Free cookie consent management tool by TermsFeed
Burning hot – Joc pacanele gratis
5.0

Burning hot – Joc pacanele gratis

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
EGT 77777 / Fructe / Jackpot 6 Iulie, 2014 96.45% NU NU DA 3.000x

Burning Hot jocuri pacanele

Daca va plac provocarile, Burning Hot este un joc de pacanele gratis pe care sa doriti sa-l incercati. Face parte din categoria sloturilor cu 7777. EGT propune un joc in care simbolurile retro tin capul de afis, acestea fiind bine evidentiate de grafica moderna. Puteti castiga o multime de premii substantiale, asta datorita simbolurilor speciale, cum sunt 77777, wild sau scatter.

Exista si posibilitatea de a dubla premiul datorita butonului “GAMBLE”, in care poti selecta “cartea rosie” sau “cartea neagra”, pana la cinci carti ghicite. Apoi premiul este colectat automat si introdus in banca dumneavoastra. Burning Hot este un joc ca la aparate cu trifoi, avand acest simbol in centrul atentiei.Burning Hot ofera cinci praguri de pariere, de la 5 la 100, iar valorile monedelor variaza si ele, de la 0.01 la 0.1.

Este un slot in trend, oferind posibilitatea jucatorilor sa castige prin multiple combinatii. Se poate juca Burning Hot atat de pe desktop, cat si de pe dispozitivele mobile, atat cele cu sistemul de operare Android, cat si IOS. Iata mai jos recenzia Cazino365.ro pentru Burning Hot:

Simboluri

Daca iti plac pacanelele online, cu siguranta Burning Hot este jocul potrivit, care imbina perfect simbolurile din fructe. Sunt sase simboluri reprezentate de fructe: prune, portocale, cirese, lamai, pepene si struguri, cat si clopotelul, septarul, cele doua scattere si wild. Daca fructele si clopotelul sunt considerate de baza, castigul acestora fiind unul decent, EGT a introdus si alte posibilitati suplimentare de castig.

Dolarul si steluta sunt cele doua simboluri scatter in urma carora puteti avea parte de un castig mare. Daca scatter-ul mov este repartizat exclusiv pe rolele 1, 3, 5, cel descris de dolar poate sa apara pe toate cele cinci role. Mai exista si WILD-ul, acesta fiind reprezentat de trifoiul cu patru foi, ce isi poate face aparitia pe rolele 2, 3, 4. Este necesara o singura frunza pentru ca toata rola sa fie inlocuita de acest simbol, substituind toate simbolurile, cu exceptia celor doua scattere.

Reguli de joc si gameplay

Toate platile oferite de Burning Hot (lansat de EGT) se formeaza ca rezultat al combinatiilor de simboluri identice. Ele apar pe rolele vecine si intotdeauna in acelasi sens, de la stanga la dreapta. O plata se poate efectua daca in linie sunt de la trei pana la cinci simboluri. Cu cat simbolul este mai valoros, cu atat coeficientii de premiere sunt mai mari. Toate simbolurile si factorii de multiplicare pot fi vazuti de jucator intr-un tabel special de pe ecran, caruia i se repartizeaza pictograma “I”.
Toate platite sunt acordate de la stanga la dreapta, pe role adiacente, pe linii selectate, incepand cu cea mai din stanga rola, exceptie facand simbolurile scatter. Castigurile rezultate din simbolurile scatter vor fi adaugate castigurilor de pe linia de plata.

Functii speciale

Burning Hot nu este un joc unde sa existe speciala, dar fiind un joc de la EGT, exista posibilitatea de a fi selectat aleatoriu, astfel sa poti participa la castigarea unui bonus. Jackpot Cards este un jackpot de tip mystery, cu patru niveluri, fiecare nivel fiind ilustrat printr-o culoare de carti de joc. Astfel, trefla, rombul, rosia si neagra sunt simbolurile care ofera castigurile in functie de nivelul repartizat.

