Free cookie consent management tool by TermsFeed

Cumpara Speciale La Pacanele

Candy Palace Demo Gratis Online
Candy Palace Demo Gratis Online
Release the Kraken 2 Demo Gratis Online
5.0/5
Release the Kraken 2 Demo Gratis Online
Starlight Princess 1000 Gratis Demo Online
Starlight Princess 1000 Gratis Demo Online
Mental Demo Gratis Online
5.0/5
Mental Demo Gratis Online
Hot Fiesta Demo Gratis Online
5.0/5
Hot Fiesta Demo Gratis Online
8 Tigers Gold Megaways Demo Gratis Online
5.0/5
8 Tigers Gold Megaways Demo Gratis Online
Money Train 4 Gratis Demo Online
Money Train 4 Gratis Demo Online
Money Train 3 Gratis Demo Online
5.0/5
Money Train 3 Gratis Demo Online
Big Bamboo Demo Gratis Online
Big Bamboo Demo Gratis Online
Sugar Rush 1000 Gratis Demo Online
5.0/5
Sugar Rush 1000 Gratis Demo Online
The Dog House Megaways Gratis Demo Online
5.0/5
The Dog House Megaways Gratis Demo Online
Hot Shots Megaways – Demo iSoftBet
Hot Shots Megaways – Demo iSoftBet
Slot demo online Stoichkov #8
Slot demo online Stoichkov #8
Păcănele Burning Goals demo
Păcănele Burning Goals demo
Money Train 2 Demo Online Gratis
5.0/5
Money Train 2 Demo Online Gratis
Wanted Dead Or A Wild Gratis Demo Online
5.0/5
Wanted Dead Or A Wild Gratis Demo Online
Shining King Megaways Demo Gratis Online
5.0/5
Shining King Megaways Demo Gratis Online
The Hand of Midas Gratis Demo Online
5.0/5
The Hand of Midas Gratis Demo Online
Madame Destiny Megaways Demo Gratis Online
5.0/5
Madame Destiny Megaways Demo Gratis Online
Juicy Fruits Gratis Demo Online
5.0/5
Juicy Fruits Gratis Demo Online

🎰Cumpără Speciale la Păcănele

Jocurile ca la aparate la care se poate cumpara speciale sunt acele sloturi ce permit, contra unei sume de bani stabilite de producator, sa cumperi functia bonus, adica „speciala” – modul ce activeaza rotirile gratuite. Pretul este de regula cuprins intre 50-150 x ultima miza jucata. In ciuda acestui pret ridicat, RTP-ul in aceste runde speciale este mai bun decat in modul de joc standard.

Aceste jocuri cu speciale permit si functia cumpara speciale demo si mai nou sunt unele dintre cele mai apreciate functii la pacanelele demo.

Industria sloturilor online este una dinamică, extrem de receptivă la inovații. Una dintre ideile care au revoluționat păcănelele online a fost caracteristica Bonus Buy (Cumpără speciale la păcănele). Ea a fost introdusă în 2017 când Big Time Gaming a lansat White Rabbit, primul slot online Megaways.

Deși caracteristica a câștigat rapid în popularitate, a născut și controverse, în unele jurisdicții fiind restricționată. De aceea, încă de la început, recomandăm prudență în utilizarea acestei oportunități. De fapt, pentru o experiență sigură și distractivă este suficient să aplici principiile Jocului Responsabil.

❔Ce este Speciala la păcănele❔

La început, în limbajul jucătorilor de cazino, să prinzi speciala însemna să obții o linie de Șeptari, combinația cu cea mai mare recompensă. După ce jocurile au devenit mai elaborate și au fost încărcate cu diverse funcții bonus, denumirea de „Specială” descrie o rundă bonus si este denumita acum speciala aparate. Aceasta poate consta în rotiri gratuite, o rundă pick-em sau funcție Hold & Wins. Astazi aproape toate sloturile au functia de cumpara speciala si de aceea se mai numesc si jocuri cu speciale.

Este evident că funcția Feature Drop (Bonus Buy – Cumpără speciale la păcănele) nu va putea fi utilizată pentru a a cumpăra o linie de Șeptari (77777), un jackpot sau orice alt câștig garantat. Ea va fi disponibilă, la anumiți provideri, pentru anumite jocuri în care funcția bonus va fi dinamică, cu o doză oarecare de risc. În cele mai multe cazuri, runda bonus cumpărată se va desfășura pe role speciale și va avea un procent de întoarcere către jucător (RTP) ceva mai mare.

💸Cum cumperi Speciala – Jocuri cu speciale?

