Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele cu fructe: 30 Spicy Fruits
Pacanele cu fructe: 30 Spicy Fruits
5.0

Pacanele cu fructe: 30 Spicy Fruits

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

30 Spicy Fruits pacanele cu fructe

Va plac mirodeniile? 30 Spicy Fruits este un joc in care ardeiul iute este piesa de rezistenta. Acest simbol se gaseste sub forma de Wild si inlocuieste toate celelalte simboluri. Este un joc cu cinci coloanele si 30 de linii de castig. Volatilitatea este scazuta-medie, iar RTP 95,8%. Comparativ cu alte jocuri ca la aparate pe care firma EGT le-a produs, acesta ofera mai multe oportunitati de a castiga. Bonusul difera si nu este singura functie speciala care exista. Totul este opimizat pentru toate platformele, atat pentru desktop, cat si pentru dispozitivele mobile.

Simboluri

Ingredientul de baza al jocului este ardeiul iute. Cu cat mai multi ardei pe ecran, cu atat castigul este unul mai mare. Acesta este cel mai mare simbol repartizat pe cele cinci coloane. Mai sunt si alte simbolurile ce aduc profit, precum lamaia, cireasa pruna, portocala, BAR portocaliu, BAR verde, BAR rosu, clopotel si septari.

In functie de simboluri si de numarul lor pe ecran, renumeratia poate sa fie una foarte mare, pana la 1000 de ori mai mare. Desigur, pe langa cele zece simboluri, exista si sacul cu bani. Acesta rprezinta speciala si este repartizat pe cei trei tamburi din mijlocul ecranului. Ei pot fi de la trei si pana la noua. Conditia de speciala este ca in aceeasi rotire sa apara cel putin sapte.

Astfel, sapte saci de bani aduc cel mai mic numar de speciale, respectiv sapte. La opt saci de bani revin 15 rotiri gratuite, dar daca sunt noua saci, maximum de rotiri gratuite, respectiv 30.

Pacanele cu fructe: 30 Spicy Fruits
Simboluri 30 Spicy Fruits

Reguli de joc si gameplay

Pentru a simti caldura acestui joc, jucatorii trebuie sa gaseasca o succesiune de simboluri castigatoare pe oricare dintre cele 30 de linii de plata fixa. In functie de simbol, este nevoie de doua si pana la un numar maxim de cinci pe aceeasi linie de plata. Coborate cele cinci simboluri pe linia de plata, poate aduce un castig substantial, premiul maxim de 50 de ori. Exista si varianta ca intreg ecranul sa fie plin de acelasi simbol, fie el lamaie, cireasa, bar verde sau wild.

Optiunile de pariere disponibile pentru 30 Spicy Fruits sunt oarecum limitate, existand cinci mize diferite. 30, 60, 150, 300 si 600 de credite.

Functii speciale

Este un joc atractiv din punct de vedere al specialei si al wild-ului. Partea buna este ca ofera intre 7 si 30 de runde gratuite. Exista si o parte mai putin buna, jocurile gratuite nu sunt redeclansabile. Pentru ca aceste runde gratuite sa se activeze este nevoie de sapte pana la noua saci cu bani pe cei trei coloane din mijlocul ecranului. Cu cat mai multi saci, cu atat mai multe jocuri gratuite. Sapte asemenea simboluri coborate pe cele trei coloane din mijloc inseamna sapte jocuri gratuite. Opt saci cu bani inseamna 15 jocuri gratuite, iar noua saci inseamna 30 de jocuri gratuite, cea mai mare valoare.

O alta plata substantiala este cea a liniei de WILD-uri. Ardeiul iute substituie toate celelalte simboluri. Exista posibilitatea ca intreg ecranul sa fie plin de acest simbol, aducand si cel mai mare castig posibil.

Plati pacanele 30 Spicy Fruits

Unic pentru aroma picanta, acest joc la pacanele ofera diversitate cand vine vorba despre plata. Avand 30 de linii, nu rateaza combinatiile de doua pana la cinci simboluri in linie. Astfel, pe langa oportunitatea de a avea 30 de jocuri gratuite, cel mai mare castig vine din partea simbolului care da si numele jocului: ardeiul iute. Un intreg ecran de acest simbol, asigura un premiu de 1 000 x miza.

Astfel, platite la o miza de 600 credite (6 lei) pe rotire sunt urmatoarele:

  • Lamaie/cireasa – acest simbol poate aduce de la 40 de credite (40 bani) si pana la un castig maxim de 9 000 credite (90 de lei);
  • Pruna/portocala – aici castigul este putin mai mare decat la primul simbol. La trei asemenea siimboluri in linie ofera un castig de 80 credite (80 bani). Evident, intreg ecranul aduce o plata de 12 000 credite (120 RON);
  • BAR portocaliu – cel putin trei astfel de simboluri aduc 120 de credite, iar un intreg ecran vine cu 15 000 credite (150 RON);
  • BAR verde – trei simboluri, adica cea mai mica plata in linie vine si ea cu 160 de credite (1.6 RON), cat un intreg ecran inseamna 18 000 credite (180 RON);
  • BAR rosu – ofera plata intre trei si cinci asemenea simboluri pe aceeasi linie. Trei simboluri consecutive vin cu un castig de 160 credite (1.6 RON), iar un intreg ecran aduce 24 000 credite (240 RON);
  • Clopotelul este un simbol foarte bun. Acesta plateste incepand de la doua simboluri consecutive si ofera 80 de credite (80 bani) si pana la 27 000 credite (270 RON) la un intreg ecran;
  • Septarul este cel mai bun simbol exceptand wild-ul. Doua asemenea simboluri consecutive aduc un castig de 100 de credite (1 RON), in timp ce un ecran plin inseamna 30 000 credite (300 RON);
  • Ardeiul iute sau wild este cel care substituie toate celelalte simboluri. Doua asemenea simboluri in linie aduc 200 credite (2 lei), iar un intreg ecran ofera jackpot-ul cel mare: 600 000 credite (6 000 RON).

Jocuri pacanele pe mobil: 30 Spicy Fruits

Este un joc a carui grafica este atragatoare si clasica unui joc ca la aparate cu fructe, atat in varianta desktop, cat si in cea pe mobil sau tableta. Se poate juca si de pe dispozitivele mobile, atat pe cele care folosesc sistemul de operare Android, cat si pe cele care folosesc IOS. In comparatie cu alte jocuri, 30 Spicy Fruits nu utilizeaza atat de mult bateria.
Poti avea acces la acest slot de pe toate dispozitivele mobile, de la telefonul mobil si pana la tableta sau Ipad. Noi iti recomandam sa joci pe tableta, avand in vedere ca trebuie sa ai grija de sanatate ochilor tai. Dimensiunea acestui dispozitiv este una potrivita pentru a juca slotul preferat la cazino-urile online.

Verdict

Argumentele pro pentru a juca jocul 30 Spicy Fruits incep cu miza. Aceasta este ajustabila si potrivita pentru fiecare tip de parior. Apoi, platile, care pot ajunge pana la X 1.000 mai mult decat miza. Poate grafica sa nu fie extraordinara, dar un ecran colorat si simboluri pe masura nu cred ca te vor deranja intr-o mare masura.

RTP-ul nu este unul grozav, el este setat la 95,8%. Daca joci 30 Spicy Fruits strict pentru a avea parte de castiguri, atunci vreau sa-ti spun ca ofera castiguri mari, dar acestea sunt rare. Cele mai multe dintre ele sunt mici si se repeta.