Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: 100 Super Hot
Jocuri ca la aparate: 100 Super Hot
5.0

Jocuri ca la aparate: 100 Super Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

100 Super Hot jocuri pacanele

Slotul video 100 Super Hot este creat de EGT si este unul din cele mai populare jocuri de cazino si se afla in topul sloturilor pe Netbet Cazino. Este varianta moderna a sloturilor 20 Super Hot si 40 Super Hot, pe care le-a inlocuit cu succes.

Este un slot simplu de jucat, un slot plin cu fructe colorate, care se misca rapid pe ecran. Titlul descrie complet jocul, sunt 100 de modalitati diferite de a castiga, avand 5 coloane si 4 randuri.

Pe langa celebrele simboluri cu fructe, care sunt atat de indragite de jucatori, un simbol cu cifra 7, care tin loc de wild si un simbol scatter vor face din experienta ta una extrem de productiva.

Miza minima este de 1 RON, iar cea maxima este de 100 RON, fapt care permite tuturor jucatorilor cu orice buget sa joace acest slot. Daca vrei sa iti maresti bugetul atunci iti recomandam sa consulti lista cu cele mai bune bonusuri la cazinourile online din Romania in 2022.

Jocuri ca la aparate: 100 Super Hot
100 Super Hot – Captura din ecranul de joc

Simboluri

Simbolurile prezentate in acest joc de pacanele sunt in numar de 8, in special fructe, dupa cum urmeaza: lamai, portocale, cirese, prune, pepene, struguri, 7 (wild) si scatter ( steaua galbena).

Simbolul wild 7 substituie toate simbolurile, cu exceptia simbolurilor scatter.

Cel mai mare castig este dat de simbolul wild 7, care poate aparea pe toate cele 5 role, insa simbolul scatter nu este de neglijat, iar 5 simboluri de acest tip aduce castiguri frumoase.

Reguli de joc si gameplay

100 Super Hot este un joc cu 5 tamburi, 4 lunii si 100 de linii de plata, un slot deloc complicat, care este usor de utilizat si care ofera multe satisfactii.

Tot ce trebuie sa faci este sa setezi cateva lucruri din partea de jos a ecranului, cum ar fi miza, iar apoi fie dai manual fiecare rotire sau apesi pe butonul pentru functia autostart, care va asigura invartirea rolele pe suma prestabilita. Fiecare castig per rotire poate fi dublat din butonul din dreapta jos, prin functia Gamble, pana la x5.

Pentru a se face plata trebuie ca minim 3 simboluri de acelasi fel sa se conecteze intre ele, iar castigurile difera in functia de tipul simbolului si de numarul lor.

Pentru o mai buna experienta pe NetBet Cazino poti juca pe bani virtuali prin Cazino 365.

Jocuri ca la aparate: 100 Super Hot
100 Super Hot – Simboluri si functii speciale

Functii speciale

Pentru ca experienta ta de joc sa fie una si mai placut, 100 Super Hot dispune de functii speciale care, cu siguranta, te vor bucura.

In primul rand, simbolul wild, reprezentat de cifra 7, care poate aparea dupa o rotire si va substitui celelalte simboluri, in afara de simbolul scatter, iar sansele tale de castig au crescut considerabil.

In al doilea rand, simbolul scatter (steaua galbena) este un simbol care in functie de numarul lor, 3,4 sau 5 creeaza un castig pe masura mizei.

Pe langa cele doua functii, in partea superioara a jocului dispunem de 4 jackpoturi progresive, premiile fiind la vedere. Nu sunt reguli speciale de a intra in posesia unui astel de premiu, tot ceea ce trebuie sa faci este sa fii perseverent si cu siguranta norocul va da peste tine, iar in acel momement tu trebuie sa alegi 3 carti din cele 12 de acelasi fel, iar in momentul ala un jackpot va intra in buzunarul tau.

Daca castigurile per rotire nu sunt de ajuns, poti accesa de fiecare data functia Gamble, functie care iti dubleaza castigul, daca ghicesti felul cartii, rosu sau negru.

Plati pacanele 100 Super Hot

Bineinteles, plata difera in functie de felul simbolului, numarul lor si miza folosita per rotire. Ca sa intelegi mai bine ce castiguri iti poate aduce acest slot, o sa iti dau un exemplu, pe o miza de 10 RON:

  • 5X lamai, cirese, portocale = 10 RON
  • 5X pepene, prune = 20 RON
  • 5X struguri = 40 RON
  • 5X wild 7 = 100 RON
  • 5X scatter = 5000 RON

Toate platile sunt acordate de la stanga la dreapta, pe role adiacente, pe linii selectate, incepand cu cea mai din stanga rola, cu exceptia simbolului scatter. Castigurile de linie sunt inmultite cu valoarea pariului de pe linia castigatoare, iar castigurile de scatter sunt inmultite cu valoarea totala a pariului.

Jocuri pacanele pe mobil 100 Super Hot

Slotul video 100 Super Hot este perfect pentru a fi accesat de pe un dispozitiv mobil cat si de pe tableta sau oricare dispozitiv mobil care este connectat la internet. Sistemul de operare nu este un impediment, producatorii jocului permit sa fie jucat indiferent daca utilizatorul are un dispozitiv mobil cu Android sau IOS. Cazinourile online din Romania au implementat deja variante optimizate pentru mobil sau chiar au dezvoltat aplicatii de mobil.

Dispune de o grafica moderna si care se poate juca pe dispozitivele mobile, 100 Super Hot poate fi jucat direct din confortul propriului camin. Singura diferenta intre varianta clasica si cea de pe mobil este a amplasarii butoanelor si a pozitionarii lor pe ecranul de joc.

Verdict

Slotul are un ecran de joc ce prezinta un contrast placut, se mista extrem de fluid si are o calitate grafica de top. Plusurile jocului ar fi cele 100 de linii de plata, ceea ce inseamna multe variante de castig, insa valoarea lor nu va fi atat de mare. Un alt aspect pozitiv este funcia gamble, functie de a dubla banii castigati per rotire si in ultimul rand cele 4 jackpoturi progresive, care atrag jucatorii.

Cu un RTP (95,53 %) care nu anunta castiguri mari dese, mai degraba vor predomina cele mici, slotul merita jucat, din punctul meu de vedere, pe mize mari. Fiind si fara functia de rotiri gratuite, singura varianta de a castiga mai des ramane functia de dublaj a banilor, care este una de risc. Acestea fiind spuse, 100 Super Hot, are loc oricand in topul celor mai bune pacanele din 2022.