Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri pacanele: Amazons Battle
Jocuri pacanele: Amazons Battle
5.0

Jocuri pacanele: Amazons Battle

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGTAventura10 Aprilie, 201596.17%NUDADA1.000 x

Amazons Battle jocuri pacanele

Amazoanele sunt renumite ca fiind femeile frumoasa ce pot lupta fara teama. Amazons Battle aduce un omagiu acestor luptatoare, patru frumoase amazoane ducand lupte online. Cu cinci praguri de pariere, intre 30 si 600 de credite, exista castiguri maxime ce pot atinge pragul de 20 000 de credite. Pe cele cinci role verticale existente, pot exista simboluri ce vor aduce castiguri interensante.

Sunt destul de multe linii de plata, dar acestea permit aparitia mai des a eventualelor castiuri. 30 de linii de plata inseamna ca miza minima pe linia de plata este de 0.01 bani si poate ajunge pana la 0.2 bani pe aceasta linie. Un functie de posibilitate, pragurile sunt 30, 60, 150, 300 si 600 de credite pe fiecare rotire.

Simboluri

Precum un joc care are ca tema lupta frumoaselor razboinice, in Amazons’ Battle avem patru simboluri ce le infatiseaza pe acestea. Fiecare simbol existent inseamna si un castig diferit pe masura ce acestea apar pe ecran in unmar tot mai mare.

Sunt si patru simboluri des intalnite in jocuri la pacanele, cum ar fi JQ, unde la o rotire cu pragul minim de pariere, 30 credite, permite castigul intre 2 si 15 credite pe linia de plata. Pentru ca aceste castiguri sa fie valide, este nevoie de cel putin trei simboluri consecutive, de la stanga la dreapta.

Jocuri pacanele: Amazons Battle
Simboluri Amazons Battle

Reguli de joc si gameplay

Gameplay-ul este unul clasic jocurilor la pacanele promovate de catre firma EGT. Astfel, pentru ca un castig sa fie valid, simbolurile in linie trebuie sa fie de la stanga catre dreapta. Wild-ul este simbolul cel mai dorit pe ecranul de joc, acesta inlocuieste absolut toate simbolurile existente, singura exceptie fiind toporul, care este si Scatter-ul.

In functie de simbolul aparut pe fiecare patrat al rolei, este nevoie intre 2 si cel mult 5 pentru a lega un castig. Suma rezultata poate fi inmultita prin functia GAMBLE, unde ultimul castig se poate dubla alegand culoarea corecta. Mai exista o modalitate de castig, aceasta se numeste JACKPOT CARDS. Tot ce este nevoie sa faci este sa alegi trei simboluri identice din cele 16 carti intoarse cu fata in jos.

Functii speciale

Fiind un joc cu speciala, arma de lupta a amazoanelor este cel mai cautat simbol de catre pariori. Acesta determina si aparitia celor trei praguri de jocuri gratuite ce pot rezulta. Pentru ca speciala sa fie activata, este nevoie de cel putin sapte asemenea simboluri pe rotire. Ele pot fi incadrate strict pe rolele 2, 3 si 4 si pot avea un numar maxim de noua simboluri. Cel putin sapte dintre acestea inseamna tot atatea speciale. Opt simboluri pe cele trei role inseamna 15 rotiri gratuite, iar noua astfel de simboluri ofera numarul maxim de jocuri gratuite, 30.

In afara de speciala si de functia wild exista, accesarea functiei GAMBLE dubleaza castigul rezultat pe linia de plata. Tot ce trebuie sa faci este sa ghicesti care culoare este cea castigatoare: ROSIE sau NEAGRA. La cinci asemenea castiguri consecutive, suma rezultata este automat directionata catre balanta pariorului.

Plati pacanele Amazons Battle

Modul de pariere pentru Amazons Battle este unul accesibil pentru fiecare parior. Exista cinci praguri de pariere, intre 30 si 600 de credite, castigurile fiind si ele pe masura. Sunt simboluri de baza si speciale, iar la o rotire minima, de 30 de credite, castigurile sunt urmatoarele:

La acelasi prag minim, de 30 credite pe rotire, A si K aduc posibilitatea unui castig de 4 si pana la 20 de credite. Tigrul este cunoscut ca fiind de ajutor frumoaselor luptatoare, iar batalille online castigate pot aduce pariorului castiguri intre 6 si 25 de credite pe linia de plata.

Femeile puternice sunt reprezentate de diferite tipuri de simboluri. Unul dintre acestea este luptatoarea satena. Cel putin trei simboluri consecutive pe linia de plata rezulta 8 credite, in timp ce o linie intreaga de plata rezulta un castig de 30 de credite. Luptatoare roscata este cea care poate aduce castiguri intre 8 si 40 de credite pe linia de plata. Amazoanele blonde si cele brunete sunt si cele mai valoare dintre simbolurile obisnuite. Pentru a avea un castig intre 4 si 45 de credite pe linia de plata, este nevoie de cel putin doua si cel mult cinci simboluri cu luptatoarea bruneta. Cea blonda pune la dispozitie patru praguri de castig, intre 5 si 50 de credite.

Calul este cel mai important simbol existent pe ecranul de joc si reprezinta simbolul WILD. Acesta poate substitui toate celelalte simboluri, singura exceptie este toporul, cel care permite adagarea de jocuri gratuite. Cel putin doua simboluri ce reprezinta calul de lupta pot aduce 10 credite, in timp ce cinci asemenea simboluri inseamna si o intreaga linie de plata si asigura 1 000 de credite pe linia de plata.

Jocuri pacanele pe mobil: Amazons Battle

EGT propune jocuri pentru toate dispozitive. Atat cele desktop, care sunt considerare de baza, cat si pentru cele mobile, cum sunt celularele, tabletele, Ipad, etc. Totodata, dezvoltatorul jocului propune varianta Amazons Battle atat pe dispozitivele mobile ce utilizeaza Android sau IOS.

Astfel, utilizatorii de telefoane Apple pot si ei sa joace Amazons Battle in aceleasi conditii si cu aceeasi grafica. Exista o singura diferenta pe dispozitive mobile. Meniul, butonul de rotire, functia GAMBLE, toate apar in partea dreapta a dispozitivului si poate fi accesata la fel de usor.

Verdict

Per ansamblu este un joc de top la cazino online unde castigurile sunt pe masura mizei pariate pe fiecare rotire. Simbolurile colorate, grafica moderna sunt cateva dintre elementele care plaseaza Amazons Battle in topul jocurilor cu 30 de linii de plata. Intr-adevar, cu cat liniile de plata sunt mai multe, cu atat si miza per rotire trebuie sa fie mai mare daca speri sa ai parte de un castig pe masura.

RTP-ul este unul potrivit pentru un asemenea joc, pe 30 de linii de plata, astfel ca posibilitatea de castig este una buna. Desigur, exista si o parte mai putin buna. Speciala nu se poate repeta in momentul in care una ruleaza deja.