Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Burning Hot - Egypt Quest
Pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest
5.0

Pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest

Lansat in august 2019 de EGT Interactiv, Burning Hot Egypt Quest este un slot plin de actiune, promitator, cu 4 jackpot-uri progresive EQ, rotiri gratuite, dublaj si premii uriase. Slotul original Burning Hot a fost un succes in intreaga lume, fiind printre cele mai populare, iar aceasta editie promite un upgrade fantastic la experienta ta de joc, cu mai multe linii de plata si o multime de bonusuri. Poti juca slotul pe orice dispozitiv mobil Android/Apple, tableta sau smartphone, precum si pe laptop sau PC, fara restrictii. Distreaza-te cu unul dintre cele mai renumite sloturi si poti castiga la orice rotire Jackpot-ul Egypt Quest!

Simboluri

Pe aceasta matrice vei gasi cele mai iubite simboluri cu fructe – Cirese, Lamai, Portocale si Prune (toate au aceeasi valoare si ofera castigurile cele mai mici), dar si Pepeni si Struguri. Clopotelul este simbolul de valoare medie, iar Septarii platesc cel mai mare castig. Exista doua simboluri Scatter, dar care nu vin cu rotiri gratuite, dar ofera premii mari. Avem o Stea de culoare mov (apare doar pe tamburii 1, 3 si 5) si un Dolar, care poate ateriza pe toate cele 5 role. Trifoiul cu 4 Foi este simbol Wild – le inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia celor doua simboluri Scatter si Egypt Quest.

Pacanele gratis: Burning Hot - Egypt Quest
Pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest

Reguli de joc si gameplay

Pentru a incepe jocul ca la aparate Burning Hot EQ , alege un pariu initial. Acest lucru se poate face apasand butoanele de sub ecranul de joc. Aici poti alege ce suma sa pariezi – miza este cuprinsa intre 1 RON si 20 RON. Dupa ce ai selectat pariul, apasa butonul Start si incepe jocul. Suma fiecarui pariu poate fi modificata dupa fiecare rotire, cu exceptia cazului in care ai selectat jocul automat. Daca a fost selectat redarea automata, rotirea trebuie oprita mai intai inainte de putea schimba pariul.

Pentru a forma o combinatie castigatoare ai nevoie ca pe grila de joc 3 x 5 sa aterizeze 2, 3, 4 sau 5 simboluri potrivite pe una din cele 20 linii de plata, de la stanga la dreapta, incepand cu tamburul din capatul stang.

Functii speciale

Simbolul Wild, reprezentat de un Trifoi cu 4 Foi poate ateriza pe tamburii 2, 3 si 4, iar ori de cate ori apare, acesta devine complet stivuit pe rola respectiva, daca formeaza o combinatie castigatoare. Poti obtine pana la 3 role Wild, ceea ce inseamna castiguri mari la pacanele.

Exista si un joc de noroc, cunoscut ca si Gamble – orice combinatie castigatoare, a carei valoare este mai mica de 150 x miza totala, poate fi supusa la dublaj. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti corect culoarea unei carti intoarse cu fata in jos. Ea poate fi rosie sau neagra, iar daca selectia ta este gresita, pierzi suma riscata la jocul de noroc.

Functia Egypt Quest Jackpot

Punctul culminant al acestui joc ca la aparate este bonusul Egypt Quest – poate fi declansat atunci cand pe rolele 1, 3 si 5, in aceeasi rotire, aterizeaza simboluri Egypt Quest. Acest bonus de rotiri gratuite poate fi activat si la intamplare. Vei primi 8 rotiri gratuite, redate pe o grila speciala. In timpul rotirilor, colecteaza Suluri de Aur si ai sansa de a castiga unul dintre cele 4 jackpot-uri progresive (aduna 5 Suluri de Aur).

Cu cat castigi mai mult in timpul functiei, cu atat Jackpot-ul Egypt Quest este mai mare. Obtine, de exemplu, pariul pe linie 6.000x si castigi Jackpot-ul cel mare Platinum. Este o functia speciala, cu potential, perfecta daca iubesti jocurile de pacanele cu jackpot.

Plati pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest

Rata de castig este destul de mica, de 90.02%, iar volatilitatea este scazuta spre medie, ceea ce presupune ca pot exista sesiuni de joc destul de slabe ca plata, dar si momente in care slotul sa plateasca destul de bine. Castigul maxim intr-o singura rotire este evaluat la 3.000 x miza totala, mai mult decat decent.

Pacanele gratis: Burning Hot - Egypt Quest
Plati pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest

Tabel de plata la pacanele gratis: Burning Hot EQ

  • 5 x Septari = 150 x miza
  • 5 x Struguri, Pepeni = 25 x miza
  • 5 x Clopotel = 10 x miza
  • 5 x Cirese, Lamai, Portocale, Prune = 5 x miza

Ce valoare au simbolurile in functia Egypt Quest?

  • 5 x Egypt Quest = 300 x miza
  • 5 x Suluri de Aur = 100 x miza
  • 5 x Explorator = 2.5 x miza
  • 5 x Scarabeu = 1 x miza

De asemenea, cele doua simboluri Scatter ofera castiguri excelente – 3 Stele platesc de 20 x miza totala, in timp ce 5 Dolari iti acorda de 100 de ori pariul total.

Jocuri pacanele gratis: Burning Hot – Egypt Quest

Jocul de pacanele gratis Burning Hot EQ a fost construit avand in vedere utilizarea lui si pe dispozitivele mobile. Functioneaza la fel de bine pe smartphone-uri si tablete iOS / Android, ca si pe versiunea desktop, cum ar fi un laptop. Poti juca slotul de acasa, de la serviciu sau de oriunde te-ai afla direct din browser pe mobil sau din aplicatiile corespunzatoare unui cazino online licentiat ONJN. Structura 3 x 5 si gameplay-ul clasic sunt complet optimizate si pentru telefoanele mobile cu ecrane mai mici. Joaca Burning Hot EQ de pe canapeaua ta!

Verdict

Daca iti plac jocurile de pacanele gratis clasice, cu siguranta vei aprecia acest joc. Cu Burning Hot – Egypt Quest vei avea partea de o versiunea actualizata a unuia dintre cele mai populare jocuri – mai multe linii de plata si jackpot-uri progresive Egypt Quest. Slotul Burning Hot Egypt Quest are tot ce cauti intr-un cainzo online – cu cinci role si 20 de linii castigatoare si o functie de dublaj si rotiri gratuite, ai o multime de modalitatii de a castiga premii consistente.