Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Flaming Hot
Jocuri ca la aparate: Flaming Hot
5.0

Jocuri ca la aparate: Flaming Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT77777 / Fructe11 Iulie, 201495.53%NUNUDA1.000 x

Jocuri ca la aparate: Flaming Hot

Flaming Hot este unul dintre jocurile pe care EGT le-a produs pentru iubitorii de jocuri la pacanele. Prezent in cele mai bune cazinouri online din Romania, este unul dintre jocurile favorite a pasionatilor. Fructele sunt tema principala, existand o serie de simboluri care indica un fruct diferit. Avand cinci praguri de pariere, rezonabila, fiind un joc cu 40 de linii de plata inseamna castiguri mici si dese. RTP-ul de 95.53% nu este unul deloc convingator, asa ca nu ramane decat sa sperati la un ecran cu multi 77777.

Daca nu sunteti multumiti de castiguri, acestea pot fi dublate datorita functiei Gamble. Trebuie sa stiti ca in functie de suma dublata, aceasta functie se poate intrerupe subit, iar castigul rezultat sa fie automat trimis in balanta.

Flaming Hot - Pacanele Online - Ecranul de joc
Flaming Hot – Pacanele Online – Ecranul de joc

Simboluri

Un slot video care are drept tema fructele nu poate insemna decat ca acestea sunt in numar majoritar cand vine vorba de simboluri. Exista sase tipuri diferite de fructe, grupate, care ofera castiguri comune. Cireasa, piersica, marul, strugurele, pepenele si banana, acestea dau si numele jocului. Mai exista o serie de simboluri obisnuite ale caror stivuire in numar mare aduc un castig pe masura. BAR-ul este unul dintre aceste simboluri, dar fara indoiala cel mai cautat este 7 rosu.

Cat mai multi 77777 pe ecranul de plata inseamna un castig pe masura. Exista si doua simboluri considerate speciale, acestea sunt WILD-ul, care apare pe rolele 2, 3 si 4, cat si cel Scatter. Ultimul ofera cel mai mare castig al jocului si isi poate face aparitia pe fiecare rola in parte.

Jocuri ca la aparate: Flaming Hot – Reguli de joc si gameplay

Intai de toate trebuie sa stiti ce buget alocati jocurilor la pacanele. In functie de acesta, Flaming Hot are cinci praguri de pariere. Acestea variaza, intre 40 si 800 de credite, evident, castigurile fiind pe masura pariului pentru fiecare rotire. De vreme ce liniile acestui slot sunt fixe, suma aleasa este totala pentru toate cele 40 de linii de plata.

Sunt 5 role si patru tamburi, pe care sunt stivuite 20 de simboluri ce pot fi diferite sau identice, cu exceptia celui Scatter. Jocul nu are speciala, dar in schimb exista functia gamble, unde ultimul pariu rezultat se poate dubla.

Jocuri ca la aparate: Flaming Hot – Functii speciale

Cele mai multe dintre jocurile de la EGT sunt de tip mystery. Asta inseamna ca exista o posibilitate, mica, aleatorie, de a se declansa un bonus denumit Jackpot Cards. Pe ecranul de joc vor fi 12 carti cu fata in jos, carora le sunt atribuite o serie de patru simboluri. Fiecare dintre aceste simboluri reprezinta o suma de plata mai mic sau mai mare. Actionarea acestui jackpot presupune intoarcerea cartilor pana cand pe ecran vor rezulta trei carti cu un simbol identic (trefla, romb, neagra, rosie). In acel moment castigul destinat acelui simbol este automat introdus in balanta jucatorului.

Jocuri ca la aparate: Flaming Hot
Pacanele Online – Flaming Hot – Simboluri si Plati

De regula, jocurile cu fructe sunt fara speciala, iar Flaming Hot este unul dintre ele. Acesta nu are posibilitatea declansarii specialei, ea lipsind. Totusi, exista o alta functie, cea GAMBLE. Permite dublarea ultimului castig, prin indicarea culorii corecte. Activata, pe ecranul de joc apare o carte cu fata in jos, iar jucatorul trebuie sa indice culoare corecta a acelei carti: rosie sau neagra. In functie de valoarea castigului, la cinci culori consecutive indicate corect, se intrerupe automat si castigul este virat in balanta.

WILD-ul este un simbol care poate sa apara pe rolele din mijloc, 2, 3 si 4. Acesta poate fi in numar de unul si pana la cel mult 12. Asta inseamna ca Flaming Hot permite umplerea acelor role cu simbolul wild. Acesta inlocuieste toate celelate simboluri, exceptand Scatter-ul, care este reprezentat de un dolar auriu. El apare cel mult o singura data pe fiecare rola in parte.

Jocuri ca la aparate: Flaming Hot – Plati

Stim foarte bine ca sunt jocuri la pacanele care platesc mult pentru ca si miza este una pe masura. Flaming Hot este unul dintre aceste jocuri. Are posibilitatea unui prag de pariere deloc modest, cel mai mare pariu pe fiecare rotire este de 800 credite, echivalentul a opt lei. Cel mai mare castig vine daca acest prag de pariere este actionat. 400 000 credite inseamna cel mai mare castig pe care Flaming Hot il ofera daca sunt comparate castigurile pentru o singura linie de plata.

Desigur, fiind un joc cu 40 de linii fixe de plata, uneori pot exista castiguri considerabile. Trebuie luat in calcul si simbolul rezultat, cat si numarul. Totusi, RTP-ul este unul mic, 95.53% inseamna ca are plati mici si dese, cele mari se lasa asteptate.

Jocuri ca la aparate: Flaming Hot – varianta pe mobil

EGT-urile sunt jocuri la pacanele pe care le poti juca atat in varianta clasica, cat si pe cea mobila. Important este ca nu exista restrictie cand vine vorba despre sistemul de Operare. Flaming Hot poate rula atat pe dispozitivele mobile care folosesc Android sau IOS, inclusiv tablete sau Ipad. Cel mai recomandat dintre toate acestea pare sa fie tableta. Dimensiunea ecranului permite desfasurarea jocului intr-un mod cat mai decent. Nu cred ca vrea cineva sa aiba probleme in a juca un slot pe un ecran de telefon mobil pentru ca este foarte mic in comparatie cu cel al tabletelor.

Exista o mica schimbare intre varianta clasica si cea mobila, aceasta consta in amplasarea meniului. In cea clasica, apare fixat in partea de jos, de acolo poti actiona pragurile de pariere, functia gamble, sa opresti sonorul, sa activezi rotire automata. Pe varianta mobila poti face toate lucrurile acestea din partea laterala dreapta.

Verdict

Daca va plac fructele si jocurile atipice, cu mai multi tamburi decat cele clasice, cu trei, Flaming Hot este jocul potrivit pentru voi. Trebuie spus ca are RTP-ul foarte mic, 95.53% inseamna ca exista un castig mare, ascuns undeva si aparitia sa este rara. Totusi, sunt mai multe castiguri mici si mai dese, cat si posibilitatea ca un castig mai mic sa fie dublat datorita functiei Gamble.

Lipsa specialei cred ca este un inconvenient, dar acest lucru il poti vedea in tabloul de plati, deci este decizia ta daca joci Flaming Hot sau spui pas pentru acest motiv.

In concluzie, Flaming Hot este un joc pe care merita sa il joci mai mult pentru distractie. Sansele ca acel castig care sa te imbogateasca sunt extrem de mici.