Pacanele gratis: Gates of Olympus
5.0

Pacanele gratis: Gates of Olympus

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite, fara conditii de rulaj
100% Bonus până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 400 Rotiri Gratuite la 20 Hot Blast
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Gates of Olympus

Taramul Zeilor s-a deschis in jocul de pacanele gratis: Gates of Olympus de la Pragmatic Play, lansat pe 25 februarie 2021 pe o matrice cu 6 coloane X 5 randuri si 20 linii de plata castigatoare fixe. Zeus vine cu Rotiri Gratuite, multiplicatori de pana la 500x si un Mod Colapsabil. Este un joc ca la aparate de volatilitate ridicata, iar RTP-ul (Return to Player) este de 96.50%, unul peste media de piata. Pariul este variabil si incepe de la 0.80 RON si ajunge la 500 RON. Il poti testa si intr-un cazino pe mobil, direct in browser.

Urca pe muntele Olimp si castiga pana la 5.000x miza totala intr-o singura rotire in jocul de pacanele gratis: Gates of Olympus!

Simboluri

Pe matrice vei gasi doar simboluri specifice tematicii, precum o serie de Pietre pretioase, 5 la numar, precum: Rubin, Ametis, Citrin, Smarald si Safir, fiind si cele de valoare scazuta. Apoi, vei intalni o Cupa de Aur, un Inel, o Clepsidra si o Coroana – este cel mai bine platit simbol la pacanele Gates of Olympus. De asemenea, poti intalni simboluri multiplicatoare, reprezentate Nestemate cu Aripi de Inger de culori diferite – Verzi, Albastre, Mov si Rosii. Acestea vin cu multiplicatori cuprinsi intre 2x si 500x. Scatter este reprezentat de insusi Zeus (4, 5 sau 6 initiaza secventa bonus cu rotiri gratuite).

Pacanele gratis: Gates of Olympus
Pacanele gratis: Gates of Olympus

Reguli de joc si gameplay

Gates of Olympus este structurat pe o grila de joc cu 5 randuri, 6 coloane si si 20 linii de plata fixe. Cu minim 8 simboluri oriunde pe role vei crea o combinatie castigatoare, dar castigurile mari vin de la 12-30 de acelasi fel. Simbolurile castigatoare sunt eliminate de pe role pentru a permite altora sa completeze pozitiile goale – Mod Colapsabil. Mizele sunt accesibile pentru orice buzunar, pariul per rotire fiind setat din butoanele “-/+”, aflate de o parte si cealalta a butonului pentru invartire. Poti paria intre 0.80 de RON si 500 RON. Sub role, vei gasi toate butoanele de control. In stanga, vei putea opri sunetul, poti accesa setarile jocului de pacanele gratis si informatiile cu privire la valoarea simbolurilor si modurile de joc, dar si cum poti declansa runda bonus. Langa ele se afla creditul, pariul si in mijloc se va afisa castigul. In partea dreapta se afla butonul pentru rotire, dar si un buton pentru redare automata, de pana la 100 de rotiri, unde puteti seta limite de castig/pierdere. Nu ramane decat sa dai “Spin” si sa te bucuri de jocul ca la aparate Gates of Olympus.

Functii speciale

Mod Colapsabil

De fiecare data cand minim 8 simboluri formeaza un castig, acestea dispar si sunt inlocuite cu altele, pana cand nu se mai obtin combinatii castigatoare. Nu exista nicio limita pentru posibilele castiguri in aceeasi invartire.

Multiplicatori

Cele 4 simboluri multiplicator pot aparea atat in jocul de baza, cat si in timpul Free Spins. Acestea contin multiplicatori curprinsi intre 2x si 500x, fiind aplicat la valoarea castigului total la sfarsitul unei secvente in cascada. Daca exista mai multe simboluri multiplicator pe grila de joc, valorile lor adaugate inainte de a fi aplicate.

Rotiri Gratuite

Cu 4, 5 sau 6 simboluri Scatter vei initia runda bonus cu rotiri gratuite. Vei primi 15 jocuri gratuite, in timpul carora pot aparea multiplicatorii, ceea ce poate face ca platile sa fie consistente. Oricand, in timpul functiei cu rotiri gratuite, 3 simboluri Scatter vor aduga 5 rotiri suplimentare.

Mod miza speciala

Poti opta pentru a selecta multiplicatorul de miza cu 25%, iar pentru acest pariu suplimentar, pe matricea jocului de pacanele Gates of Olympus vor ateriza mai multe simboluri Scatter. Sansa de a declansa rotirile gratuite se dubleaza.

Cumpara Rotiri Gratuite

Oricand, in jocul de baza poti cumpara speciale la pacanele, daca platesti de 100 de ori miza totala. Vei beneficia de aceleasi caracteristici pe care le ai daca o declansezi in mod normal. De exemplu, daca joci cu un pariu de 2 RON, trebuie sa platesti 200 RON.

Plati pacanele gratis: Gates of Olympus

Asa cum ne-a obisnuit Pragmatic Play, rata de castig pentru jocul de pacanele online Gates of Olympus este peste media de piata, de 96.50%, iar ca volatilitatea este spre mare. Astfel, poti obtine un castig urias intr-un interval scurt de timp, de pana la 5.000 X miza totala intr-o singura rotire.
Simbolurile platesc oriunde pe ecran, iar pentru a forma o combinatie castigatoare ai nevoie de minim 8.

Hai sa vedem ce obtinem cu maximum:

  • 12 – 30 X Coroana = 50 x miza
  • 12 – 30 X Clepsidra = 25 x miza
  • 12 – 30 X Inel = 15 x miza
  • 12 – 30 X Cupa = 12 x miza
  • 12 -30 Pietre pretioase = intre 2x si 10x

De asemenea, 6x simboluri Scatter oriunde pe role in aceeasi rotire platesc de 100x miza ta.
Toate aceste valori pot creste, daca pe matrice aterizeaza un simbol multiplicator, care este cuprins intre 2x si 500x.

Plati pacanele gratis: Gates of Olympus
Plati pacanele gratis: Gates of Olympus

Jocuri pacanele gratis: Gates of Olympus pe mobil

Jocul de pacanele Gates of Olympus este perfect compatibil cu dispozitivele mobile, precum un telefon mobil sau o tableta Android sau Apple. Se deschide direct in browser pe mobil sau in aplicatiile mobile corespunzatoare unui cazinou online. Cu toate ca grila de joc este structurata pe 5 randuri X 6 coloane, jocul este optimizat si pentru ecranul mai mic al unui telefon mobil. De asemenea, in poti testa si pe versiunea desktop, in Windows. Incearca si jocul ca la aparate Gates of Olympus intr-un cazino pe mobil ce detine licenta de la ONJN.

Verdict

Gates of Olympus este un joc de pacanele unde poti cumpara Free Spins si care se bazeaza in special pe runda bonus cu rotiri gratuite si multiplicatorii de pana la 500x, ceea ce poate aduce un castig maxim de pana la 5.000 x miza totala. Castigurile din jocul de baza sunt decente pentru un cluster de 10 sau mai multe simboluri potrivite. Il putem asemana cu celebrul joc ca la aparate Sweet Bonanza. Ambele si la fel ca sute de alte jocuri de pacanele gratis sunt aici in varianta demo. Daca iti place si vrei sa-l joci pe bani reali, incearca sa o faci profitand de cele mai bune bonusuri la cazino online in Romania.