Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Sizzling Hot
Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot
5.0

Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
Novomatic77777 / Fructe13 Noiembrie, 200795.66%NUNUDA5.000x

Sizzling Hot Deluxe jocuri pacanele

Inspiratia creatorilor a venit de la cutiile dreptunghiulare pe care le gaseai in fiecare cazino din intreaga lume. Sizzling Hot Deluxe este o masinarie clasica de fructe, bazata pe cinci role si tot atatea linii fixe de plata. Novomatic s-a gandit sa aduca o grafica mai animata spre deosebire de celebrul joc clasic, dar s-a pastrat simplitatea si intelegerea foarte usoara a jocului. Totul este posibil datorita faptului ca nu exista bonus, fiind un slot clasic de pacanele in adevaratul sens al cuvantului. Intelegi repede ceea ce primesti, iar totul consta intr-o rotire ce poate aduce o suma considerabila de bani, pana la 1000 de ori mai mult decat miza pe care optezi sa joci.

Simboluri

S-a vrut un slot clasic din toate punctele de vedere, ceea ce inseamna ca nu sunt foarte multe simboluri. Exista sase tipuri de fructe diferite: cirese, portocale, lamai, prune, pepeni si struguri, fiecare importanta in felul ei. Strict in aceasta ordine sunt remunerate, diferenta fiind ca ciresele sunt singurele ce renumereaza doua simboluri legate. Pentru ca restul simbolurilor sa aduca un venit utilizatorului, este nevoie de trei simboluri legate.

Evident, pe langa aceste sase simboluri mai este si scatterul, dar piesa de rezistenta este 7. Cel mai cautat simbol este acest 7, care ofera plata maxima daca sunt prinsi cinci in linie.

Jocuri ca la aparate: Sizzling Hot
Simboluri Sizzling Hot Deluxe

Reguli de joc si gameplay

Exista cinci linii si tot atatea oportunitati de plata. Diferenta fiind ca sunt trei pe orizontala si alte doua in forma de V sau A. pentru a te putea bucura de plata ai nevoie de 3 pana la 5 simboluri in linie. Daca acest simbol este 7, atunci poti castiga pana la 1000 de ori mai mult decat miza. Desigur, scatterul aduce si el un venit substantial, dar pentru asta ai nevoie de cel putin trei asemenea simboluri.
La fiecare rotire sunt cinci role carora le sunt repartizate opt simboluri, fiecare cu importanta lui. Ciresele renumereaza cel mai putin, diferenta fiind ca ele pot aduce un venit si la doua simboluri legate.

Functii speciale

Asa cum foarte bine am mentionat anterior, Sizzling Hot Deluxe este un joc de pacanele 7777 clasic, unde nu se ofera speciala. Singurul beneficiu in afara simbolurilor este acela ca exista posibilitatea de a avea un venit in urma trei pana la cinci asemenea simboluri repartizate cate unul pe fiecare rola.

Plati pacanele Sizzling Hot Deluxe

Unul dintre motivele pentru care este un joc popular este datorita variatiei. Miza minima pe care poti opta este de 0.4 RON si poti urca pana la 400 RON. Exista un RTP acceptabil pentru sloturile considerate noi, 95.66% din sumele aparatului intorcandu-se la client prin platile efectuate.
Fiecare simbol este important in felul lui, incepand cu ciresele, portocalele, lamai, prune, scatter, pepeni, struguri, 7. Astfel, la o miza maxima de 50 de ron, sunt acordate urmatoarele plati:

  • Cirese – intre 50 si 2 000 RON, conditia minim fiind sa existe minim doua simboluri legate
  • Portocale, Lamai, Prune – intre 200 si 2 000 RON, conditia minima fiind sa existe minim trei simboluri legate
  • Scatter (reprezentat pe ecran printr-o stea) – intre 100 si 2 500 RON, conditia minima fiind sa existe minim trei simboluri legate
  • Struguri, Pepeni – intre 500 si 5 000 RON, conditia minima fiind sa existe minim trei simboluri legate
  • 7 – intre 1 000 si 50 000, conditia de baza fiind sa existe minim trei simboluri legate

Jocuri pacanele pe mobil: Sizzling Hot Deluxe

Sizzling Hot Deluxe este genul de slot la pacanele ce se poate juca pe diferite device-uri, atat desktop, cat si mobil sau tableta. Avantajul fiind ca exista compatibilitate atat pentru telefoanele sau dispozitive mobile care utilizeaza Androir, cat si Iphone sau Ipad. Functioneaza perfect, fiind, evident, necesara conectarea la internet.

Verdict

Grafica este una foarte buna, Sizzling Hot Deluxe a reusit ca in timp sa devina unul dintre cele mai populare jocuri la pacanele online si nu numai. Castigul potential este si el unul atractiv, pentru ca suma maxima poate sa fie cu mult peste asteptari, totul depinde de miza, simboluri, etc.

Evident, exista si minusuri, dar aici depinde cum privim problema. Daca vezi Sizzling Hot Deluxe ca pe joc la pacanele pe care il joci sa te destinzi, atunci cred ca este fix jocul care ti se potriveste. Desigur, totodata, faptul ca nu are bonus cazino poate sa fie privit si ca un dezavantaj. La capitolul dezavantaje cred ca intra si faptul ca liniile sunt fixe, nu le poti ajusta, asa cum permit alte sloturi.

Acest joc de pacanele clasic poate fi jucat in absolut orice cazino online, dar si in toata salile de joc de la colt de strada. Este un joc autorizat ONJN si este perfect legal sa il joci.