Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Money Train 2 - Cumpara speciala la pacanele
Jocuri ca la aparate: Money Train 2
5.0

Jocuri ca la aparate: Money Train 2

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Jocuri ca la aparate: Money Train 2

Producătorul de sloturi de cazino Relax Gaming a dat lovitura cu jocul de păcănele online Money Train lansat în 2019. Considerat de mulți primul joc ,,pe steroizi”, acesta a devenit unul dintre cele mai accesate sloturi online. Deși părea puțin probabil, jocul lăsa loc de îmbunătățiri, așa încât, în septembrie 2020, a apărut Money Train 2.

Ca și în jocul inițial, acțiunea se desfășoară într-un orășel părăsit din Vestul Sălbatic, doar că trenul care urmează să fie jefuit este unul care pare că stă să se dezmembreze, iar membrii bandei au trecut pe la stilist. Matricea de joc este una cu 5 role pe 4 rânduri și 40 de linii de plată. Extrem de volatil, Money Train 2 poate fi accesat pentru mize pornind de la 40 de bani. Acestea pot urca până la 80 de RON, o limită mai mică față de jocul inițial. Jocul de bază a fost încărcat cu un RTP de 96.4% și o caracteristică re-spin, pentru a scăpa de monotonia din original.

Simboluri și plăți în slotul online Money Train 2

Slotul este bine optimizat pentru desktop și dispozitive mobile, asa cum sunt toate pacanelele din colectia de jocuri ca la aparate furnizata de Relax Gaming. Mecanica este fluidă, imaginile sunt bine definite , iar coloana sonoră este excepțională (rolele par a se mișca după ,,glasul roților de tren”). Slotul mobil Money Train 2 este la fel de detaliat și se bucură de toate caracteristicile variantei pentru PC.

Așa cum menționam, personajele sunt cele din jocul inițial, doar că au suferit cosmetizări. Cele 4 simboluri tematice (membrii bandei) plătesc între 8x și 20x pentru o linie completă, în timp ce simbolurile din pachetul de cărți de joc (Treflă, Inimă, Pică și Romb) plătesc între 3x și 5x pentru 5 pe o linie. Craniul cu 2 țevi de eșapament este simbol Wild și plătește 20x pentru o linie completă.

Jocuri ca la aparate: Money Train 2
Plati jocuri ca la aparate: Money Train 2

Funcția Re-spin în jocul de bază din slotul online Money Train 2

Jocul principal din aceste păcănele nu mai este la fel de plat ca cel din primul titlu. 2 simboluri Scatter, oriunde pe role în timpul unei învârtiri, declanșează funcția Re-spin. Fiecare Scatter va primi un multiplicator, iar rolele se vor învârti până se va obține un combo câștigător. Pentru fiecare respin necâștigător, multiplicatorul cumulat al celor două Scattere va fi mărit cu 1.

Jocuri ca la aparate: Money Train 2
Jocuri ca la aparate: Money Train 2

Jocuri ca la aparate: Money Train 2 – Rotiri Gratuite

3 sau mai multe Scattere (Bonus) oriunde pe role inițiază Money Cart Bonus, o caracteristică cu 3 rotiri gratuite. Runda bonus are loc într-o grilă nouă, cu aceeași matrice de 5 role pe 4 rânduri. În timpul acestor rotiri, Scatterele care declanșează funcția se transformă în multiplicatori și sunt blocați pe grilă. Pe ecran pot ateriza doar multiplicatori sau unul dintre simbolurile speciale:

 • Bonus – valoare între 1x și 10x
 • Bonus Auriu – valoare între 20x și 200x
 • Payer – afișează o valoare multiplicator pe care o adaugă celorlalți multiplicatori aflați pe ecran
 • Payer persistent – activează caracteristica Payer după fiecare rotire
 • Collector – adaugă suma tuturor multiplicatorilor de pe ecran la propriul multiplicator
 • Collector persistent – activează caracteristica Collector după fiecare rotire
 • Collector/Payer – adaugă suma tuturor multiplicatorilor de pe ecran la propriul multiplicator, iar apoi adaugă multiplicatorul total altor simboluri de pe grilă
 • Sniper – afișează un multiplicator și dublează valoarea altor multiplicatori (între 3 și 8)
 • Sniper persistent – inițiază caracteristica Sniper la fiecare rotire
 • Necromancer – afișează propriul multiplicator și reactivează între 2 și 7 simboluri bonus speciale nepersistente
 • Reset plus – afișează un multiplicator și mărește cu 1 numărul rotirilor rămase.

Bonusul începe cu 3 rotiri gratuite. De fiecare dată când pe grilă apare un nou simbol, numărul rotirilor disponibile este resetat la 3. Completând rolele cu simboluri poți suplimenta grila cu 2 role. Runda bonus se termină când sunt epuizate rotirile, când se completează ecranul sau când se atinge câștigul maxim de 50.000x.

Cum cumperi speciala în Money Train 2

În acest joc ca la aparate nu pot fi pariate câștigurile (nu există funcția Dublaj), dar se poate cumpara speciala la pacanele în schimbul echivalentului a 100x miza. Apelând la această oportunitate vei beneficia de o creștere a RTP-ului până la 98%. Acest lucru se întâmplă dând click pe butonul ,,Buy Feature” situat în colțul stânga jos al ecranului.

Verdict

Money Train 2 este un joc de cazino care furnizează o experiență care poate fi cu greu descrisă. Înainte de a investi resurse în acest joc, recomandăm să încercați pe pagina noastra pentru a vă familiariza cu simbolurile și caracteristicile acestui joc, dar și pentru a vă testa capacitatea de suporta numeroasele ,,mâini moarte”. Potențialul de plată al rundei bonus este unul fantastic și poate să facă uitat orice presupus neajuns. Deși caracteristica Re-spin se declanșează destul de frecvent, așteptarea specialei poate fi o încercare dificilă, motiv pentru care cumpărarea acesteia este o oportunitate excelentă.