Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate - Păcănele Egypt Quest gratis EGT

Păcănele Egypt Quest

Jocuri ca la aparate: Rise of Ra – Egypt Quest
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Rise of Ra – Egypt Quest
Jocuri ca la aparate: Egypt Sky – Egypt Quest
5.0/5
Jocuri ca la aparate: Egypt Sky – Egypt Quest
Pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest
5.0/5
Pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest
Pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest
5.0/5
Pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest
Pacanele online: Halloween – Egypt Quest
5.0/5
Pacanele online: Halloween – Egypt Quest
Pacanele gratis: Circus Brilliant – Egypt Quest
5.0/5
Pacanele gratis: Circus Brilliant – Egypt Quest

Păcănele Egypt Quest – mai multe sloturi, un singur Jackpot. Sloturile Egypt Quest sunt o suită de 6 păcănele EGT (European Games Technology) foarte populare care alimentează Jackpotul Egypt Quest. Jocurile selectate au fost modificate față de originale. Ele au primit o structură de mize similară, plătesc pe 20 sau 40 de direcții și au fost încărcate cu funcția Egypt Quest.

🟣Care sunt cele 6 păcănele Egypt Quest?

Cele 6 sloturi care participă la jackpotul Egypt Quest sunt: 20 Super Hot EQ, Burning Hot EQ, Circus Brilliant EQ, Halloween EQ, Rise of Ra EQ, Egypt Sky EQ.

Primele 5 păcănele Egypt Quest sunt construite pe o grilă 5 x 3 cu 20 de linii de plată active, în timp ce Egypt Sky EQ plătește pe 40 de direcții pe o grilă de joc 5 x 4. În aceste sloturi se pot plasa mize de 1 RON, 2 RON, 5 RON, 10 RON și 20 RON, toate fiind eligibile pentru a iniția runda jackpot.

Toate câștigurile mai mici de 150x miza pot fi dublate într-o sesiune de pariere (Gamble) în care trebuie să mizezi pe Roșu sau Negru, culoarea unei cărți de joc care va fi întoarsă.

🟣Ce este jackpotul Egypt Quest?

Jackpotul Egypt Quest este o funcție bonus cu 4 premii progresive: Bronze, Silver, Gold și Platinum. Spre deosebire de jackpotul Mystery Cards, unde îți este garantat un câștig, la Egypt Quest trebuie să îndeplinești unele baremuri pentru a câștiga un jackpot.

Funcția Egypt Quest este inițiată aleatoriu sau atunci când aterizează simultan 3 simboluri Egypt Quest pe rolele 1, 3 și 5. Bonusul constă în 8 rotiri gratuite în care pe role speciale cu structura similară rotirii declanșatoare apar doar simboluri Egypt Quest, Exploratoare, Scarabeu și Pergament. Primele 3 simboluri plătesc pentru combinații clasice de 3-5 simboluri pe o linie de plată, în timp ce Pergamentul plătește pentru numărul de simboluri colectate la finalul rotirilor gratuite.

Pentru câștiguri cuprinse între 1,25 și 9.99 RON din rotirile gratuite vei câștiga nivelul Bronze, pentru câștiguri între 10 RON și 54.99 RON vei încasa jackpotul Silver, pentru câștiguri între 55RON și 299.99 RON vei primi premiul Gold, iar pentru câștiguri peste 300 RON vei primi Platinum Jackpot. Acestor premii le vor fi adăugate câștigurile pentru simbolurile Pergament, doar în situația în care colectezi cel puțin 5 astfel de simboluri.

🟣Care sunt cele mai populare sloturi Egypt Quest?

Sloturile EGT sunt printre cele mai populare în rândul jucătorilor est-europeni. Fără a necesita abilități deosebite, acestea au un gameplay suplu și fiabil și caracteristici bonus variate. Probabil că la popularitatea jocurilor EGT contribuie și „Dublajele”, o caracteristică cu originea în sălile de cazinou. 20 Super Hot EQ,  Burning Hot EQ  și Egypt Sky sunt cele mai accesate păcănele Egypt Quest, ca urmare și a succesului înregistrat de jocurile originale.

▶️20 Super Hot Egypt Quest

Este un joc ca la aparate cu grilă 5 x 3 și 20 de linii de plată fixe. Prin alimentare jackpotului jocul pierde din procentul de întoarcere către jucător (RTP – 90.09%), dar plățile sunt destul de consistente, pe placul celor care preferă Dublajul. Acest slot cu fructe și șeptari este unul mediu volatil, în care vei fi premiat cu până la 1000x într-o rotire (premiile jackpot nu contribuie la stabilirea RTP-ului sau a câștigului maxim dintr-o rotire).

▶️20 Burning Hot EQ

Are o structură de joc similară cu cea din 20 Super Hot EQ, dar propune două plăți Scatter, un câștig maxim de până la 3.000x și simbol Wild extins pe rolele 2, 3 și 4. Și acest slot online cu fructe, șeptari și simboluri norocoase plătește generos combinațiile uzuale, fiind unul care se pretează pentru Dublaje.

▶️Egypt Sky EQ

Este singurul joc de păcănele Egypt Quest cu temă egipteană antică, grilă de joc cu 5 role cu câte 4 simboluri și 40 de linii de plată fixe. Pe lângă caracteristica Egypt Quest, în acest joc poți dubla câștigurile de până la 150x și te vei bucura de un bonus cu 3, 5 sau 7 rotiri gratuite în care simbolurile Wild (apar pe rolele 2, 3 și 4) se extind pe întreaga rolă și se blocheză până la finalul rundei.

FAQ: Întrebări și răspunsuri frecvente păcănele Egypt Quest