Free cookie consent management tool by TermsFeed

Top cele mai bune păcănele online în 2024

Jocurile ca la aparate reprezintă un hobby pentru multe persoane, astfel că, la ora actuală, există un număr foarte mare de sloturi online. În cele ce urmează, vă prezentăm un top cu cele mai bune păcănele in 2024.

Desi in mare parte topul se patreaza la fel ca cel din anul 2024, mai jos sunt cele mai jucate productii. Pe masura ce inaintam in acest an si in functie de noile lansari vom continua sa actualizam topul.

EGT, Novomatic, NetEnt sunt numele unor provideri care au o vastă experiență în domeniu. De-a lungul timpului, au adus în prim-plan sloturi interesante, care acum au devenit foarte cunoscute și, mai nou, fac parte din suita de păcănele a oricărui cazino online ce se respectă.

Shining Crown (EGT), mereu în top cele mai bune păcănele online

jocul ca la aparate shining crown
ProducatorAmusnet Interactive
Data Lansarii07.04.2014
RTP96.37%
TematicaClasic, cu Septari
Grila de Joc5X3 – Clasic
Linii de Joc10
Max Win5.000x
Max Bet200 RON
JackpotDA – Jackpot Cards
VolatilitateMica – Medie
SpecialaNU – Joc clasic
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisBetano – Click AICI
Evaluare4.96 din 5.00

Apărut în anul 2016, Shining Crown este unul dintre cele mai populare sloturi de cazino care aparțin providerului EGT. Este un slot cu volatilitate scăzută-medie și RTP 96.37%. pe cinci role sunt stivuite 15 simboluri, câte trei pe fiecare rolă.

Câștigurile sunt răspândite pe zece linii de plată fixe. Cel mai interesant este modul jocului de rulare și faptul că poți avea parte de Wild pe rolele 2, 3 și 4.

Odată stivuită coroana, întreaga coloană se transformă în Wild, simbol ce are rolul de substituire ale tuturor celorlalte simboluri, cu excepția celui Scatter. Toate aceste aspecte fac ca jocul Shining Crown sa fie in topul celor mai bune sloturi online 2024. 

Războiul dintre două lumi în Zeus vs Hades – Gods of War

Pacanele demo Zeus vs Hades - Gods of War
ProducătorPragmatic Play
Data Lansării16.05.2023
RTP96.07%
TematicaMitologia greacă
Grila de Joc5×5
Linii de Joc15
Max Win15.000x miza
Max Bet400 RON
JackpotNU
VolatilitateExtremă
SpecialaDA
Cumpără SpecialaDA
Joacă GratisBetano – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

Zeus vs Hades – Gods of War este un joc online intrat în colecția Pragmatic Play din mai 2023. Acesta abordează conflictul dintre Zeus și Hades, doi dintre pilonii mitologiei grecești. La alegere, poți juca în două moduri diferite (Olympus și Hades), cu volatilități ușor diferite. Fiecare mod are  grafica proprie, dar se bazează pe 10 simboluri obișnuite, 5 tematice și 5 din pachetul de cărți de joc. Conflictul dintre Zeus și Hades se desfășoară pe o grilă 5×5 cu 15 linii de plată active. Dinamica jocului de bază este accelerată de simbolurile Wild expansive cu multiplicator de până la 100x. În jocul bonus cu 10 rotiri gratuite acestea rămân blocate până la finalul rundei, indiferent de modul de joc (Olympus sau Hades). Multiplicatorii care conectează se cumulează. Bonusul poate fi cumpărat pentru 75x miza (modul Olympus cu RTP de 96.04%), 150x miza (modul Hades cu RTP de 96.14%) sau 300x miza ( rotiri gratuite cu un simbol Expanding Wild garantat – RTP de 96.01%, respectiv, 96.08%).

