Book of Ra – Joaca gratuit
5.0

Book of Ra – Joaca gratuit

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON + 1000 Rotiri Gratuite, fara conditii de rulaj
100% Bonus până la 1000 RON + 150 Rotiri Gratuite la EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 400 Rotiri Gratuite la 20 Hot Blast
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
Producator Gen Data lansarii RTP Cumpara speciala Rotiri Gratuite Dublaj Castig maxim
Novomatic Antice 11 Aprilie, 2008 95.1% NU DA DA 5,000x

Book of Ra jocuri pacanele

Aduceti la viata visul aventurierului! In aceasta versiune cu 5 role si cel mult zece linii comorile si bogatia se afla in beciurile vechilor temple egiptene, asteptand sa fie descoperite in acest joc. Inca din 2008 aparut pe piata, este unul dintre jocurile echilibrate din toate punctele de vedere. Grafica este perfecta pentru a-ti putea petrece ore in sir in lumea Egiptului antic. Popularitatea este mare, Book of Ra este prezent la toate cazinourile online, atat sub forma clasica, cat si sub alte diferite forme imbunatatite, cum ar fi varianta Deluxe, unde numarul de linii de plata este mai mare, dar si mizele difera.

Simboluri

Exista o serie de mai multe simboluri, fiecare repartizate unui castig mai mic sau mai mare. Tot ce trebuie sa faci este sa conectezi minim doua simboluri egale pana la un numar de cinci. Nu toate simbolurile platesc daca sunt doua conectate si de regula, acelea sunt cele mai mari. Exista noua simboluri ce pot sa fie conectate intre ele, cat si cartile, acestea din urma substituie toate celelalte simboluri. Desigur, nu toate acestea remunereaza in mod egal.

10, Q, J sunt simboluri egale, ofera aceeasi remuneratie. A si K sunt si ele egale, dar platile sunt mai bune, dar ai nevoie de trei simboluri minim conectate. Deja statuetele, gandacii, faraonii ofera un premiu substantial, ele permit renumeratia la doua simboluri conectate.

Cel mai mare simbol si care plateste cel mai mult este Indiana Jones (barbatul), acesta se poate conecta de la doua la cinci simboluri, evident, cu cat sunt mai multe in linie, cu atat creste renumeratia.

Reguli de joc si gameplay Book of Ra

Regulile sunt foarte simple, cele noua simboluri existente trebuie conectate intre ele, de la un numar de trei si pana la cel mult cinci. Platite cresc substantial, in functie de miza, numarul de simboluri pe care le prinzi in linie. Exista zece linii, poti opta pentru 1,2, 3, 4, 5,.. 10, ceea ce inseamna ca simbolurile poti fi legate dupa o structura diferita. Lucrurile sunt foarte simple, poti juca pe diferite mize, repartizate pe un numar de linii de la 1 la 10. Desi sunt cinci role si mai multe linii, castigul poate sa vina fie ca simbolurile sa fie in linie dreapta, in forma de V, sau Z.

Functii speciale

In realitate sunt zece simboluri, dar ultimul, “cartea” este si cea care ofera speciala. Cel putin trei asemenea simboluri declanseaza una dintre cele mai bune speciale la pacanele si asigura zece rotiri gratuite, carora le sunt repartizate un singur simbol. La cel putin trei asemenea simboluri, ele se vor extinde pe verticala, atunci cand vorbim despre 10, J, Q, K si A. Restul de simboluri (faraon, Indiana Jones, gandacul, statueta) permit extinderea si la doua asemenea simboluri.

Avantajul specialei este ca ea se poate repeta si la fiecare cel putin trei carti, primeste alte zece jocuri, acestea se vor adauga celor existe. Daca la jocul sapte al primei speciale vor pica alte trei carti, vei avea alte zece jocuri in plus, ce se vor adauga celor deja existente (exemplu: 10+10+10…+10), fara sa existe un numar maxim de repetari.

Book of Ra Deluxe – Joaca gratuit
Tabel de plati la Book of Ra Deluxe

Plati pacanele Book of Ra

Desigur, jocurile la pacanele sunt de diferite modele si fiecare dintre ele impun o miza minima pe fiecare rotire. In ceea ce priveste Book of Ra, minimum de plata este de un ban pe linie, iar maximum este de cinci lei pe fiecare linie. Desigur, jucand pe zece linii, inseamna zece bani pe fiecare rotire, cat si un maxim de 50 RON. Cu cat miza este mai mare, plata este si ea pe masura, iar la un nivel maxim, cel mai mult poti castiga 25 000 Ron, acest lucru poate fi posibil daca vor pica in linie cinci simboluri Indiana Jones (barbat).

Cinci simboluri in ordine reprezinta o linie, iar castigurile la miza de 50 Ron/rotire sunt urmatoarele:

  • 5 X Q, 10, J = 500 Ron
  • 5 X A, K = 750 Ron
  • 5 x gandaci/statuete = 3 750 Ron
  • 5 x faraoni/carti = 10 000 RON
  • 5 x Indiana Jones (barbat) = 25 000

Jocuri pacanele pe mobil: Book of Ra

Book of Ra face parte din gama varianta de jocuri pacanele pe care le gasim la cazinourile licentiate ONJN si automat, update-urile platformelor online permite accesarea atat pe telefon, desktop, iphone sau tableta.
Diferentele nu sunt deloc mari, toate dispozitivele arata o grafica identica, totul tine de performanta acestora, pentru ca exista posibilitatea sa ruleze intrerupt si in cazul acesta desktop este cea mai indicata varianta pentru a juca pe o perioada mai mare de o ora. Dezatavantajul gadget-urilor portabile este ca bateria se consuma destul de repede, Book of Ra solicita mult device-ul.

Verdict


Book of Ra este un joc pe care merita sa il incercati pentru grafica simplista pe care o are, cat si pentru faptul ca permite praguri accesibile pentru toate buzunarele. De la 1 ban pe linie pana la cinci lei pe linie, acesta este intervalul acceptat. Desigur, un alt plus strict din punct de vedere al specialei este acela ca exista posibilitatea ca ea sa se repete la infinit, neavand un numar maxim. Exista si mici inconveniente, dar aici depinde la un client la altul. In concluzie, Book of Ra, este unul dintre cele mai jucate jocuri de pe cazino365.ro din toate timpurile.