Oricare dintre niveluri de jackpot sunt castigatoare, tot ce trebuie sa faceti este sa selectati carti din cadrul de selectie, care este format din 12 carti de joc cu fata in jos. In momentul in care trei simboluri identice sunt dezvaluite, valoarea bonusului va corespunde sumei acumulate in momentul in care se dezvaluie ultimul simbol de aceeasi culoare, care este afisata in partea dreapta a fiecarei culori.

Plati pacanele Burning Hot

Datorita celor cinci praguri de pariere, poti juca Burning Hot de la 10 la 100 de credite, avand posibilitatea selectarii valorii unui punct de credit. Astfel, denominatia poate fi schimbata, si o moneda sa varieze de la 0.01 la 0.1. In functie de mai multi factori, precum valoarea monedei si miza, multiplicatorii premiului sunt dinamici si se vor schimba. La o investitie minima de catre jucator, castigurile pot fi urmatoarele:

Intre 10 si 100 de credite sunt acordate pentru portocale, prune, lamai si cirese. 10 este plata pentru trei simboluri identice la rand, iar 100 pentru cinci simboluri in linie.

Clopotelul de aur vine si el cu un castig intre 20 si 200 de credite.

Strugurilor si pepenilor le sunt repartizate aceleasi sume minime/maxime de castig. Cel putin trei asemenea pictograme consecutive aduc 40 de credite, iar o linie de plata formata din cinci struguri/pepeni valoreaza de 100 de ori mai mult, respectiv 500 de credite.

Saptele rosu 

Este simbolul cu cei mai multi multiplicatori prevazuti. Astfel, exista plati pentru sapte rosu intre 10 si 3000 credite. Fata de celelalte simboluri, aici este nevoie de doua pictograme identice pentru a obtine o recompensa in bani.

Toate aceste simboluri pot fi substituite de WILD. Pictograma acestui simbol este reprezentata de trifoiul cu patru foi si care poate sa apara pe rolele 2, 3, 4.

Scatterul

Este si el o sursa buna de venit. Cel roz, reprezentat de o steluta mov apare pe rolele 1, 3, 5 si daca se gaseste in aceeasi rotire, valoreaza 100 credite.

Scaterul reprezentat de semnul dolarului poate valora intre 15 si 500 de credite, diferenta fata de cel roz este ca poate exista pe toate rolele, fiind necesare trei minim astfel de simboluri pana la un maxim de cinci.

Toate aceste castiguri pot fi dublate datorita pariului GAMBLE, repartizat in dreapta jos a ecranului de joc. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi intre o carte rosie si una neagra. La cinci asemenea carti dezvaluite consecutiv, castigul intra automat in balanta.

Burning hot – Joc pacanele gratis
Simboluri Burning Hot

Jocuri pacanele pe mobil: Burning Hot

Se ofera posibilitatea jocului pe toate platformele posibile, aici incluzandu-le si pe cele mobile. Burning Hot este sincronizat atat pentru aplicatiile mobile ce utilizeaza sistemul de operare Android, cat si pentru cele care utilizeaza IOS. Tabletele sunt si ele incluse, EGT permitand rularea acestui joc, singura conditie este sa exista o conexiune decenta la internet.

Verdict

Datorita simbolurilor si a graficii creative, Burning Hot este un slot video care va atrage atentia tuturor fanilor amatori de sloturi de fructe. Este un joc la pacanele ce vine cu un design simplu, cu cinci linii de plata, ce ofera un potential pentru premiile substantiale. Tabelul de plati este unul bogat, jucatorii se pot bucura si de posibilitatea de pana la trei linii complete cu simbolul wild.

Chiar daca jocului ii sunt repartizate doua simboluri Scatter, acestea nu declanseza vreun bonus, ceea ce este usor dezamagitor. Per total, daca doriti sa jucati un joc simplu, cu o grafica usor de inteles si unde sa puteti castiga sume substantiale, Burning Hot este jocul potrivit pentru dumneavoastra.