Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: 20 Super Hot
Jocuri ca la aparate: 20 Super Hot
5.0

Jocuri ca la aparate: 20 Super Hot

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT77777 / Fructe / Jackpot31 Octombrie, 201495.79%NUNUDA1.000x

20 Super Hot jocuri pacanele

Acest slot colorat ofera 20 de moduri minunate de a castiga. 20 Super Hot este un slot a carei grafica este foarte colorata si unde tematica are fructele in prim-plan. Exista cinci tipuri de pariuri oferite, cuprinse intre 20 de bani si 12 RON.

Obisnuiti ca in toate casino-urile sa ruleze jocurile la pacanele cu fructe, 20 Super Hot se vrea o varianta noua a acestora. Producatorul de sloturi video EGT vine in intampinarea clientilor cu o varianta imbunatatita, oferind 20 de linii de plata. Cat si posibilitatea de a dubla castiga, datorita rundei “Gamble”. Se poate selecta rosu sau negru, ghicirea cartilor va dubleaza castigul si va ofera o incercare. Puteti face acest lucru corect de cinci ori la rand, apoi castigul o sa fie colectat automat.

Simboluri

Cum fructele sunt la putere in acest slot, evident ca exista o ierarhie. Astfel, exista sase simboluri de baza, reprezentate de cireasa, portocala, lamaie, pruna, felie de pepene si strugure. Fiecare simbol in parte primeste o valoare. Acestor sase simboluri vine si scatter-ul, reprezentat pe cele cinci role de o steluta.

Cel mai important simbol este 7, acesta fiind si wild, respectiv susbstituie toate simbolurile, cu exceptia scatter-ului. Portocala, lamaia si cireasa au aceeasi valoare. Felia de pepene si pruna sunt si ele egale pe scara valorilor, in timp ce strugurele ofera cea mai bine platita varianta dintre simbolurile reprezentate de fructe.

Reguli de joc si gameplay

Este un joc la pacanele 7777 foarte usor de inteles. Pe cele cinci role vor rula cele opt simboluri, reprezentate de fructe, scatter si wild. Este nevoie de cel putin trei simboluri identice in linie. Avand 20 de linii de plata, exista posibilitatea ca intreg ecranul sa fie plin de acelasi simbol. Desigur, mai exista scatterul, care asigura un venit suplimentar in cazul in care aveti cel putin trei pe ecran. Diferenta in cazul acestui simbol este ca el poate exista unul singur pe fiecare rola.

Aceste simboluri fructe pot fi legate intre ele de wild, respectiv de acel 7 de pe tablou. Castigul nu se modifica sau multiplica daca se intampla asta. Totodata, va puteti maximiza castigul alegand jocul “Gamble”, unde puteti alege intre o carte rosie si una neagra. In functie de inspiratie, aveti ocazia de a alege cel mult cinci carti corecte, moment in care castigul se colecteaza automat. Asta daca nu cumva alegeti sa il colectati inainte.

Functii speciale

Acest joc nu beneficiaza de speciala, dar in schimb are scatter. Acest simbol este reprezentat de o steluta, ce apare intr-o singura casuta din cele cinci role. In functie de miza si de numarul acestor simboluri castigul creste substantial. Este nevoie de cel putin trei pentru un castig minim. Cu cinci asemenea stelute se pot castiga sume consistente, pana la 1 000 de ori mai mult.

O alta posibilitate de castig o reprezinta acei 77777, care reprezinta WILD, respectiv inlocuieste fiecare simbol. Cu sanse mici de reusita, dar exista posibilitatea ca ecranul sa se umple de acest simbol si atunci castigul este cel mai mare pe care jocul il poate da.

Exista, de asemenea, un joc bonus, numit Jackpot Cards. Acesta nu este destinat exclusiv pentru cei ce joaca 20 Super Hot, ci este declansat in mod aleatoriu pentru cei ce joaca orice joc cu Jackpot Stamped. Acest bonus este un jackpot mister pe patru nivele. Declansat, acest jackpot aduce un camp format din 12 carti cu fata in jos. Se vor selecta cartile cu mouse-ul, pana cand sunt descoperite trei carti cu acelasi simbol: trefla, romb, rosie, neagra, urmand sa existe o suma bonus repartizata pentru fiecare dintre aceste simboluri.

Plati pacanele 20 Super Hot

Datorita celor 20 de linii de plata exista si mai multe praguri de pariere, in functie de valoarea pe care fisa o are. Astfel, daca 1 ban = 1 credit, atunci exista pragurile de 20, 40, 100, 200, 400 credite si in cazul acesta cel mai mare prag pe care il poti atinge este de 400 000 credite.

Totusi, daca ne rezumam la o miza de 400 de credite (4 RON)/rotire, atunci castigurile minime-maxime pentru fiecare simbol sunt urmatoarele:

Portocala/lamaie/cireasa = la trei simboluri in linie se castiga cel putin 200 de credite, iar cel mai mult 40 000 credite

Felia de pepene/pruna sunt simboluri ceva mai valoroase. Este nevoie de cel putin trei in linie, 400 de credite fiind atribuite. O linie de cinci simboluri inseamna 4 000 credite.

Strugurele este cel mai valoros simbol alcatuit din fructe. Cel putin trei astfel de simboluri echivaleaza cu 400 de credite, in timp ce cinci aduc un castig de 8 000 credite.

Scatterul se transforma in castig atunci cand apar cel putin trei stelute pe ecran. Acestea valoreaza 2 000 credite, patru inseamna 8 000 credite, iar cate o steluta pe fiecare dintre cele cinci role inseamna 200 000 credite.

Sapte este simbolul cel mai asteptat. Acesta inseamna wild si trei astfel de simboluri in linie inseamna 800 credite. Patru simboluri valoreaza 8 000 credite, iar 77777 in linie inseamna 20 000 credite.

Legenda: 1 credit = 1 ban

Jocuri ca la aparate: 20 Super Hot
Tabel simboluri 20 Super Hot

Jocuri pacanele pe mobil: 20 Super Hot

Acest joc se poate juca fara probleme pe toate platformele, in plus daca vrei sa joci pe gratis la cazino online site-ul nostru este alegerea perfecta. Aici poti testa gratis jocul 20 Super Hot, poti vedea da iti merge bine, daca iti place iar cand vrei sa joci pe bani reali nu trebuie decat sa dai click pe butonul verde aflat sub jocul video.

Verdict

Grafica colorata si simbolurile simpliste fac ca jocul sa fie unul atractiv. Existenta unor multiple variante de castig si a jackpot-ului progresit face sa fie un slot mult mai interesant. Totodata, posibilitatea de a rula pe modul automat este un plus important in alegerea unui slot la pacanele si 20 Super Hot se incadreaza perfect la acest capitol.

O metoda in plus de a maximiza castigul consta in functia GAMBLE, in care poti alege butoanele “rosu” sau “negru”. Alegerea corecta dubleaza castigul. Toate acestea, coroborate si cu posibilitatea de a castiga Jackpot Cards face sa fie un joc interesant, cu multiple posibilitati de a castiga. Fie din ce ofera jocul, pe cele cinci role ale sale, fie datorita unuia dintre bonusuri.