Jocuri ca la aparate: 40 Burning Hot

Evaluare joc:
Producator: EGT
Data lansarii: 05.10.2017
RTP: 95.93%
Variatie: Medie
Schema: 5*4
365Rank 433
Grafica 4 / 5
Sunet 4 / 5
Divertisment 5 / 5
Runde Bonus 2 / 5
Total 3.75 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • 4 jackpot-uri progresive
  • Joc ca la aparate cu dublaj – Gamble
  • Wild-uri stivuite
  • 40 linii de plata castigatoare
  • Simboluri cu fructe
5
Role
40
Linii de plata
80 RON
Pariu maxim
240000 RON
Castig maxim
Nu
Speciala
Da
Jackpot

Jocuri ca la aparate: 40 Burning Hot

Descopera jocul de pacanele 40 Burning Hot pe o matrice cu 4 randuri x 5 role si 40 linii de plata fixe si poti castiga un Jackpot la orice rotire! Joaca la dublaj – Gamble si obtine castiguri de pana la 3.000x miza totala dintr-un Spin!

Jocul ca la aparate 40 Burning Hot a fost dezvoltat de producatorul de jocuri EGT in octombrie 2017, cu un RTP sub media de piata si cu o volatilitate medie. Din punct de vedere arata uimitor, perfect pentru a fi redat si de pe dispozitivele mobile Apple / Android. Incearca-l si tu!

Jocuri ca la aparate: 40 Burning Hot

Jocuri ca la aparate: 40 Burning Hot

Simboluri

Pe grila de joc vei vedea o serie de simboluri cu fructe Cirese, Lamai, Prune si Portocale, acestea fiind cele de valoare mai mica, dar si Pepeni si Struguri. Exista, de asemenea si un Clopotel, iar cel mai bine platit simbol sunt Septarii. Pe matrice vei gasi si doua simboluri Scatter, reprezentate de o Stea si un Dolar – nu vin cu functii speciale, dar acorda castiguri mari la pacanele pe internet. Simbolul Wild este reprezentat de un Trifoi cu 4 Foi si le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia celor doua Scattere.

Reguli de joc si gameplay

Pentru a incepe jocul ca la aparate 40 Burning Hot , alege un pariu initial. Acest lucru se poate face apasand butoanele de sub ecranul de joc. Aici poti alege ce valoarea creditului (de la 0.01 la 0.10) si ce suma sa pariezi – miza este cuprinsa intre 0.40 RON si 80 RON. Dupa ce ai selectat pariul, apasa pe miza selectata si incepe jocul. Suma fiecarui pariu poate fi modificata dupa fiecare rotire, cu exceptia cazului in care ai selectat jocul automat. Daca a fost selectat redarea automata, rotirea trebuie oprita mai intai inainte de putea schimba pariul.

Pentru a forma o combinatie castigatoare ai nevoie ca pe grila de joc 3 x 5 sa aterizeze 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe una din cele 40 linii de plata, de la stanga la dreapta, incepand cu tamburul din capatul stang. Nu uita ca inainte de a da Spin, ar fi indicat sa dai click pe butonul „i”, din partea stanga jos a ecranului, pentru a consulta tabelul de plata.

Functii speciale

40 Burning Hot este un joc de pacanele gratis pe site-ul nostru, care nu vine cu Rotiri Gratuite sau un joc Bonus, acesta fiind destinat celor care apreciaza lucrurile simple, dar cu potential.

Pe langa faptul ca simbolul Wild (Trifoi cu 4 Foi) le inlocuieste pe toate celelalte, acesta se extinde complet pe tambur de fiecare data cand face parte dintr-o combinati castigatoare. Acest lucru poate spori cu adevarat castigurile, mai ales daca obtii 3 role complet Wild.

Cele doua simboluri Scatter vin cu rotiri gratuite sau cu un joc bonus, asa cum ar fi normal, dar ofera castiguri mari la pacanele. Partea interesanta este ca Scatter-ul Dolar nu trebuie sa aterizeze pe role consecutive si face plata indiferent pe ce rola ar fi (3, 4 sau 5). De asemenea, Scatter-ul Stea ofer castiguri daca aterizeaza simultan pe rolele 1, 3 si 5.

Jackpot Cards

40 Burning Hot este un joc de pacanele online EGT, astfel ca, in orice moment, la orice rotire si in mod intamplator poti castiga unul din cele 4 jackpot-uri progresive. Odata declansat, tot ce trebuie sa faci este sa alegi carti din cele 12 intoarse cu fata in jos, iar 3 carti identice iti vor aduce un Jackpot, pe care il poti vedea in permanenta in partea de sus a grilei.

Jocuri ca la aparate cu dublaj – Gamble

Dupa fiecare castig mai mic de 35 X miza totala, ai posibilitatea de a-ti dubla castigul (este optional). Tot ce trebuie sa faci este sa faci click pe Gamble si sa ghicesti culoarea cartii intoarse cu fata in jos. Ea poate fi Rosie sau Neagra, iar daca selectia ta este corecta, mai ai sansa sa mai intorci o carte, de pana la 5 ori. Daca ai gresit, pierzi toata suma riscata la jocul de noroc, dar nu uita ca poti colecta castigul chiar si dupa prima carte corecta.

Plati jocuri ca la aparate: 40 Burning Hot

40 Burning Hot se incadreaza in categoria de jocuri ca la aparate de volatilitate medie, ceea ce presupune ca slotul va plati regulat castiguri de valoare mica si medie, cu un RTP cam mic, de 95.93%, iar castigul maxim este de 3.000x miza totala dintr-un singur Spin.

Plati jocuri ca la aparate: 40 Burning Hot

Plati jocuri ca la aparate: 40 Burning Hot

Cat plateste fiecare simbol la pacanele gratis 40 Burning Hot?

  • 5 x Septari = 75 x miza
  • 5 x Struguri, Pepeni = 12.5 x miza
  • 5 x Clopotel = 5 x miza
  • 5 x Cirese, Lamai, Prune, Portocale = 2.5 x miza

Simbolul Scatter Stea ofera de 20 de ori miza totala pentru 3 bucati, in timp ce Scatter-ul Dolar acorda de 2x, 20x sau 100x pariul total pentru 3, 4 sau 5 de un fel oriunde pe tamburi.

Jocuri ca la aparate: 40 Burning Hot pe mobil

Jocul ca la aparate 40 Burning Hot este perfect pentru a fi accesat de pe dispozitivele mobile, precum o tableta sau oricare dispozitiv mobil care este connectat la internet. Sistemul de operare nu este un impediment, producatorii jocului permit sa fie jucat indiferent daca utilizatorul are un dispozitiv mobil Android sau iOS. De asemenea, il poti testa din aplicatiile mobile sau direct in browser pe mobil. Slotul poate fi jucat direct din confortul propriei case, iar singura diferenta intre varianta clasica si cea de pe mobil este amplasarea butoanelor si a pozitionarii lor pe ecranul de joc, dar nimic complicat. Dupa ce ai verificat jocul si vrei sa joci pe bani reali poti alege un casino online cu licenta de la ONJN.

Verdict

40 Burning Hot este la fel de popular ca jocul de pacanele Burning Hot, unul dintre cele mai apreciate jocuri ca la aparate EGT. Noua ne plac ambele variante, mai ales ca ne plac sloturile cu Jackpot, dar daca preferi mai multe modalitati de castig – 40 linii de plata fixe, acest slot este perfect pentru tine. Pe site-ul nostru poti incerca pacanele gratis, inclusiv pe cele doua, alaturi de alte multe sloturi de la cei mai tari producatori de jocuri pe internet.