Free cookie consent management tool by TermsFeed
Pacanele gratis: Serengeti Kings
5.0

Pacanele gratis: Serengeti Kings

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Serengeti Kings

Serengeti Kings este un joc de pacanele gratis dezvoltat de producatorul de jocuri NetEnt in ianuarie 2020 pe o matrice cu 4 randuri X 5 coloane si 26 linii de plata castigatoare. Tema acestui joc ca la aparate este savana africana, care vine cu cele mai fascinante animale, precum Lei, Pantere, Hiena sau Girafe. Rata de castig este de 96.2%, iar volatilitatea este medie – ridicata, ceea ce duce la un castig maxim de pana la 1300x miza totala (intre 0.50 RON si 500 RON). Grafica si coloana sonora sunt pline de viata, vibrante si dinamice, fiind un slot online perfect pentru o sesiune si intr-un cazino pe mobil. Incearca pacanele gratis Serengeti Kings in varianta demo pe site-ul nostru si aminteste-ti de celebrul film Disney Regele Leu!

Simboluri

Cu o grafica in stil desen animat, grila de joc este transparenta si vei vedea munti pe fundal, copaci si campii. Pe matrice vei gasi simboluri comune, precum A, K, Q, J si 10, fiind cele de valoare scazuta, dar și 6 simboluri cu animale, de valoare mai mare, precum Suricate, Zebre, Girafe, Hiena, Leu si Pantera, ultimele doua fiind cel mai bine platite. Simbolul Wild, reprezentat de apusul de soare, are valoarea cea mai ridicata. Ofera pana la 50x miza si poate substitui orice alt simbol, cu exceptia Scatter-ului.

Pacanele gratis: Serengeti Kings
Pacanele gratis: Serengeti Kings

Reguli de joc si gameplay

Acest joc ca la aparate se desfasoara pe o grila de joc cu 4 randuri X 5 coloane si 26 linii de plata fixe. Inainte de a incepe, seteaza valoarea pariului din butonul cu monede, care incepe de la 0.50 RON si ajunge la 500 RON. Exista si un buton de redare automata, unde poti selecta intre 10 si 1000 de rotiri. Inainte de a da Spin din butonul mare rotativ, consulta tabelul de plata, facand click pe “i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Cu 3, 4 sau 5 simboluri identice, aflate pe role adiacente, incepand cu prima rola, vei crea o combinatie castigatoare.

Functii speciale

Caracteristicile Leu si Pantera

Jocul ca la aparate Serengeti Kings vine cu doua functii speciale inca de la inceput: Lion Spins si Panther Spins. Fiecare durează 12 rotiri, in timpul carora simbolurile Leului si ale Panterei sunt colectate in contorul leu, respectiv pantera. La ultima rotire, toate simbolurile leu si pantera sunt adaugate aleatoriu pe role. Daca un simbol leu este plasat deasupra unui simbol pantera sau invers, se formeaza Wild, iar daca unul din simbolul leu sau pantera este plasat deasupra Wild, multiplicatorul creste cu 1x.

Rotiri Gratuite

Cu 3, 4 sau 5 simboluri Scatter se initiaza secventa cu rotiri gratuite, iar in functie de numarul de Scatter, vom avea:

 • 3 Scatter = nu primesti niciun simbol Leu sau Pantera în contor
 • 4 Scatter = primesti numarul de simboluri colectate in contor pana la momentul declansarii
 • 5 Scatter = 5 simboluri Leu si Lantera sunt adăugate in fiecare contor

Cumpara Free Spin

Poti opta pentru a cumpara runda cu rotiri gratuite. La fel ca in jocul de baza, poti cumpara speciala la pacanele, mai exact 3, 4 sau 5 simboluri Scatter, iar plata va fi de 50x, 80x sau 240x miza totala. Vei beneficia de aceleasi caracteristici primite si la declansarea in mod natural a functiei speciale.

Plati pacanele gratis: Serengeti Kings

Serengeti Kings este un joc ca la aparate de variatie medie – ridicata si vine cu un RTP peste media de piata, de 96.2%. Castigul maxim este undeva la 1300x miza, ceea ce este destul de atractiv, avand in vedere ca miza incepe de la 0.50 RON si ajunge la 500 RON.

Pacanele gratis: Serengeti Kings
Plati pacanele gratis: Serengeti Kings

3, 4 sau 5 simboluri identice pe una din liniile de plata active formeaza un castig. Hai sa vedem tabelul de plata Serengeti Kings:

 • 5 X A, K, Q, J, 10 = 1 X miza
 • 5 X Suricate = 2 X miza
 • 5 X Zebre = 2 X miza
 • 5 X Girafa = 3 X miza
 • 5 X Hiena = 3 X miza
 • 5 X Leu = 5 X miza
 • 5 X Pantera = 5 X miza
 • 5 X Wild = 50 X miza

Toate aceste valori cresc in timpul functiei Free Spins, acolo unde Wild-urile pot contine multiplicatori nelimitati, ceea ce duce la castiguri uriase.

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Serengeti Kings

Poti juca pacanele online Serengeti Kings folosind orice tableta sau smartphone, deoarece NetEnt a facut posibila accesarea lui de pe un telefon mobil cu sistem de operare Android sau iOS. Jocul ca la aparate se incarca direct in browserul tau sau in aplicatiile mobile, deci nu este nevoie sa descarci niciun software. De asemenea poti testa jocul ca la aparate Serengeti Kings si pe un laptop sau calculator, de preferat in Windows. Joaca pacanele Serengeti Kings de oriunde te-ai afla, de acasa sau din mers, iar distractia va fi garantata!

Verdict

Serengeti Kings face parte din categoria de jocuri ca la aparate unde poti cumpara runda cu rotiri gratuite, dar iese prin cele doua moduri de joc. Cheia pentru a obtine un castig mare este sa initiezi secventa Free Spins, acolo unde poti colecta mai multe simboluri Leu si Pantera. Personal, l-am incercat la cazinouri online cu licenta de la ONJN si iti pot spune ca in timpul jocului de baza castigurile sunt destul de mici, insa, in timpul functiei speciale am reusit sa obtin un premiu de pana la 200x miza. Daca iti place tema cu animale, incearca si Safari King sau Congo Cash de la Pragmatic Play.