Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele de aventura ca la aparate la un click distanta

Păcănele de aventură

Slot Demo Money Train Origins
5.0/5
Slot Demo Money Train Origins
Sparky and Shortz Hidden Joules Demo
5.0/5
Sparky and Shortz Hidden Joules Demo
Pacanele online Legacy of Inca
5.0/5
Pacanele online Legacy of Inca
Jocul ca la aparate: Pirate Sharky
Jocul ca la aparate: Pirate Sharky
Pacanele gratis: Pirate Golden Age
5.0/5
Pacanele gratis: Pirate Golden Age
Pacanele Pragmatic Book of the Fallen
5.0/5
Pacanele Pragmatic Book of the Fallen
Jocuri ca la aparate: Spin Warrior Boom Pot
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Spin Warrior Boom Pot
Pacanele demo Space Race
5.0/5
Pacanele demo Space Race
Jocul ca la aparate: Jolly Roger 2
5.0/5
Jocul ca la aparate: Jolly Roger 2
Pacanele demo Dragon Ship
5.0/5
Pacanele demo Dragon Ship
Pacanele online: Eye of the Kraken
Pacanele online: Eye of the Kraken
Sloturi demo Mission Cash
5.0/5
Sloturi demo Mission Cash
Pacanele gratis Iron Girl
5.0/5
Pacanele gratis Iron Girl
Aparate Gratis Riddle Reels: A Case of Riches
5.0/5
Aparate Gratis Riddle Reels: A Case of Riches
Agent Destiny gratis – slot cu agenti secreti
5.0/5
Agent Destiny gratis – slot cu agenti secreti
Pacanele cu pirati Jolly Roger
5.0/5
Pacanele cu pirati Jolly Roger
Pacanele demo Hugo 2
5.0/5
Pacanele demo Hugo 2
Pacanele gratis: Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God
5.0/5
Pacanele gratis: Cat Wilde in the Eclipse of the Sun God
Gunslinger Reloaded gratis
5.0/5
Gunslinger Reloaded gratis
Pacanele online: Aztec Warrior Princess
5.0/5
Pacanele online: Aztec Warrior Princess

Păcănele de aventură

Daca aventura este cuvantul magic care iti starneste emotii atunci te invitam sa verifici oferta de casino online pentru jocurile de pacanele. Echipa Cazino365 iti pune la dispozitie o serie importanta de articole in care analizam jocuri ca la aparate de la diferiti furnizori de software. Pentru sloturile de aventura trebuie sa stii ca unele dintre ele sunt inspirate din jocuri video pe diferite console sau chiar din filme de actiune. In general desi tema este diferita la jocuri, regulile de baza se mentin deci nu aveti nevoie sa invatati lucruri noi, poate doar de a cunoaste simbolurile cu valoare.

Natura umană este una curioasă, deschisă spre nou și aventură. Mulți dintre producătorii de jocuri de cazino online și-au îndreptat atenția spre această latură a umanității și au dezvoltat produse în care au implementat atracții ale unor destinații turistice, evenimente de actualitate, legende și povești mitologice.

Păcănele de aventură beneficiază de cele mai bune caracteristici speciale, de mecanici de joc inovative, de coloane sonore bine adaptate și de o grafică bogată în detalii specifice temei. Adaptate pentru desktop și dispozitive mobile, sloturile online care te provoacă la aventuri furnizează experiențe pline de suspans și adrenalină și îți pot aduce câștiguri consistente deoarece au unele dintrre cele mai mari RTP-uri.

De ce sunt populare jocurile de păcănele de aventură

 • Jocurile ca la aparte de aventură sunt dezvoltate de unii dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori, astfel încât sunt de o calitate deosebită și garantează corectitudinea și o experiență interesantă.
 • Distracția este garantată în păcănele de aventură deoarece ele te duc într-o călătorie care presupune cunoaștere sau descoperirea de lumi noi.
 • Jocurile de păcănele de aventură au în spate o poveste care îți stârnește imaginația și curiozitatea. Fie că este vorba de o incursiune în lumea civilizațiilor antice, în lumi paralele, în junglă sau în zone din afara confortului obișnuit, unde este nevoie de curaj și perseverență, ele te vor provoca să afli mai multe despre subiect. Întotdeauna este incitant să descoperi o lume nouă sau un subiect despre care nu aveai cunoștință.
 • Simbolurile și personajele din păcănele de aventură au legătură cu călătorii, civilizații antice, descoperiri arheologice, insule misterioase sau întâmplări din junglă.
 • Unii dintre provideri și-au creat aventurieri proprii: Rich Wilde la Play’n GO sau John Hunter la Pragmatic Play.
 • Aceste jocuri de internet vin cu funcții bonus palpitante, booster-uri câștigătoare și plăți potențiale grozave.
 • Sunt disponibile în orice moment și în orice loc, deoarece sunt optimizate pentru dispozitive mobile.

