Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele online: Dice & Roll
Pacanele online: Dice & Roll
5.0

Pacanele online: Dice & Roll

Inscrie-te acum si te joci cu 1200 RON bonus!
Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT77777 / Fructe / JackpotIulie 201495.76%NUNUDA70,000 X

Dice & Roll jocuri pacanele

EGT este providerul care pune la dispozitia pariorilor slotul Dice & Roll pe zece linii de plata. Dice & Roll este un slot care se gaseste in oferta majoritatii cazinourilor de top licentiate din Romania. Este un joc unde RTP-ul nu ofera sanse foarte mari de castig, dar datorita functiei Gable iti poti dubla rezultate in urma simbolurilor rezultate pe cele cinci role. Cu cinci praguri de pariere, fructele sunt reprezentate prin noua simboluri de baza, un SCATTER si un zar, acesta din urma reprezentand WILD-ul.

Exista si alte posibilitati de a mari sansa de castig, pentru ca exista si posibilitatea sa joci JACKPOT CARDS. Aceasta varianta te pune in fata a unui joc unde ai 12 carti cu fata in jos, de unde ai nevoie sa ghicesti trei simboluri identice. Acelor carti le sunt repartizate patru simboluri, fiecare cu o valoare diferita. Doua dintre ele ofera castiguri acceptabile, iar alte doua simboluri ofera castiguri peste capacitatea maxima de plata a jocului in sine.

Simboluri

Un joc care are la baza fructele nu are cum sa nu predomine la acest capitol. Dice & Roll propune o serie de noua simboluri de baza, fiecare primeste valori diferite. Ciresele si lamaile sunt cele doua simboluri ce ofera cel mai mic castig pe ecranul de joc, ele fiind pe picior de egalitate cu prunele si portocalele. Ierarhic urmeaza pepenele si strugurele, cele doua simboluri valoreaza dublu fata de primele , pentru ca cele mai valoroase simboluri simple sa fie clopotelul si cifra sapte, cea destinata norocului.

Fiind un joc unde nu exista speciala, creatorii jocului ofera doua simbolu extra, ce pot sa mareasca substantial veniturile. Scatter-ul este reprezentat de o stea si isi poate face aparitia pe toate rolele, oferind castiguri de la cel putin trei astfel de simboluri in aceeasi imagine. Aceeasi este conditia si in cazul celorlalte simboluri. Pentru a rezulta un castig este nevoie de cel putin trei simboluri consecutive in linia de plata.

WILD-ul este reprezentat zar si poate sa apara pe toate rolele, el substituind toate celelalte pozitii invecinate, exceptand simbolul Scatter. In functie de localizarea lui pe ecran, acesta se poate extinde pe jumatate de ecran. Daca vor fi doua asemenea zaruri, ambele pe linia de mijloc, atunci intreg ecranul se umple de WILD-uri. In eventualitatea in care WILD-ul pica pe ultimele doua role din dreapta, acesta se intinde pe ecran are cum sa lege simbolurile de pe primele role. Toate castigurile se vor acorda daca simbolurile sunt consecutive de la stanga la dreapta ecranului.

Reguli de joc si gameplay

Dice & Roll propune cinci role verticale, carora le pot fi repartizate cate trei simboluri, fie diferite, fie identice. Pentru ca in urma unei rotatii sa rezulte un castig, este nevoia de cel putin trei simboluri obisnuite consecutive, de la stanga la dreapta. Cu cinci praguri de pariere, de la 10 credite la 200, suma de plata poate varia si ajunge pana la 40 000 credite.

Nemultumiti de castigul rezultat, pariorii isi pot dubla castigul utilizand functia GAMBLE, repartizata in dreapta jos a ecranului, imediat sub chenarul unde este indicata suma castigata. Actionata functia aceasta, trebuie sa selectati ROSU sau NEGRU, iar daca este culoarea corecta, suma pariata prin functia gamble este dublata. Daca nu este corecta, suma pariata este pierduta, iar jocul este finalizat. La cinci culori consecutive indicate corect, suma rezultata este virata automat in balanta clientului.