Sloturile care au încărcată funcția Cumpără Speciale la Păcănele provin de la numiți producători de jocuri de cazino și se recunosc printr-o pictogramă specifică. În cazinourile recomandate acestea poartă inscripții de genul: „Bonus Buy”, „Buy Feature”, „Buy Free Spins”, „Cumpără rotiri gratuite”, „Cumpără Bonus”, etc. Aceasta functie este dispobinila si pentru pacanelele demo si se numeste cumpara speciale demo.

Un click pe butonul funcției va deschide o fereastră în care sunt specificate miza, costul Specialei și variantele de bonus care pot fi cumpărate. Dacă îți dai acceptul, fondurile vor fi transferate din balanța ta și va fi inițiată Runda bonus. In aceasta sectiune poti incerca o varietate mare de sloturi care care iti permit optiunea de cumpara speciala demo

💳Cumpara speciala demo – Cu cât se plătește o Specială?

Această funcție a apărut ca soluție pentru jucătorii care nu au suficientă răbdare pentru a declanșa bonusul. Lunga așteptare va fi acum de domeniul trecutului, iar șansele de câștig vor fi mai mari având în vederea creșterea RTP-ului. Nu te lăsa amăgit de această funcție, deoarece sunt posibile oricând serii de bonusuri care vor face plăți dezamăgitoare (asemănătoare Dublajului).

În mod frecvent, runda bonus poate fi cumpărată pentru echivalentul a 100x miza. Sunt unele păcănele online unde bonusul costă 50-60x (vezi Wild Chapo sau Marching Legion de la Relax Gaming), sloturi unde valoarea acestuia scade pe măsură ce colectezi simboluri (White Rabbit sau Extra Chilli de la Big Time Gaming), sloturi cu bonusuri care pot fi inițiate pentru plăți de 200x (Helcatraz de la Relax Gaming), 750x (Deadwood – Nolimit City), 960x (Serengeti Kings – NetEnt) sau chiar 2000x (San Quentin – Nolimit City)

La unele jocuri, cum ar fi Deadwood și San Quentin de la Nolimit City, Serengeti Kings (NetEnt) sau The Hand of Midas (Pragmatic Play) ai posibilitatea de a cumpăra o anumită variantă de bonus (cu volatilități și caracteristici speciale suplimentare) pentru taxe distincte.

🟣Provideri care au introdus funcția Cumpără Speciale la păcănele

 • Pragmatic Play – Sweet Bonanza, Hot Fiesta, The Hand of Midas, Great Rhino Megaways, Madame Destiny Megaways, Pirate Gold Deluxe etc.
 • Relax Gaming – Wild Chapo, Hellcatraz, Money Train 2, Templar Tumble,
 • Stakelogic – Book Of Cleopatra, 9 Piramides of Fortune
 • NetEnt – Hot Online 2, Serengeti Kings, Dead or Alive,
 • BF Games – Book of Gods
 • Gamomat – Book of Bulls
 • Nolimit City – Deadwood, San Quentin, Harlequin Carnival
 • iSoftBet – Outback Gold Hold&Win, Moriarty Megaways, Queen of Wonderland Megaways, Morgana Megaways, Euphoria
 • Skywind – Sticky Sevens
 • Yggdrasil – Dark Vortex

📊Top jocuri la care poti cumpara Speciala Demo

Încorporarea funcției Cumpără Speciale Demo la păcănele este una dintre preocupările importante ale providerilor. Din ce în ce mai multe jocuri vor dispune de această caracteristică, fie că este vorba despre jocuri optimizate pentru toate dispozitivele sau de jocuri exclusive pentru dispozitive mobile cu ecran mic. Toate aceste functii pot fi incecate si cu sloturi gratis cu speciale.

Consultând comunitatea Cazino 365, am întocmit un clasament al celor mai accesate sloturi la care poți activa runda speciala în orice moment dorești.

Sweet Bonanza și Sweet Bonanza Xmas

Acest joc Pragmatic Play este liderul incontestabil al titlurilor unde se cumpără speciale la păcănele. 10 runde gratuite costă 100x miza. Rotirile gratuite pot fi suplimentate de minim 3 simboluri Scatter (Lollipop) într-o rotire gratuită. Câștigurile de până la 21.175x din acest joc foarte volatil sunt aduse de combinații de minim 8 simboluri identice într-o rotire pe grila 6 x 5. Permite si cumpara speciala demo.

Câștigurile dintr-o rundă sunt mărite la Sweet Bonanza de Modul Colapsabil (înlocuirea simbolurilor câștigătoare și posibilitatea unor câștiguri multiple într-o rotire), dar mai ales de simbolurile Multiplicator de câștiguri (aleatoriu, de la 2x la 100x). Multiplicatorii dintr-o rotire se cumulează și se aplică câștigului total din rotirea respectivă. Este unul dintre jocurile gratis cu speciale preferate de jucatori.