Extra Chilli (Big Time Gaming)

extra chilli pacanele online
ProducatorBig Time Gaming
Data Lansarii04.04.2018
RTP96.82%
TematicaMegaways, cu simboluri explozive
Grila de Joc7x7x7x7x7x7 Megaways
Linii de JocPana la 117.649
Max Win20.000x
Max Bet400 RON
JackpotNU
VolatilitateMica – Medie
SpecialaDa – Rotiri Gratuite, Feature Drop
Cumpara SpecialaNU
Joaca Gratis888 – Click Aici
Evaluare4.90 din 5.00

Un producător în plină ascensiune în lumea sloturilor video, Big Time Gaming a dat lovitura cu Extra Chilli. Este un slot atipic, asta pentru că poți activa contra cost funcția specială. Miza diferă, iar în funcție de ea și costul acestei speciale. 8 Rotiri Gratuite se vor acorda, dar poți paria pentru a câștiga până la 24 de Rotiri Gratuite. Totodată, pariul poate conduce și la pierderea rotirilor.

Volatilitatea este ridicată și RTP 96.82%. Este un joc cu foarte multe modalități de a câștiga. Mai exact, are 117649 linii de plată și totul pe șase coloane, unde sunt stivuite 43 de simboluri, respectiv câte șapte pe fiecare coloană. Între 1 și 160 RON poți miza pe fiecare rotire, iar câștigurile sunt pe măsură.

Recompense de până la 150.000x miza în Money Train 4

Money Train 4 dintre cele mai buna pacanele
ProducătorRelax Gaming
Data Lansării20.09.2023
RTP96.10%
TematicaFuturist
Grila de Joc6×6
Linii de JocPay Anywhere
Max Win150.000x miza
Max Bet30 RON
JackpotNU
VolatilitateExtremă
SpecialaDA
Cumpără SpecialaDA
Joacă GratisSuperbet – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

Franciza Money Train de la Superbet a dus sloturile online într-o lume distopică, futuristă. Lansat în septembrie 2023, Money Train 4 va fi ultimul titlu din această serie. Conform aprecierilor jucătorilor, acesta este și cel mai bun. Pentru a elimina ușoara plictiseală din jocul de bază, creatorii jocului au introdus plățile Scatter pentru minim 8 simboluri cu valoare ridicată sau minim 10 simboluri cu valoare redusă. A fost eliminat simbolul Wild, dar caracteristica Respins cu cel mai numeros simbol de pe role blocat compensează din plin. Runda bonus Money Cart a fost mult îmbunătățită. Ea începe pe o grilă cu 6 role pe 4 rânduri și 3 Respinuri disponibile, dar poate evolua la o grilă 6×8. Simbolurile declanșatoare rămân blocate, iar fiecare poziție devine o rolă independentă pe care poate ateriza unul dintre cele 21 de simboluri speciale care afișează o valoare multiplicator de miză și inițiază o acțiune. La finalul rundei, când se umple grila cu simboluri sau când nu mai sunt spinuri disponibile, multiplicatorii se cumulează. Bonusul Money Cart poate fi cumpărat pentru 100x miza (Original Feature) sau 250x miza (Persistent Feature). Fiecare dintre acestea are 5 variante din care să alegi.

Hermes Fortunes Clover Chance – o poveste mitologică pe role

Pacanele Hermes Fortunes Clover Chance online
ProducătorEGT Digital
Data Lansării2023
RTP96.60%
TematicaMitologie
Grila de Joc6×5
Linii de JocMecanism Pay Anywhere (8 simboluri)
Max Win2.500x miza
Max Bet75 RON
JackpotDA – Clover Chance Jackpot
VolatilitateMedie – Mare
SpecialaDA
Cumpără SpecialaDA
Joacă GratisNetBet – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

Hermes, fratele lui Apollo în mitologia greacă, este Zeul mesager, protectorul curierilor, păstorilor, hoților, negustorilor și cartoforilor. În același timp, el avea sarcina să conducă morții în lumea de dincolo. Inventator al Lirei, este considerat de mulți un zeu care aduce noroc. În slotul online Hermes Fortunes Clover Chance, EGT Digital reinterpretează mitul lui Hermes, după rețeta utilizată de Pragmatic Play în Gates of Olympus, un produs aflat în top cele mai bune pacanele online 2024. Simbolurile jocului sunt Hermes (Scatter), Afrodita (multiplicator de câștiguri în rotiri gratuite), Caduceul (simbolul lui Hermes), Lira, Pocalul, Inelul și 5 pietre prețioase. Funcțiilor din jocul de inspirație (Modul Miză, plăți Scatter, multiplicatori cumulativi, resetabili între rotirile gratuite, Cumpără Speciala) li se adaugă cele specifice EGT Digital, Gamble și Clover Chance Jackpot. Vei găsi toate ingredientele necesare pentru a face din Hermes Fortunes Clover Chance unul dintre cele mai bune pacanele EGT Digital.

