Free cookie consent management tool by TermsFeedEGT Shining Crown Demo - Joaca Pacanele Gratis Online EGT!
Shining Crown Demo – Joaca pacanele gratis online EGT
5.0

Shining Crown Demo – Joaca pacanele gratis online EGT

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT77777 / Fructe4 Iulie, 201496.37%NUNUDA5.000 x

Shining Crown Demo jocuri pacanele – jocul cu coroane

Shining Crown Demo este un joc la pacanele clasic, cunoscut ca jocul de aparate cu coroane in limbajul celor pasionati de sloturi, care exista in aproape toate cazinourile online legale din Romania, cu 10 linii de plata, care ruleaza pe platforma Euro Games Technology. Din nou, fructele sunt simbolurile generale si obisnuite ale acestui joc, alaturi de cel mai cautat simbol, reprezentat de cifra sapte. Exste o serie de jackpot-uri ce pot fi acordate, pe cel care jocul in sine il ofera, cat si posibilitatea ca ultimul castig sa fie dublat, datorta functiei GAMBLE. Pe cele cinci role sunt derulate 15 simboluri. Este un joc ca la aparate cu coroane. Coroana din acest joc de pacanele avand rolul de joker.

Exista cinci praguri fixe de pariere, acestea fiind pozitionate pe ecran sub role si variaza intre 10 si 200 de credite pe fiecare rotire in parte. Pentru a se ajunge in postura unui castig valid, cele opt simboluri de baza trebuie sa fie in numar de cel putin doua sau trei, dupa caz, intr-o ordine consecutiva, de la stanga la dreapta.

Exista si un simbol care poate lega aceste simboluri, el este repartizat exclusiv pe rolele 2, 3 si 4. Acesta se intinde pe toata rola, avand functia de WILD, drept pentru care inlocuieste toate celelalte simboluri. Pe ecran apar alte doua simboluri speciale, ambele avand denumirea de Scatter. Dolarul american isi poate face aparitia pe toate rolele, in timp ce steaua mov apare exclusiv pe rolele 1, 3, 5.

Iata mai jos cateva motive pentru care Shining Crown este unul dintre cele mai populare jocuri si cele mai apreciate de vizitatorii siteului www.cazino365.ro

Simboluri la păcănele shining crown demo

Fiind un joc in care fructele reprezinta tema principala, acestea dau cele mai multe simboluri obisnuite pe tabloul castigurilor. Portocale, prune, cirese si lamai sunt cele care ofera castigurile cele mai mici din ierarhia tabelului de plati. Existe si simboluri de baza care pot aduce un castig substantial si care sunt reprezentate tot de fructe, acelea sunt pepenele si strugurele. Intre ele este un simbol “tampon”, acesta este reprezentat de un clopotel.

La capitolul simboluri obisnuite se incadreaza si cifra sapte, aceasta genereaza castigul maxim al jocului. Evident, sunt si simboluri speciale repartizate pe ecran. Trei la numar, acestea sunt reprezentate printr-o coroane, de unde vine si numele jocului. Este si WILD-ul, avand drept scop inlocuirea tuturor simbolurilor obisnuite. Dolarul american si Steaua sunt considerate Scatter, rolul lor este de a aduce un castig in plus. Primul isi poate face aparitia pe toate rolele jocului, in timp ce Steaua poate sa apara pe rolele 1, 3 si 5.

Jocuri ca la aparate: Shining Crown
Shining Crown – Tabel de plata

Reguli de joc si gameplay la jocul de aparate cu coroane

Pe ecranul de joc vor rula cinci role, fiecare cu trei imagini similare sau nu, cu unul dintre cele 11 simboluri obisnuite si speciale. Pentru ca un castig sa fie valid, este nevoie ca in ordine, pe linia de plata, sa fie doua sau cel putin trei simboluri. Singurul simbol care genereaza un castig daca exista cel putin doua imagini consecutive este cifra 7.

Exista cinci praguri de pariere, intre 10 si 200 de credite, in urma carora sunt repartizate si castigurile. Pe zece linii de plata, jocul de păcănele Shining Crown poate aduce venituri si in urma simbolurilor speciale existente pe ecranul de joc. Dolarul american o sa apara pe toate rolele de joc, dar pentru ca acesta sa genereze un castig este nevoie de cel putin trei simboluri in aceeasi rotire. Steaua, un alt scatter, apare pe rolele 1, 3 si 5, conditia fiind ca pe aceste role sa apara in aceeasi rotire.

WILD-ul, cel mai cautat simbol este restrictionat si aparitia sa se face pe rolele exclusiv pe rolele 2,3 si 4, acesta avand drept scop inlocuirea celorlalte simboluri simple. Singurele pe care nu poate sa le inlocuiasca sunt dolarul american si steaua.

Inainte sa te apuci sa incerci jocul pe bani reali, trebuie sa stii ca majoritatea cazinourilor online ofera bonusuri substantiale pentru jucatorii noi. Deci, daca vrei sa deschizi un cont nou, atunci iti recomand sa vezi si parerea noastra despre cele mai bune 7 bonusuri la cazinourile online din Romania.

