Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: 20 Super Hot - Egypt Quest
Pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest
5.0

Pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest

Nu exista nici o indoiala ca 20 Super Hot este unul dintre cele mai jucate si preferate sloturi din intreaga lume, dar noua creatia a producatorului de jocuri EGT, 20 Super Hot Egypt Quest este uimitoare. Crezi ca este intamplator? Desigur ca nu! Motivul popularitatii acestui joc consta in simplitatea lui, dar vine in acelasi timp cu functii speciale de top, inclusiv rotiri gratuite, 4 jackpot-uri Egypt Quest si Gamble. Regulile slotului sunt simple si clare, ceea ce, la randul sau, face din 20 Super Hot Egypt Quest sa fie unul dintre cele mai bune jocuri pe care le-ai jucat vreodata.

RTP-ul este sub media de piata, volatilitatea este medie, iar castigul maxim per rotire este evaluat undeva la 2.000 x miza totala.

Pacanele gratis: 20 Super Hot - Egypt Quest
Pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest

Simboluri

Jocul de pacanele online vine cu 6 simboluri cu fructe, cele mai populare, iar acestea sunt Cirese, Portocale, Prune, Lamai, Pepeni si Struguri. Simbolul Wild este reprezentat de Septari – poate ateriza pe toate cele 5 role ofera castigurile cele mai mari, dar le si inlocuieste pe toate celelalte, cu exceptia Scatter-ului si Egypt Quest. Simbolul Scatter apare sub forma unei Stele de culoare galbena – nu ofera nici un bonus, dar in schimb are o valoare ridicata si ocorda premii consistente indiferet unde aterizeaza pe tamburi (nu trebuie sa fie pe role consecutive).

Reguli de joc si gameplay

20 Super Hot EQ este un slot format din 3 randuri x 5 coloane si 20 linii de plata fixe. Pentru a forma o combinatie castigatoare, ai nevoie de 3, 4 sau 5 simboluri identice asezate pe o linie de plata activa, pe role adiacente, incepand cu tamburul din capatul stang. Inainte de a incepe, trebuie sa alegi ce pariu doresti sa folosesti – mizele sunt cuprinse intre 1 RON si 20 RON, pe care le poti seta direct din butoanele de sub grila, doar facand click pe pariul dorit. Ai o optiune de redare automata si un buton pentru a afisa mai multe informatii cu privire la valoarea simbolurilor si la modul de declansare al functiilor speciale – “i”.

Functii speciale

20 Super Hot EQ este un joc de pacanele EGT, deci, dupa fiecare rotire castigatoare, ai posibilitatea de a-l dubla. Ghiceste daca urmatoarea carte extrasa va fi rosie sau neagra, iar suma totala se dubleaza. Poti continua sa ghicesti pana de 5 ori sau cand decizi sa colectezi castigul. De asemenea, daca selectia ta este gresita, pierzi toate suma riscata la jocul de noroc. Poti supune functiei de dublaj orice castig mai mic de 150 x miza totala.

Functia Egypt Quest Jackpot

20 Super Hot EQ este jocul perfect pentru tine, daca iubesti jocurile de pacanele gratis cu jackpot-uri progresive. Pentru a activa bonusul Egypt Quest, aterizeaza trei simboluri Egypt Quest simultan pe tamburii 1, 3 si 5. De asemenea, poti declansa bonusul la intamplare, dupa orice rotire necastigatoare. Apoi, vei fi transportat pe un set special de role, unde vei primi 8 rotiri gratuite – colecteaza Suluri de Aur pentru a umple contorul de premii. Poti, de asemenea, castiga premii consistente prin aterizeaza simbolurilor Scarabei, Explorator si Egypt Quest.

Punctul forte este colectarea a 5 Suluri de Aur, deoarece vei activa un Jackpot progresiv. De fiecare daca cand aduni 5 Suluri de Aur, urci pe treapa jakckpot-urilor, pana la premiul cel mare in valoare in valoare de peste 20.000 RON (valoarea lui la momentul redactarii recenziei). De asemenea, castigi si de 100 de ori miza totala pntru fiecare linie de 5 x Suluri de Aur.

Plati pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest

20 Super Hot este un joc de pacanele online de volatilitate scazuta spre medie, cu un RTP mic, de 95.09%, dar care are potential de plata. Castigul maxim intr-o singura rotire este evaluat la 1.000 x miza totala, dar se pote obtine premii mult mai mari, daca ai norocul sa castigi unul din cele 4 jackpot-uri progresive.

Pacanele gratis: 20 Super Hot - Egypt Quest
Plati pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest

Cat plateste fiecare simbol pentru o linie de 5?

  • 5 x Scatter = 500 x miza
  • 5 x Septari = 50 x miza
  • 5 x Struguri = 20 x miza
  • 5 x Pepeni, Prune = 10 x miza
  • 5 x Cirese, Lamai, Portocale = 5 x miza

Castiguri in functia Egypt Quest

  • 5 x Egypt Quest = 300 x miza
  • 5 x Suluri de Aur = 100 x miza
  • 5 x Explorator = 2.5 x miza
  • 5 x Scarabeu = 1 x miza

Jocuri pacanele gratis: 20 Super Hot – Egypt Quest pe mobil

Simplitatea si gameplay-ul usor de controlat recomanda acesta joc de pacanele online si pe dispozitivele mobile. Este la fel de distractiv sa joci slotul 20 Super Hot EQ pe mobil sau o tableta, precum si pe un laptop. Desi nu este o problema in sine, este necesar sa te asiguri ca ai o conexiune buna la internet, pentru a evita eventuale intreruperi in timpul sesiunilor de joc. Poti incerca slotul din aplicatiile mobile iPhone / Android corespunzatoare fiecarui cazino cu licenta de la ONJN, precum Superbet App sau direct in browser pe mobil.

Verdict

Jocul ca la aparate 20 Super Hot EQ dezvoltat de furnizorul de software EGT (Euro Games Technology) este o adevarata senzatie – simbolurile cu fructe si septarii sunt cu adevarat profitabile. Functia Jackpot Egypt Quest, runda Rotiri Gratuite si functia Gamble iti permit sa sa castigi sume uriase, chiar si cu un pariu initial minim (nu uita sa practici mereu un joc responsabil). Este un joc care merita timpul tau, iar pe site-ul nostru poti incerca pacanele gratis 20 Super Hot EQ, alaturi de alte multe sloturi.