Money Train II – Jocuri ca la aparate cu pacanele speciale gratis

Cine nu ar vrea un câștig de 50.000x? Acum, acest lucru este posibil cu Money Train II, un extraordinar joc de păcănele distribuit de Relax Gaming din septembrie 2020. Profitul este adus de caracteristicile speciale Respin și Money Cart Bonus. Caracteristica Respin este declanșată de 2 simboluri Scatter. Vei primi re-rotiri succesive până la obținerea unui câștig. Acesta va fi cu atât mai mare cu cât vei câștiga mai târziu, deoarece fiecare rotire necâștigătoare va crește cu +1 multiplicatorul progresiv de câștiguri. Si acest joc este unul dintre acele jocuri ca la aparate cu pacanele speciale gratis.

Bonusul poate fi inițiat de minim 3 simboluri Scatter, 2 simboluri Scatter și unul Persistent sau poate fi cumpărat pentru o sumă echivalentă cu 100x miza. Colectează cât mai multe simboluri persistente în bonusul Hold & Win pentru a goli Trenul cu Bani!

The Dog House Megaways – Pacanele cu Speciale

Un slot cu animale drăguț și distractiv. Simpaticii cățeluși au fost încărcați pe o grilă Megaways cu 117.649 de direcții de plată. Bonusul din acest joc foarte volatil, cu RTP de 96.55%, poate fi „farmat” sau cumpărat pentru 100x. Poți opta pentru una dintre cele două variante cu volatilitate diferită: Sticky Wilds (Wilds cu multiplicator lipicioși pe rolele 2, 3, 4 și 5) sau Raining Wilds (Wilds cu multiplicator distribuiți aleatoriu pe role la fiecare rotire). Este unul dintre cele mai apreciate jocuri demo care permit cumpara speciala la aparate

Morgana Megaways – Cumpara Speciale Demo

Morgana Megaways face parte din seria Twisted Tale pe care iSoftBet a lansat-o în 2020 si este un joc care are cumpara speciala demo. Spre deosebire de alte sloturi inspirate de legenda regelui Arthur din Camelot, în care acțiunea se învârtea în jurul sabiei Excalibur sau a vrăjitorului Merlin, acest joc este creat în jurul Morganei, o vrăjitoare care vrea răzbunare. Și o face în stil mare, pe o grilă Megaways cu 117.649 de direcții de plată.

Pentru a obține cel mai mare câștig din joc (10.000x) trebuie să inițiezi sau să cumperi bonusul cu rotiri gratuite cu simboluri Mystery (pentru 80x). Colectând simboluri, în ordinea valorii, vei câștiga premii garantate care pot ajunge la 500x dacă completezi contorul Morgana, rotiri gratuite suplimentare și direcții Megaways garantate.

Gates of Olympus – Jocuri cu Speciale

Acesta este un slot Pragmatic Play cu model de plată Pay Anywhere (plătește pentru minim 8 simboluri identice oriunde pe role). El este construit asemănător păcănelelor Sweet Bonanza, cu diferența că bonusul, care poate fi cumpărat pentru 100x, constă în 15 rotiri gratuite inițiale în care apar simboluri multiplicator între 2x și 500x care, dacă sunt activate, nu se resetează între rotiri. Citește aici Care sunt cele mai bune speciale la păcănele! Este unul dintre cele mai jucate jocuri care au cumpara speciala demo.

Trebuie sa mai stiti ca nu toate jocurile ca la aparate permit cumpara speciala demo. Sunt alte sloturi la care aceste speciale trebuie farmate, chiar daca sunteti in modul pacanele demo fara bani reali.

Farmarea acestor speciale presupune a roti pana o combinatie castigatoare apare pe role care declanseaza o runda bonus. Acest lucru este valabil si pentru pacanelele gratis cu speciale.

Care sunt simbolurile care declanseaza o runda de speciale la aparate?

Cel mai intalnit simbol care declaseaza o runda de joc cu speciala este scatterul. Sunt jocuri ca la aparate care incep runda bonus cu 3 sau 4 scattere pe role: Secrets of Alchemy (EGT). Runda speciala mai este declansata si de :

 • simbolul „BONUS” ( Sugar Rush)
 • simboluri speciale: carti, personaje, obiecte (Book of Dead)
 • aleatoriu (Secrets of Christmas)
 • combinatie de 2 simboluri ( Fat Santa, Fat Rabbit)

Toate aceste jocuri pot fi jucate si ca speciale demo.

Întrebări Cumpără Speciale la Păcănele