Dice & Roll, un alt titlul de le EGT – cel mai prezent provider în top cele mai bune păcănele

cele mai bune pacanele - dice roll
ProducatorAmusnet Interactive
Data Lansarii01.07.2014
RTP95.76%
TematicaClasic, cu Zaruri si Septari
Grila de Joc5×3, Clasic
Linii de Joc10
Max Win750x
Max Bet200 RON
JackpotDA – Jackpot Cards
VolatilitateMedie – Ridicata
SpecialaNU – Joc clasic
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisSuperbet – Click Aici
Evaluare4.92 din 5.00

Un alt titlu aflat în top jocuri ca la aparate EGT, Dice & Roll prezintă lupta zarurilor. Pe cinci role sunt stivuite 15 simboluri care pot fi și identice. De aproape cinci ani de la apariția lui, are o volatilitate medie-ridicată. Acțiunea jocului este foarte interesantă, iar cu puțină șansă întreg ecranul poate fi învăluit de zarurile norocoase, ce sunt și Wild.

Mizele diferă, ceea ce face ca Dice & Roll să se numere printre cele mai bune păcănele online și în 2024. Poți miza cel puțin 0.20 RON, iar cel mai mult 100 RON. În aceste condiții, cel mai mare câștig vine din partea unei linii de Wild, care valorează 7.500 RON.

Poți încerca toate aceste jocuri pe bani reali la NetBet Casino, operator licențiat ONJN la care găsești peste 1.600 de sloturi online de la cei mai buni provideri.

200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?

Pescuitul este relaxant și pe rolele Big Bass Splash de la Pragmatic Play

Big Bass Splash demo gratis
ProducătorPragmatic Play
Data Lansării06.06.2022
RTP96.71%
TematicaPescuit
Grila de Joc5×3
Linii de Joc10
Max Win5.000x miza
Max Bet400 RON
JackpotNU
VolatilitateFoarte mare
SpecialaDA
Cumpără SpecialaDA
Joacă GratisBetano – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

Colaborarea dintre Studioul Reel Kingdom și Pragmatic Play a fost una de succes în ceea ce privește seria de jocuri Big Bass, având ca temă pescuitul și marea captură. Prin caracteristicile sale, Big Bass Splash, lansat în vara lui 2022, s-a impus în top cele mai bune păcănele online Pragmatic Play. Tema populară, grafica de excepție, dar mai ales runda bonus antrenantă, i-au cucerit definitiv pe jucători. În acest titlu sunt păstrate simbolurile din jocul inițial, dar sunt adăugate noi funcții. Astfel, dacă pe role aterizează doar două simboluri Scatter, funcția Re-rotire poate completa combinația de Scattere  care inițiază bonusul progresiv cu rotiri gratuite. În mod aleatoriu, runda bonus poate începe cu unul din cei 5 modificatori: mai mulți pești (simboluri cu bani), mai mulți Pescari-Wild-Colector, mai multe Dinamite, Cârlige și Bazooka, progresie directă la nivelul 2 sau 2 rotiri suplimentare la fiecare nivel. Colectarea simbolurilor cu bani și progresia bonusului până la 10 rotiri gratuite cu multiplicator 10x, îți pot aduce o captură incredibilă de 5.000x miza.

Lucky Lady s Charm Deluxe (GreenTube) – Oldies but Goldies

pacanele lucky lady charm
ProducatorGreentube
Data Lansarii07.03.2019
RTP95.13%
TematicaClasic, cu tematica Norocului
Grila de Joc5×3, Clasic
Linii de Joc10
Max Win4.633x
Max Bet200 RON
JackpotNU
VolatilitateRidicata
SpecialaDa, Rotiri Gratuite
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisNetbet – Click Aici
Evaluare4.91 din 5.00

Văzut drept unul dintre primele jocuri care au apărut la cazino online din România, acesta are mai bine de zece ani de la lansare. Este considerat un slot video clasic, unde pe cinci coloane sunt stivuite 15 simboluri, ce pot lega câștiguri extraordinare pe cele zece linii de plată. Volatilitatea este medie-ridicată, iar RTP-ul 95.13%.