Providerii cu cele mai bune sloturi online de aventură

Atât producătorii cu ștate vechi în industrie, cât și studiourile noi, atacă acest gen de sloturi deoarece ele pot fi foarte distractive, lăsând loc imaginației să adauge culoare produsului finit. Sunt unii dintre ei care au reușit să creeze adevărate colecții de gen:

 • Pragmatic Play – John Hunter: Aztec Treasure, Mayan Goods, Secrets of Da Vinci’s Treasure, Tomb of Scarab of Queen,  Cowboys Gold, Jurassic Giants, Heart of Rio,
 • Play’n GO – Rich Wilde: Amulet of Dead, Pearls of India, Aztec Idols, Shield of Athena sau Tome of Madness, Cat Wild and the Doom of Dead,
 • EGT – Great Adventure, Venezia D’Oro, Coral Island
 • NetEnt – Wild Wild West, Ocean’s Treasure, Jumanji, Gonzo Quest
 • Nolimit City – Tombstone, El Paso Gunfight x Nudge, Deadwood,
 • ThunderkickRiders of the Storm
 • BF Games – Bonnie & Clyde, Book of Gods
 • Playtech – Tiki Paradise, Matrix, Wild Lava, Savage Jungle
 • Novomatic – Captain Treasure, Gorilla, Columbus Deluxe, Book of Ra
 • Yggdrasil – Holmes and the Stolen Stones, Orient Express.

🎰Cele mai populare păcănele de aventură🎰

Indiferent de structura grilei de joc sau de numărul de direcții de plată, jocurile de păcănele de aventură crează oportunitatea de a îmbina grafica detaliată cu animații elaborate și funcții speciale cu un bun potențial de recompense. Printre mulțimea de jocuri disponibile, câteva s-au remarcat prin temă, aspect și experiența de joc.

🤠Rich Wilde and the Tome of Madness – aventuri marca Play’n GO

Acest joc de păcănele de aventură ne introduce în tenebroasa lume a cultului Cthulthu. Aventurierul Rich Wilde încearcă să dezlege secretele acestuia. Pe o grilă de joc 5 x 5 acesta plătește pentru clustere de cel puțin 4 simboluri identice alăturate pe orizontală sau verticală.

Vei fi ajutat în această aventură de simbolurile Wild Special (Cartea – poate declanșa efectele Portal), Multiplier Wild (dublează toate câștigurile), Mega Wild (Caracatița – se deplasează în jos pe role) sau de caracteristicile Portal (adaugă Special Wild pe role), Abyss (elimină un rând sau o coloană), Void (elimină un simbol ales aleatoriu) sau Free Round Altă Lume (până la 7 rotiri gratuite cu secvența Portal).

👸John Hunter and the Scarab of Queen

Pragmatic Play te provoacă la o incursiune în lumea Egiptului Antic în căutarea de recompense. Cu o volatilitate medie, aceste păcănele de aventură fixate pe o grilă de joc 5 x 3 cu 25 de linii active te poate recompensa cu până la 800x într-o rotire în jocul de bază și până la 10.500x în timpul Bonusului Money Collect.

Atunci când simbolurile Money apar pe rolele jocului John Hunter and the Scarab Queen, pot fi colectate dacă pe rola 5 apare unul dintre cele 5 simboluri Collect:

 • Collect – adună toate valorile
 • Extra Credit Collect – adaugă valoare simbolurilor înainte de a le colecta
 • Multiplier Collect – aplică un multiplicator de până la 25x
 • Expanding Collect – completează cu simboluri Money rolele care dețin un astfel de simbol
 • Respin Collect – acordă un respin cu simbolurile Money blocate.

Dacă vei primi 3 simboluri Scatter vei iniția bonusul cu 8 rotiri gratuite în timpul cărora simbolurile Money sunt colectate în Bonus Pot. La finalul rundei, acestea sunt redistribuite sub forma unui simbol gigant pe primele 4 role, în timp ce rola 5 se învârtește pentru a dezvălui simbolul Collect.

🗿Gonzo’s Quest – emblema NetEnt

Civilizația mayașă nu și-a dezvăluit toate secretele. Se găsesc mereu aventurieri care să străbată jungla mexicană în căutarea vestitului El Dorado. Primul care a organizat o astfel de expediție a fost Gonzalo Pizzaro, iar tu poți afla ce a descoperit în slotul online Gonzo’s Quest de la NetEnt.

Acest slot a fost primul care  fost convertit la formatul Realitate Virtuală (VR) și  a introdus caracteristica Avalanche (simbolurile cad, iar cele câștigătoare sunt înlocuite) cu multiplicator progresiv de câștiguri de până la x5. În timpul rotirilor gratuite multiplicatorul nu se restează între învârtiri, putând ajunge până la x15. Poți obține câștiguri de până la 3.750x miza pe cele 20 de linii de plată generate de grila cu 5 role pe 3 rânduri.

Întrebări comune legate de păcănele de aventură