Functii speciale – jocuri gratis cu coroane

Shining Crown este un joc de pacanele unde rundele gratuite sau “speciala” nu exista, dar in locul acestora exista multiple variante de posibilitate de plata. Doua dintre ele o reprezinta cele doua simboluri Scatter, ce pot genera castiguri substantiale. In lipsa unei astfel de functii, WILD-ul este cel care apare cel mai des pe ecran. Reprezentat pe ecranul de joc de coroana regelui, acesta poate rula exclusiv pe rolele 2,3 si 4. Ce face el? Se intinde pe toata rola, substituind toate simbolurile obisnuite.

Daca jucatorul nu este multumit de castigul rezultat in ultima runda, exista functia GAMBLE. Aceasta permite dublarea acelui venit, prin indicarea corecta a culorii ce urmeaza sa apara sub cartea de joc. In functie de castigul rezultat, aceasta poate fi indicata corect de cinci ori consecutiv. Apoi castigul rezultat este automat virat catre balanta.

Jackport Cards este si el un bonus care poate fi declansat intr-un mod total aleatoriu la slot shining crown gratis. Acesta este ilustrat sub forma unui camp de joc compus din 12 carti de joc cu fata in jos. Acestora le sunt atribuite patru simboluri diferite, iar pentru ca jackpot-ul sa fie activat, este nevoie sa fie dezvaluite trei simboluri asemanatoare. In functie de valoarea acestui simbol sunt repartizare castiguri diferite.

Jocuri ca la aparate: Shining Crown
Shining Crown – Jackpot Cards

Plati pacanele Shining Crown

Fructele, clopotelul, cifra sapte, cele doua simboluri scatter, sunt cele care pot aduce venituri substantiale intr-un joc de pacanele precum Shining Crown, unde exista cinci praguri de pariere. Intre 10 si 200 de credite pentru fiecare rotire, acestea sunt pragurile. Pentru a va face mai usoara intelegerea jocului, mai jos afisam lista de castiguri la un prag minim de pariere, de 10 credite.

Pruna, portocala, lamaia si cireasa sunt simboluri care in tabelul de plati au aceeasi valoare. La 10 credite pe rotire, aceste simboluri ofera castiguri intre 10 si 150 de credite, fiind nevoie de cel putin trei simboluri identice pe linia de plata, repartizate de la stanga la dreapta ecranului de joc.

Clopotelul face si el din lista simbolurile simple, aparitia acestuia valoreaza intre 20 si 200 de redite. Pepenele si Strugurele sunt ceie mai cautate simboluri obisnuite, castigurile rezultate in urma aparitiei acestora variaza intre 40 si 700 de credite.

Cifra sapte este cea norocoasa. 77777 inseamna castigul cel mai mare generat de Shining Crown, 5 000 de credite. Doua astfel de simboluri valoreaza 10 credite. mai fac aparitia si doua simboluri Scatter. Dolarul american aduce venituri intre 50 si 1 000 credite, in timp ce Steaua ofera un singur castig, 200 credite, dar singura conditie este sa apara pe rolele 1, 3 si 5, in aceeasi rotire.

Trebuie sa mai stii ca Shining Crown este unu dintre jocurile de pacanele care pot declansa celebrul jackpot cu carti de la EGT, unde poti castiga la aparate sume colosale. In imaginea de mai sus poti sa vezi platile si cum se declanseaza.

Jocuri pacanele pe mobil: Shining Crown Demo

Providerii s-au adaptat repede si jocurile cu o grafica moderna, asa cum este si Shining Crown, se pot juca acum si pe dispozitivele mobile, indiferent care sunt ele. Daca la inceput jocul de pacanele Shining Crown se gasea doar in salaule de joc, acum poti juca acest la toate cazinourile din Romania Shining Crown online. Astfel, acest joc poate rula in aceleasi conditii pe telefonul mobil, tableta sau Ipad. Indiferent de sistemul de operare al acestor dispozitive, Shining Crown poate rula in conditii optime, cu o singura mica schimbare. Meniul de pariere, incasare si dublare a castigului nu mai apare in partea de jos, asa cum este in varianta clasica, cea pe desktop, ci in partea laterala a dispozitivului mobil, de regula in partea dreapta.

Verdict Shining Crown Demo

Tema jocului de fructe este una clasica, dar diferenta face de jocurile clasice o face grafica moderna pe care EGT a implementat-o. RTP-ul de peste 96% este unul care nu ofera castiguri mari dese, dar in schimb exista alte modalitati de ridicare a bancii, cum ar fi functia GAMBLE sau jackpot-ul progresiv existent.

Lipsa specialei este un motiv pentru care Shining Crown sa nu ti se para cel mai atractiv joc din game celor produse si furnizate de catre EGT. Totusi, absenta acestei functii poate sa fie anulata de multiplele posibilitati de plata pentru un joc la pacanele cu zece linii de plata. Aici sunt incluse cele doua doua simbouri Scatter, Jackpot Cards.

Shining Crown, alaturi de Burning HotFlaming Hot si Sizzling Hot, conduc detasat topul pacanelelor apreciate de jucatorii din Romania.