild Warp este un joc de pacanele gratis construit pe o grila standard si linii de plata ajustabile (click pe + sau -). Miza poate fi setata din butoanele + si – aflate in partea stanga jos a ecranului, langa balanta. Exista un buton pentru miza maxima “Max Bet” si o functie de redare automata (intre 10 si 1.000 de invartiri), ambele pictograme fiind in partea dreapta jos, langa butonul rotativ mare – Invartire. Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu prima rola. Cu 2,3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe o linie de plata activa se formeaza o combinatie castigatoare.

Bonusuri la pacanele Wild Warp

3 sau mai multe simboluri Wild in aceeasi rotire activeaza functia de Rotiri Gratuite la jocul ca la aparate Wild Warp. Vei primi 10 jocuri bonus, iar inainte de a incepe se va alege un simbol din tabelul de plata pentru a deveni expandabil – de fiecare data cand pica pe role si poate forma combo-uri castigatoare, acesta se extinde complet, indiferente pe ce pozitii se afla pe tamburi (nu trebuie sa fie pe role adiacente). Poti obtine rotiri gratuite suplimentare, daca pe matrice sunt minim 3 simboluri Wild.

La pacanele Wild Wild poti incerca sa iti dublezi orice castig cu functia de dublaj. Vei vedea o carte de joc cu fata in jos si va trebui sa ghicesti daca va fi rosie sau neagra. Daca presupunerea este corecta, poti continua pana cand limita de pariuri este atinsa, dar daca alegerea este gresita pierzi suma riscata la jocul de noroc.

Cum castigi la slotul Wild Warp?

Minim 2 simboluri Pilot, Nava si Planeta formeaza o combinatie castigatoare, atunci cand aterizeaza de la stanga la dreapta pe role adiacente, incepand cu prima. Pentru celelalte simboluri, ai nevoie de cel putin 3 pentru a forma un castig. Recompense mai mari vin pentru 5 x simbol, in special pentru Pilot. Wild-ul le inlocuieste pe toate celelalte, cat si activeaza Free Spins – este de deaparte cel mai important simbol si cheia catre premii consistente.

Tabel de plata

  • 5 x Pilot = 5.000x
  • 5 x Nava = 2.000x
  • 5 x Planeta = 750x
  • 5 x Cristale = 750x
  • 5 x A, K = 150x
  • 5 x Q, J, 10 = 100x

Jocul ca la aparate Wild Warp pe mobil

Synot creeaza jocuri ca la aparate in HTML5 pentru o experinta online pe mobil perfecta. Indiferent daca ai un telefon Android sau iOS, te poti bucura de jocul ca la aparate de oriunde te-ai afla direct in browser pe mobil. De asemenea, Wild Warp este disponibil si in versiunea desktop (laptop, PC).

Pareri slot       

Jocul ca la aparate Wild Warp nu impresioneaza din punct de vedere vizual, insa suna promitator ca premii. E adevarat, in jocul de baza, castigurile sunt destul de mici, insa in Rotiri Gratuite se pot revendica cateva plati consistente. Nu este cel mai inovator slot, ba chiar bonusurile cu rotiri gratuite si simbol special expandabil sunt des intalnite la pacanele. Incearca-l gratis pe pagina noastra si vezi daca il place!