Functii speciale

La prima vedere pare ca lipsa unei speciale este un dezavantaj important pentru un joc la pacanele, dar EGT ofera posibilitatea ca prin rularea Dice & Roll sa se castige sume substantiale. Poate ca RTP-ul de 95.76 % nu ofera castiguri extraordinare, insa castigul rezultat in urma unei rotiri se poate dubla prin functia Gamble.

O alta functie ce poate sa substituie speciala este JACKPORT CARDS, unul dintre bonusurile ce pot fi acordate pentru aceste jocuri. Dice & Roll mai pune la dispozitie simbolurile WILD si SCATTER, acestea ar putea fi vazuta drept inlocuitoarele specialei. Ambele pot sa apara pe fiecare rola, conditia in cazul SCATTER-ului este sa rezulte cel putin trei imagini reprezentative in aceeasi rotire.

Plati pacanele Dice & Roll

RTP 95.76% inseamna ca platile rezultate in urma simbolurilor obisnuite nu pot fi foarte mari, insa acestea pot fi dublate datorita deja cunoscutei functii GAMBLE. Castigurile rezultate in urma parierii la pragului minim, de 10 credite pe rotire pot varia intre 5 si 350 de credite pe linia de plata.

Cireseleportocaleleprunele si portocalele ofera castigurile cele mai mici de pe panoul de plati. In functie de numarul de simboluri prinse consecutiv pe linia de plata si de la stanga la dreapta, acestea pot da castiguri intre 5 si 50 credite. Pepenele si strugurele valoreaza ceva mai mic, daca cel putin trei simboluri din acestea sunt in linie, ele valoreaza 15 credite, in timp ce o intreaga linie de plata inseamna 100 de credite.

Clopotelul este ultimul si cel mai bine platit simbol obisnuit, acesta ofera posibilitatea unui castig intre 20 si 200 de credite.

Cifra sapte este apare si ea pe rolele de plata, iar la trei astfel de simboluri se pot castiga 20 de credite. 77777 inseamna o linie de plata si in urma unei asemenea imagini pe ecran, se adauga in balanta clientului 350 credite.

SCATTER-ul este unul dintre cele doua simboluri speciale. Acesta ofera castiguri modeste, intre 50 si 2 000 de credite, conditia fiind ca pe fiecare rotire sa exista minimum trei astfel de simboluri, pana la un numar de cel mult cinci.

WILD-ul este reprezentat grafic printr-un zar si poate sa apara pe fiecare rola, inlocuind pozitiile invecinate. in functie de pozitionarea lui, puteti avea de a trei la cel mult cinci astfel de WILD-uri pe linia de plata, iar castigul variaza, intre 50 si 750 de credite.

Cele zece linii de plata ofera castigul in cinci moduri diferite, incepand cu cea mai din stanga rola, exceptie facand simbolurile scatter.

Pacanele online: Dice & Roll
Simboluri Dice and Roll

Jocuri pacanele pe mobil: Dice & Roll

Exista foarte multe jocuri ce pot rula pe toate dispozitivele, iar Dice & Roll continua seria jocurilor noi de la EGT si merge si el rulat pe toate dispozitivele mobile. Sunt cerinte minime pentru ca acest joc ca la aparate sa poata rula atat pe dispozitivele ce utilizeaza sistemul de operare Android, cat si IOS. Sunt aceleasi cerinte, grafica fiind putin diferita, in sensul ca butonul de pariere este pozitionat in dreapta ecranului. Tot de acolo se activeaza fiecare runda.

Verdict

Din cauza RTP-ului mic trebuie sa stim din start ca nu sunt sanse foarte mari sa avem un castig imens, dar acest lucru poate varia si in functie de asteptarile fiecaruia. Grafica este una moderna pentru un asemenea slot cu fruncte face rularea lui intr-un mod mult mai placut.

Per total, este un joc captivant, unde castigurile sunt pe masura mizei si posibilitatea de dublare a venitului rezultat intr-o rotire conteaza enorm. Desi RTP-ul este unul modest, 95.76% nu reprezinta o cifra substantiala pentru un joc modern, posibilitatile de castig oferite datorita jackpot-urilor existente il fac sa fie un joc mai mult decat interesant.