Jocul Lucky Lady’s Charm poartă amprenta celor de la Novomatic, cunoscuți în mediul online drept GreenTube și este un joc ca la aparate complet. Ai funcții speciale multiple, de la 15 Jocuri Gratuite cu multiplayer X3 și până la dublarea ultimului câștig. Speciala se declanșează în momentul în care în aceeași rotație apar cel puțin trei globuri de cristal roz. Este redeclanșabilă și nu are un număr limitat de repetări.

Atmosferă retro în Hyper Joker Gold

Hyper Joker Gold online
ProducătorGameburger Studios
Data Lansării22.07.2021
RTP96.08%
TematicaRetro
Grila de Joc5×3
Linii de Joc25
Max Win5.000x
Max Bet80 RON
JackpotDA
VolatilitateMedie – Mare
SpecialaDA
Cumpără SpecialaNU
Joacă GratisVlad Cazino  – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

O prezență justificată în top cele mai bune pacanele online 2024, slotul online Hyper Joker Gold a intrat în colecția Gameburger Studios din iulie 2021. Designerii studioului au optat pentru o temă retro, cu lumini de neon și culori puternice (predomină movul și auriul). Pe lângă simbolurile din pachetul de cărți de joc, pe rolele acestui slot vei găsi monede și lingouri de aur în diverse combinații. Jokerul este simbol Wild, iar jetoanele sunt simboluri multiplicator de miză. Minim 6 Jetoane inițiază bonusul Link & Win în care, pe lângă cumularea premiilor multiplicator afișate de Jetoane, poți câștiga și unul dintre cele 4 jakpoturi fixe: Mini (50x), Minor (150x), Major (750x) sau Grand (5.000x pentru tablou de Jetoane). În acest joc poți să inițiezi și un bonus cu 10 rotiri gratuite cu rolele 2, 3 și 4 sincronizate, acționând ca un simbol 3×3 (Bloc Link & Win).

Versailles Gold (EGT)

cele mai bune pacanele versailles gold egt
ProducatorAmusnet Interactive
Data Lansarii24.07.2014
RTP96.09%
TematicaClasic, Familia Regala din Versailles
Grila de Joc5×3, Clasic
Linii de Joc10
Max Win5.000x
Max Bet200 RON
JackpotDA – Jackpot Cards
VolatilitateMedie – Ridicata
SpecialaDa, Rotiri Gratuite
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisMaxbet – Click Aici
Evaluare4.93 din 5.00

Inspirat din istoria fascinantului palat de la Versailles și având simboluri care înfățișează familia regală care trăia acolo, Versailles Gold este un slot video ce aparține providerului EGT. Pe zece linii de plată, ai câștiguri de până la 500 de ori mai mari decât miza. 50.000 RON este cel mai mare câștig al jocului, iar miza între 0.20 și 100 RON.

Trei funcții speciale are jocul. Una aduce 12 Rotiri Gratuite cu simboluri extra expansive, care se pot redeclanșa. O altă funcție specială este cea Gamble, unde ai acces la dublajul Roșu/Negru, cât și Jackpot Cards, care garantează un premiu din cele patru câștiguri diferite. Suficient pentru a-l plasa în top cele mai bune păcănele online 2024.

Grilă inedită în Magic Spins de la Wazdan

Magic Spins demo online
ProducătorWazdan
Data Lansării11.04.2022
RTP96.17%
TematicaMagie, pietre prețioase
Grila de Joc29 role independente
Linii de JocMecanism Pay Anywhere
Max Win12.500x miza
Max Bet500 RON
JackpotDA – jackpot fix pe 4 niveluri
VolatilitateMedie
SpecialaDA
Cumpără SpecialaNU
Joacă GratisSuperbet – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

Dintre jocuri care plătesc bine Superbet, Magic Spins de la Wazdan își face loc și în top cele mai bune pacanele online 2024. La succesul acestui joc contribuie panoul de joc inedit, cu 29 de role independente: 25 role mici, 4 role mari și o rolă Mega. Simbolurile jocului sunt regalele de la J la A, 4 pietre prețioase înconjurate de mister și Wild. Ele plătesc pentru minim 10 simboluri oriunde pe role. Caracteristicile speciale ale jocului se învârtesc în jurul simbolurilor Bonus. Simbolurile Bonus-Cash apar pe rolele mici, simbolurile Increasing Value Cash, Collector, Jackpot și Mystery apar pe cele 4 role mari, iar Mega Collector, Magic Mystery și Mega Increasing Value Cash apar doar pe Mega rola centrală. Oricare 6 dintre aceste simboluri bonus, dintre care unele sunt lipicioase un anumit număr de rotiri, inițiază bonusul Hold The Jackpot Bonus Game. Acesta este de tip Hold & Win și este secvența în care sunt colectate valorile simbolurilor Bonus.

