Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Lucky Lady’s Charm Deluxe
Pacanele gratis: Lucky Lady’s Charm Deluxe
5.0

Pacanele gratis: Lucky Lady’s Charm Deluxe

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
NovomaticFantezie7 Martie, 201995.1%NUDADA9.000 x

Lucky Lady’s Charm jocuri pacanele

Lucky Lady’s Charm este un joc cu o povestere interesanta in spate. Este vorba despre o printesa careia ii place magia, aceasta folosind globul de cristal pentru a vedea ce ii rezerva viitorul. Este blonda si isi doreste sa aiba noroc, acesta este personajul principal din spatele jocului. Cine nu isi doreste sa aiba noroc? Este un joc automat de tip slot, bazat in jurul norocului. Astfel, Lucky Lady’s Charm este un joc automat pe cinci role, cu o grafice deosebita, unde ai multe sanse de castig. Ai nevoie sa obtii un numar minim de simboluri consecutive aliniate de la stanga la drepta.

Simboluri

Precum un joc la pacanele, Lucky Lady’s Charm Deluxe propune castiguri interesante, venite in urma unor simboluri. Evident, exista si conditii, castigul difera de la un simbol la altul, numarul si valoarea lor. Exista 11 simboluri de baza ce sunt raspandite pe toate rolele jocului, cu toate ca o parte dintre ele au practic aceeasi valoare, simbolul este singurul care difera. In total sunt 13 asemenea simboluri, celor de baza li se adauta si scatterul (bila de cristal), plus femeia blonda (wild). Cea din urma inlocuieste toate simbolurile cu o singura exceptie, cea a Scatterului, iar tot castigul se dubleaza.

Astfel, daca o linie de cinci potcoave valoareaza 10 lei, daca sunt patru potcoave si o femeie blonda, aceeasi linie valoareaza 20 de lei.

Reguli de joc si gameplay

Lucky Lady’s Charm Deluxe are simboluri salbatice care sunt raspandite pe toate cele cinci role. Exista un singur simbol care le inlocuieste pe toate si dubleaza castigul, acesta este denumit WILD si consta in femeia blonda. Este si un joc care ofera multiple sanse de castig, una dintre ele este cea a specialelor. La trei bile de cristal se acorda speciala, care consta in 15 jocuri bonus, urmand ca fiecare castig rezultat din aceste jocuri sa fie inmultit cu trei. ATENTIE, nu suma finala se inmulteste cu trei, ci fiecare castig rezultat in fiecare runda de bonusuri.

Exista si posibilitatea repetarilor acestor jocuri speciale in timp ce se desfasoara deja. Astfel, nu exista un numar limita al jocurilor speciale.

Functii speciale

Exceptand simbolurile de baza, cele mai cautate de catre jucatori sunt WILD si SCATTER. Primul, asa cum am explicat mai sus, inlocuieste fiecare simbol de baza, cu exceptia Scatterului. Cel de-al doilea poate reprezenta speciala. Este nevoie ca in aceeasi rotatie sa avem pe panou cel putin trei bile roz pentru a se activa bonusul, care reprezinta 15 jocuri gratuite, castigul rezultat in urma fiecarei runde sa fie inmultit cu trei.

Restul de simboluri repartizate in jocul Lucky Lady’s Charm Deluxe sunt 10, J, Q, 9, A, K, moneda de aur, trifoi cu patru foi, potcoava, gargarita si medalion. Parte dintre ele aduc acelasi castig, cum ar fi J, Q, 10, toate valorand identic.

Exista si exceptii, simbolul 9, gargartita si medalionul sau scatterul sunt platite si la doua asemenea simboluri identice consecutive. Pentru restul este nevoie de cel putin trei simboluri consecutive aflate pe aceeasi linie.

Plati pacanele Lucky Lady’s Charm Deluxe

Din punct de vedere al mizei este un joc foarte accesibil, pentru ca miza minima de pariere este de 10 bani (0.10) cum apare pe grafic. Totodata, iti poti ajusta liniile pe care vrei sa joci, avand ocazia sa faca asta si pe o singura linie, evident, castigul fiind tot mai mare pe masura ca joci pe mai putine linii.

Exista 10 modalitati de linii de plata: orizontal, V si Z. interesant este si RTP-ul, care nu reprezinta o cifra foarte mare pentru un joc de pacanele, dar se incadreaza in norma acceptabila conform jocurilor de asemenea factura.95.13% reprezinta o suma decenta care sa se intoarca spre jucator sub diferite modalitati de plata, dar exista jocuri cu un RTP si mai mare.

Mai jos va prenzentam o lista a platilor la o miza de 50 RON pe rotire

  • 5 X Q, 10, J = 500 RON
  • 5 X 9 = 500 RON
  • 5 X A, K = 625 RON
  • 5 X gargarita, talisman = 3 650 RON
  • 5 x bile de cristal = 25 000 RON
  • 5 x moneda de aur, trifoi = 1 250 RON
  • 5 x femeie blonda (WILD) = 45 000 RON

Trebuie mentionat ca exista si plati mai mici. In functie de simboluri, vei avea nevoie intre doua si cinci simboluri pe linie de plata.

Pacanele gratis: Lucky Lady’s Charm Deluxe
Simboluri și plăți in slotul Lucky Lady’s Charm

Jocuri pacanele pe mobil: Lucky Lady’ Charm

Fiind un joc foarte popular in randul clientilor casinourilor online si nu numai, dezvoltatorul a extins variantele acestui joc si pe alte dispozitive in afara de desktop. Tabletele si telefoanele permit accesarea acestui joc, evident, regulile raman neschimbate, device-ul este singurul care se poate schimba in aceasta ecuatie. Exista atat posibilitatea pentru a juca Luck Lady’s Charm pe mobil care utilizeaza Android, cat si pe Apple.

Totodata, sunt si dezavantaje daca optezi pentru aceasta posibilitate, tinand cont ca este un joc care consuma destul de mult si bateria se poate descarca rapid.

Verdict

Este un joc la aparate de fantezie care te prinde din toate punctele de vedere. Atat culorile vii, cat si simplitatea unui joc care pare atat de complex sunt elemente ce te fac sa intelegi repede modalitatea de desfasurare. Pe langa simbolul WILD pe care il are, Lucky Lady’s Charm propune si posibilitatea unor speciale ce aduc un venit suplimentar. Jocuri pacanele sunt foarte multe, dar acesta putem sa-l consideram varianta imbunatatita a unui clasic.

O alta parte buna este ca speciala prinsa aduce un profit de trei ori mai mare pentru fiecare castig obtinut in rotatiile din runda bonus. Posibilitatea ca rundei bonus existei sa-i fie adaugate o alta, fara ca numarul acestora sa fie limitate, motiv pentru care poti sa vezi jucatori ce au si peste 100 de jocuri gratuite consecutive fie ca joaca online pe gratuit pe Cazino 365 sau pe in mod real pe oricare din site-urile de cazino licentiate de ONJN.