Free cookie consent management tool by TermsFeed
Sloturi cazino: Hercules – Son of Zeus
5.0

Sloturi cazino: Hercules – Son of Zeus

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Hercules – Son of Zeus sloturi cazino

Temele mitologice sunt foarte populare in rundul dezvoltatorilor de jocuri de cazino, care isi aduc adesea inspiratia din legendele antice din Grecia, Roma sau Egipt. Slotul online, Hercules – Son of Zeus de la Pragmatic Play, lansat in ianuarie 2017, este unul dintre acele jocuri de pacanele bazate pe eroul grec, Hercules, fiul lui Zeus.

Jocul ca la aparate este structurat pe 5 role, 4 randuri si 50 de linii de plata fixe, in timp ce pariul incepe de la 2 RON si ajunge pana la 1000 RON pe rotire. De asemenea, slotul online dispune de rotiri gratuite, ale caror numar nu este limitat si simboluri Wild, reprezentate de templul grecesc. Pe langa simbolurile grecesti, jocul de cazino prezinta unele dintre fiintele mitice ucise sau capturate de Hercule in timpul aventurilor sale, inclusiv Cerberus cu trei capete, Minotaur si mistretul Erymanthian.

Simboluri

Cu o tematica despre miturile grecesti antice cu Hercule, fiul lui Zeus, slotul online contine simbolurile normale si specifice. Simbolurile normale sunt cartilele de joc: J, Q, K, A, cu o valoare scazuta. Simbolurile specifice sunt un vultur, taur, un monstru verde, un berbec, Cerberus si insusi Hercule, care are si cea mai mare valoare.

Simbolurile speciale, respectiv simbolul Wild este reprezentat de un templu antic, care inlocuieste toate simbolurile cu exceptia simbolului Scatter. Simbolul Scatter este moneda lui Zeus, care pentru 3 simboluri ofera 6 runde gratuite, care nu sunt limitate.

Sloturi cazino: Hercules - Son of Zeus
Hercules – Son of Zeus Simboluri Slot

Reguli de joc si gameplay

Hercules – Son of Zeus este un slot video cu 5 role, 4 randuri si 50 de linii de plata fixe. Toate simbolurile platesc de la stanga la dreapta si este necesar minim 3 simboluri identice pe linie pentru a realiza un castig. Miza per rotire variaza intre 2 RON si ajunge pana la 1000 RON si o poti selecta din partea dreapta jos, facand clic pe butoanele – si +.

Inainte de a rula slotul online trebuie sa cunosti tabelul de plati si regulile lui, facand clic pe butonul „i”, aflat in partea stanga jos a ecranului. Jocul de pacanele dispune de butonul „Joc Automat”, aflat in partea dreapta jos a ecranului. Cu acest buton poti alege numarul de rotiri automate jucate (intre 10 si 1000 de rotiri). In cele din urma, apasa „Spin” sau daca preferi jocul rapid, apasa tasta „Space” pentru „Turbo Spin”.

Functii speciale

Aterizarea a trei simboluri Scatter (moneda cu Zeus) pe rolele 2,3 si 4, care sunt singurele role pe care pot aparea simbolurile Scatter, vor activa functia Free Spin. Se acorda 6 rotiri gratuite, iar toate castigurile sunt multiplicate cu x2.

In timpul functiei in sine, simbolurile Wild sunt adaugate pe role, care vor ramane pe tot parcursul rundelor gratuite, ceea ce inseamna castiguri colosale.

Fiecare simbol suplimentar Scatter care aterizeaza pe role in timpul functiei Free Spin ofera o rotire suplimentara. Nu exista limite in ceea ce inseamna numarul de rotiri gratuite.

Sloturi cazino: Hercules - Son of Zeus
Hercules – Son of Zeus Rotiri Gratuite

Plati pacanele Hercules – Son of Zeus

Cu un RTP de 95,19 %, ceea ce nu este foarte bun, slotul online propune castiguri mari in timpul jocului de baza, dar mai ales in timpul rundelor gratuite. Miza per rotire este una foarte ridicata, respectiv de la 2 RON si pana la 1000 RON.

Cele mai mici plati sunt facute de simbolurile carti de joc, care pe o miza maxima de 1000 RON ofera pentru 5X pe linie intre 1000 si 2000 de monede. Castiguri mai mari sunt oferite de vultur, berbec, monstru verde, taur, dar mai ales de Cerberus si de insusi Hercules, care pe miza maxima ofera pentru 5X, nu mai putin de 16 000 de monede.

Slotul online propune un castig maxim de pana la 40 000 de monede si runde gratuite nelimitate, fiind un premiu suficient de mare, insa va fi greu de atins.

Jocuri pacanele pe mobil Hercules – Son of Zeus

Pragmatic Play a lansat si versiunea mobila a acestui slot online, care este disponibil si pe platforma NetBet Cazino cu acelasi nivel al calitatii grafice uimitoare. Te poti bucura de o experienta de joc completa, atat de acasa sau de la birou si cu siguranta vei aprecia modul rapid si eficient in care rolele se invart pe mobil sau tableta.

Verdict

In primul rand slotul online Hercules – Son of Zeus nu este un joc de pacanele pentru toti jucatorii de cazino, deoarece iti trebuie un buget destul de mare, miza minima fiind de 2 RON, iar cea maxima de 1000 RON. Cu un RTP scazut, de doar 95,19 %, slotul video propune un castig de pana la 40 000 de monede, lucru greu de atins. Rundele gratuite sunt doar 6, insa faptul ca numarul lor nu este limitat si faptul ca simbolurile Wild raman pe role pe toata durata functiei Free Spin este un plus.

Descopera legenda lui Hercule si aventurilor sale cu Cerberus, Minotaur si mistretul Erymanthian incercand slotul gratuit pe Cazino 365!