Simpaticii cățeluși Pragmatic Play s-au mutat în Vestul Sălbatic în The Dog House – Dog or Alive

cele mai bune pacanele The Dog House - Dog or Alive
ProducătorPragmatic Play
Data Lansării20. 03. 2024
RTP96.52%
TematicaVestul Sălbatic, Animale
Grila de Joc5×3
Linii de Joc20
Max Win10.000x miza
Max Bet400 RON
JackpotNU
VolatilitateFoarte mare
SpecialaDA
Cumpără SpecialaDA
Joacă GratisBetano – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

Unul dintre cele mai bune pacanele cu Cumpără Speciala, The Dog House a fost reinterpretat în diverse moduri de echipa Pragmatic Play. În Dog or Alive, simpaticii cățeluși s-au mutat în Vestul Sălbatic și împart legea într-un orășel. Insigna Șerifului este simbolul Wild și apare pe rolele 2, 3 și 4. La fiecare spin, simbolurile Wild de pe aceeași rolă au același multiplicator, 2x sau 3x. Seiful este simbol Scatter și inițiază rotirile gratuite. În timpul acestora, simbolurile Wild devin lipicioase, la 3, 6 și 9 rotiri primești câte 3 rotiri suplimentare, iar multiplicatorii simbolurilor Wild se dublează. Pentru o recompensă de 10.000x miza merită să-i însoțești pe cățelușii Pragmatic Play în această aventură.

Sugar Supreme Powernudge în Top 10 pacanele online

Sugar Supreme Powernudge pacanele
ProducătorPragmatic Play
Data Lansării02.11.2023
RTP96.09%
TematicaDulciuri
Grila de Joc6×6
Linii de JocCluster Pays
Max Win5.000x
Max Bet400 RON
JackpotNU
VolatilitateFoarte Mare
SpecialaDA
Cumpără SpecialaDA
Joacă GratisBetano  – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

Cu acest slot Pragmatic Play și-a mărit colecția de sloturi dulci începută cu clasicul Sweet Bonanza. Sugar Supreme Powernudge utilizează mecanismul Cluster Pays pentru minim 5 simboluri alăturate pe orizontală sau verticală. Simbolurile jocului sunt 4 prăjituri și 5 bomboane viu colorate, iar Automatul de bomboane este simbol Scatter. În rotirile câștigătoare, în mod aleatoriu, se poate activa caracteristica Powernudge. Simbolurile câștigătoare sunt îndepărtate, pozițiile lor sunt marcate și activează un multiplicator progresiv, iar pozițiile eliberate sunt ocupate cu simbolurile aflate deasupra grilei. În timpul rotirilor gratuite, care pot fi inițiate și prin funcția Cumpără Speciala, pentru 100x, caracteristica Powernudge se declanșează la fiecare câștig, iar pozițiile evidențiate și multiplicatorii nu se resetează între rotiri. Experiența furnizată de acest joc justifică prezența în top cele mai bune pacanele online 2024.

Extra Crown – candidat serios pentru cel mai bun joc EGT

Extra Crown pacanele gratis
ProducătorAmusnet Interactive (EGT)
Data Lansării28.06.2023
RTP96.31%
TematicaFructe și Șeptari
Grila de Joc5×3
Linii de Joc10, în ambele direcții
Max Win5.000x
Max Bet300 RON
JackpotDA – Mystery Cards
VolatilitateMedie
SpecialaNU
Cumpără SpecialaNU
Joacă GratisUnibet  – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

