Jocuri ca la aparate: Book of Dead
5.0

Jocuri ca la aparate: Book of Dead

Joaca pe bani reali
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
700 de Rotiri si pana la 3.300 RON
100% pana la 1.000 RON
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
Bonus de pana la 1.000 RON + 250 de rotiri gratuite fara rulaj.
100% Bonus până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la EGT
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Play´n GO Aventura 14 Ianuarie, 2016 96.21% NU DA DA 5.000 x

Book of Dead pacanele online

Slotul Book of Dead, produs de suedezii de la Play`n Go, are ca tema Egiptul Antic si este dispus pe 5 tambururi cu 10 linii de plata. Povestea jocului este aventura lui Rich Wild, un aventurier care incearca sa descopere cat mai mult din vechile comori ale Egiptului, urmarind Cartea Mortilor, un text funerar care, in credinta vechilor egipteni, ii ghida pe morti in viata de apoi. Jocul se adreseaza atat jucatorilor pe mize mari, cat si celor pe mize mici, are o coloana sonora atractiva si o grafica excelenta.

Simboluri

In acest joc de tip pacanele intalnim 10 simboluri. 5 dintre ele vin din pachetul de carti (10, J, Q, K si A), trei din mitologia egipteana (zei egipteni), unul il reprezinta pe aventurierul Rich Wilde, iar ultimul este o reprezentare a Cartii Mortilor. Simbolurile carti de joc au valori foarte mici, iar pictograma Rich Wilde este cea mai valoaroasa, o combinatie de 5 astfel de simboluri platind de 5 000 de ori miza. Simbolul Book of Dead are un dublu rol, de wild (inlocuieste orice simbol) si de scatter, o combinatie de 3 sau mai multe simboluri declansand caracteristica Free Spin cu 10 rotiri gratuite.

Reguli de joc gameplay

Slotul Book of Dead este organizat pe 3 randuri si 5 tamburi si are 10 linii de plata. Ritmul jocului este unul alert. Combinatiile castigatoare se formeaza de la stanga la dreapta, cele cu simboluri-carti de joc sunt putin valoroase, cele cu simboluri-zei te tin in joc, iar cele cu simbolul Rich Wilde iti pot multiplica miza de 5 000 de ori. Castigurile mari vin din rotirile gratuite (nu este obligatoriu). In medie, prinzi speciala la 200-300 de invartiri. Putem selecta valoarea monedei (de la 0,01 la 10), numarul de monede (de la 1 la 5), numarul de linii castigatoare (de la 1 la 10) si numarul de rotiri gratuite (de la 10 la 100).

Jocuri ca la aparate: Book of Dead
Ce simboluri gasim in Book of Dead?

Functii speciale

Jocul ca la aparate Book of Dead are o singura caracteristica speciala. Functia Free Spin se declanseaza atunci cand se realizeaza o combinatie de minim 3 scattere. Ea consta in 10 rotiri gratuite cu un simbol special Expanding. Acesta este selectat la inceputul rotirilor gratuite. 2 sau 3 simboluri speciale Expanding, pe orice tambur, in timpul rotirilor gratuite, aduc plati suplimentare (minim 2 simboluri-zei sau Rich Wilde sau minim 3 simboluri-carti de joc).

Book of Dead – tabel de plati

Miza minima pentru acest joc este de 5 bani pe linie, iar miza maxima este de 500 de ron pe 10 linii de plata (50 de ron pe linie). Castigurile din combinatiile carti de joc sunt foarte mici. Valoare au combinatiile cu simbolul Rich Wilde (multiplicator 100 pentru cele de 3, multiplicator 1000 pentru cele de 4 si multiplicator 5000 pentru five of a kind). Simbolurile-scatter, pe langa rotirile gratuite aduc si castiguri, nu foarte mari. Cele mai frecvente castiguri consistente le aduc simbolurile speciale de extindere in timpul rotirilor gratuite.

Book of Dead – varianta pentru mobil

Slotul online Book of dead este disponibil si pe dipozitivele mobile, beneficiind de aceleasi caracteristici si optimizare. El ruleaza la fel de fluid, atat pe dispozitivele Android, cat si pe cele IOS.

Concluzie

Book of Dead este jocul care se evidentiaza intre pacanelele care au ca tema Egiptul Antic. Istoria din spatele slotului adauga un plus de mister. Tinta jocului este obtinerea rundei bonus, unde, pe langa free spins, obtii si un simbol Expanding. Castigurile relativ consistente atunci cand obtii rotiri gratuite si tematica, alaturi de mizele care il fac accesibil tuturor jucatorilor, au facut ca acest joc sa fie foarte apreciat de romani.