EGT, acum Amusnet Interactive, ne-a obișnuit cu titluri pline de acțiune, dar cu un gameplay simplu și fluid. Designerii companiei au mizat pe clasica structură 5×3 care activează 10 linii de plată. Simbolurile jocului sunt fructele întâlnite frecvent pe role, dar și simboluri norocoase, cum ar fi Șeptarul (simbol premium), Dolarul (Scatter), Steaua (Scatter)  și Clopotul. Coroana este simbol Wild extensibil pe rolele 2, 3, 4. Pe lângă plăți Scatter, parierea câștigurilor și Jackpot Cards, creatorii jocului au inclus și plăți din ambele direcții. Acestea adaugă mai multă acțiune și dublează câștigul maxim. Astfel, prin simplitate și potențial, Extra Crown candidează cu succes pentru titlul de cel mai bun joc de pacanele online lansat în ultima perioadă de Amusnet Interactive.

20 Super Hot Bell Link un hit EGT Digital

20 Super Hot Bell Link pacanele demo
ProducătorEGT Digital
Data Lansării2022
RTP95.79%
TematicaFructe, Șeptari
Grila de Joc5×3
Linii de Joc20
Max Win1.000x miza
Max Bet100 RON
JackpotDA – Bell Link
VolatilitateMedie
SpecialaNU
Cumpără SpecialaNU
Joacă GratisWinbet – click aici
Evaluare4.96 din 5.00

Acest slot este unul dintre cele mai populare sloturi EGT Digital încărcate cu Jackpotul bonus Bell Link. Istoria lui 20 Super Hot, un produs aflat în top cele mai bune păcănele online EGT, a început în 2014, când a fost lansată versiunea originală, Super Hot. Succesul i-a determinat pe producători să  reinterpreteze jocul în variante cu 20, 40 sau 100 de linii de plată. La rândul ei, versiunea  20 Super Hot a fost încărcată cu cele 4 jackpoturi EGT, Mystery Cards, Egypt Quest, Clover Chance și Bell Link. Ca și originalul, 20 Super Hot Bell Link este un slot cu fructe și simboluri norocoase, în care te bucuri de plăți Scatter, simboluri stivuite și parierea câștigurilor mizând pe Roșu sau Negru. Jackpotul Bell Link adaugă o nouă dimensiune experienței din acest joc. Îl poți câștiga atât în jocul de bază, cât și în timpul funcției Bell Link.

TOP CAZINOURI CU ROTIRI GRATUITE

333 Rotiri Gratuite Fără Depunere la Shining Crown
Cum activezi Las Vegas bonus fara depunere?
Între 23.04.2024 – 30.05.2024, fără depunere, la verificarea contului
25 lei Bonus Free Play
Se aplica T&C
Cum activezi 888 bonus fara depunere?
Varsta minima 18+
222 Rotiri Gratuite plus Freebet 80 lei
Cum activezi Superbet bonus fara depunere?
La verificarea contului în perioada 04 Iunie - 14 Iulie
50 Lei Fara Depunere Cazino
Cum activezi Pokerstars bonus fara depunere?
200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?
200 Rotiri Gratuite plus freebet 20 lei
Cum activezi Winbet bonus fara depunere?
350 Rotiri Gratuite la Shining Crown, Fără depunere
Folosește codul K_350COROANE și joacă!
Cum activezi Maxbet bonus fara depunere?

Book of Dead, slotul Play`n GO prezent în orice top

cele mai bune pacanele cu carti book of dead
ProducatorPlay’n Go
Data Lansarii14.01.2016
RTP94.25%
TematicaClasic, tematica Egiptului
Grila de Joc5×3, Clasic
Linii de Joc10
Max Win5.000x
Max Bet250 RON
JackpotNU
VolatilitateRidicata
SpecialaDa, Rotiri Gratuite
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisGet’s Bet – Click Aici
Evaluare4.94 din 5.00

Unul dintre jocurile de top ale providerului Play`n GO, Book of Dead este similar cu Book of Ra, care este unul dintre cele mai populare jocuri ca la aparate. Lansat pentru prima dată în 2014, a urcat pe scara popularității tocmai pentru că seamănă cu alte jocuri cunoscute. Are 5 role, 10 linii de plată și funcții speciale. Speciala se declanșează în momentul în care cel puțin trei cărți aurii sunt stivuite pe cele cinci role, la finalul unei rotiri complete.

10 Jocuri Gratuite vor fi puse la dispoziția pariorului unde un simbol este selectat să fie expandabil. Volatilitatea este ridicată, RTP 96.21%, pe lângă specială sunt și alte funcții speciale. Cea care permite accesul la dublajul Roșu/Negru și simbolul Wild. Acesta din urmă este reprezentat de aceeași carte aurie, care este și simbol Scatter.

30 Spicy Fruits (EGT)

jocuri ca la aparate spicy fruits
ProducatorAmusnet Interactive
Data Lansarii25.05.2017
RTP95.8%
TematicaClasic, cu Septari si Fructe
Grila de Joc5×3, Clasic
Linii de Joc30
Max Win1.000x
Max Bet150 RON
JackpotDA – Jackpot Cards
VolatilitateMica – Medie
SpecialaDa, Rotiri Gratuite
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisLas Vegas – Click Aici
Evaluare4.95 din 5.00

Un joc interesant din punct de vedere al graficii, unde simboluri colorate sunt stivuite pe cele cinci role este 30 Spicy Fruits de la EGT. Pe 30 de linii de plată fixe, acesta poate aduce câștiguri de până la x 1.000 miza, fiind astfel considerat printre cele mai bune păcănele online.

Tot ce trebuie să faci este să prinzi un panou întreg de ardei roșii, care sunt simbolul Wild și substituie toate celelalte simboluri cu excepția celui Scatter.

Mizele sunt diferite, poți miza de la 0.30 și până la 120 RON pe o singură rotire. Dacă nu ești mulțumit de câștig, atunci ai posibilitatea să accesezi funcția Gamble, care îți poate dubla ultimul câștig.

Există și specială, care poate să declanșeze între 7 și 30 de Rotiri Gratuite. În funcție de numărul de saci cu bani stivuiți pe rolele 2, 3, 4. Dacă sunt șapte saci se vor declanșa tot atâtea rotiri, dacă sunt opt atunci ai 15 Rotiri Gratuite și 30 în momentul în care apar nouă saci.

Cele mai bune sloturi online te așteaptă în Cazinoul Unibet!

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
300 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Starburst (NetEnt)

cele mai bune pacanele noi  startburst
ProducatorNetEnt
Data Lansarii12.11.2013
RTP96.09%
TematicaClasic, cu Septari si Pietre Pretioase
Grila de Joc5×3, Clasic
Linii de Joc10, din ambele capete
Max Win500x
Max Bet500 RON
JackpotNU
VolatilitateMica
SpecialaNu, joc Clasic cu functie Respin
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisWinbet – Click Aici
Evaluare4.89 din 5.00

Creația producătorului de sloturi NetEnt, Starburst este un joc ca la aparate pe zece linii de plată, cinci role și unde poți miza între 0.50 și 500 RON pe rotire.

Câștigurile cresc direct proporțional cu miza fiecărui pariu și pot fi influențate pozitiv de către simbolul care redeclanșează Rotiri Gratuite. Acela este steaua multicoloră, care poate fi stivuită pe rolele 1, 2 și 3. Se transformă întreaga rolă în Wild și o rotire gratuită este declanșată.

Jocul a apărut spre finalul anului 2013 și a fost conceput cu volatilitate medie și RTP 96.09%. Asta înseamnă că ai câștiguri mici repetate. Există și câștiguri mari, dar care sunt programate să apară rar.

Zodiac Wheel (EGT)

pacanele cu zodiac wheel cele mai bune aparate
ProducatorAmusnet Interactive
Data Lansarii14.07.2014
RTP96.45%
TematicaClasic, cu tematica Zodiacului
Grila de Joc5×3, Clasic
Linii de Joc5
Max Win3.000x
Max Bet200 RON
JackpotDA – Jackpot Cards
VolatilitateMica – Medie
SpecialaNU, joc Clasic
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisContiCazino – Click Aici
Evaluare4.88 din 5.00

Cu pariuri între 0.20 RON și până la 200 RON, Zodiac Wheel se numără printre cele mai bune păcănele cu cinci linii de plată fixe. Ai posibilitatea să câștigi premii de până la 600 de ori mai mari decât miza. Bărbatul cu barbă albă și ochelari este simbolul de top. O linie întreagă de plată cu acest simbol generează cel mai mare câștig.

Jocul are deja cinci ani și jumătate de când a fost lansat și vine cu RTP 96.45%, dar și cu volatilitatea ridicată-medie. Este foarte simplu să joci Zodiac Wheel pentru că pe cinci role sunt stivuite 15 simboluri, câte trei pe fiecare rolă. Sunt și mai multe funcții speciale. De la accesul la dublarea ultimului câștig și până la cel mistery jackpot, unde ai garantat unul dintre cele patru bonusuri. Acestea fiind spuse, consideram ca Zodiac Wheel trebuie sa fie in clasamentul cu cele mai bune păcănele din Romania in 2024.

JOACĂ ZODIAC WHEEL LA BETANO CU UN SUPER BONUS DE BUN VENIT !

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Legacy of Dead (Play`n GO)

cele mai bune jocuri de pacanele cu carti legacy of dead
ProducatorPlay’n Go
Data Lansarii09.10.2019
RTP94.51%
TematicaClasic, cu tematica Egiptului
Grila de Joc5×3, Clasic
Linii de Joc10
Max Win5.000x
Max Bet500 RON
JackpotNU
VolatilitateRidicata
SpecialaDA, Rotiri Gratuite
Cumpara SpecialaNU
Joaca GratisLuck Casino – Click Aici
Evaluare4.87 din 5.00

Este unul dintre jocurile cu zece linii de plată ajustabile si nu putea lipsi din acest articol despre cele mai bune păcănele. Acolo ai posibilitatea să mizezi între 0.50 și 100 RON per rotire.

Câștigurile sunt și ele strâns legate de miză pentru că acestea cresc direct proporțional. De altfel, Legacy of Dead este unul dintre jocurile din seria Book a acestui provider.

10 Jocuri Gratuite cu simbol expandabil sunt declanșate în momentul în care trei sau mai multe simboluri Scatter apar la finalul unei rotiri. Acest simbol este reprezentat pe ecranul de joc de trei construcții aurii, care au și rol de Wild. Volatilitatea Legacy of Dead este ridicată, iar RTP-ul 94.51%.

🥇 Care este cel mai bun joc de păcănele din 2024?

Analizând cu atenție preferințele jucătorilor din comunitatea Cazino365, dar și includerea sa constantă în promoțiile cazinourilor online licențiate în România, Shining Crown este cel mai bun joc de pacanele din 2024.
Populara temă a fructelor, grila clasică 5×3 cu 10 linii de plată și simbolurile Wild extensibile pe rolele 2, 3 și 4 sunt unele dintre atuurile acestui joc de păcănele. Nu uita! Aici poți să pariezi câștigurile mizând pe roșu sau negru sau poți fi fericitul câștigător al unui jackpot Mystery Cards.

📈 Care este jocul de păcănele cu cel mai mare RTP in 2024?

Jocul de pacanele cu cel mai mare RTP în 2024 este Extra Chilli de la Big Time Gaming. Modelul matematic din spatele acestui joc cu grilă Megaways se bazează pe un procent de returnare către jucător de 96.82%.
Acesta ia în calcul grila cu până la 117.649 de direcții de plată, Modul Colapsabil, parierea rotirilor gratuite și funcția Buy Feature cu taxă variabilă.

🤑 Care joc de păcănele are cel mai bun castig in 2024?

Book of Dead este slotul online cu cel mai bun castig in 2024. Bonusul cu simbol special extins, specific păcănelelor de tip „Book of..”, își dovedește în continuare atractivitatea și potențialul de plată.

💰 Ce cazino are cele mai mari jackpoturi la pacanele?

Unibet Casino este platforma unde vei găsi cele mai mari jackpoturi la pacanele. Pe lângă extraordinarul Jackpot de Inimă Neagră de la EGT (unul dintre cele 4 jackpoturi Mystery Cards de la Amusnet Interactive), aici găsești exclusivistul jackpot Dream Drop, cel mai nou bonus de acest tip din industrie.
Pariază la sloturile Relax Gaming participante pentru șansa de a câștiga Mega Jackpot Dream Drop care poate ajunge la 3 milioane de euro și este prevăzut să crească până la 10 milioane de euro.

Dacă ți-a plăcut articolul nostru „Cele mai bune păcănele”, nu uita să lași un like și să îl distribui! Mulțumim!

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT