Free cookie consent management tool by TermsFeedJocuri ca la aparate: Extra Stars
Jocuri ca la aparate: Extra Stars
5.0

Jocuri ca la aparate: Extra Stars

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite
ProducatorGenData lansariiRTPCumpara specialaRotiri GratuiteDublajCastig maxim
EGT77777 / Fructe1 Iulie, 201495.78%NUNUDA5.000 x

Extra Stars jocuri pacanele

Extra Stars este un joc ce are ca tema fructele. Considerat clasic in cadrul cazinourilor, acesta a trecut la un alt nivel datorita graficii moderne pe care se bazeaza. Produs EGT, este un slot usor de inteles si deja in nota obisnuita a acestui producator. Nefiind de foarte mult timp pe piata sloturilor, este intr-o continua crestere in randul amatorilor de cazino. Cu zece linii de plata si cinci praguri de pariere, permite posibilitatea clientilor sa decida pentru ce castiguri se vor lupta.

Pentru fiecare rotire, se pot achita intre 10 si 200 de credite, evident, castigurile fiind pe masura. Cel mai mare castig existent pentru o simpla linie este de 20 000 credite.

Simboluri

Jocurile cu fructe sunt mereu o atractie pentru amatorii de cazino, astfel ca simbolurile sunt cele clascice. Aici, Extra Stars propune o serie de noua simboluri, dintre care opt sunt considerate obisnuite si unul clasic, care tine si loc de WILD.

Cireasa si lamaia mereu a fost pe picior de egalitate in jocurile ce au avut EGT drept provider, asa cum portocala a oferit mereu acelasi castig cu pruna. Strugurele si pepenele trec la un alt nivel, oferind castiguri substantiale. Banana este si cel mai pretios simbol din intreg tabloul fructelor, dar cu siguranta cel mai cautat este 7, care aduce si cel mai mare castig.

Steaua este simbolul wild, substituind toate celelalte simboluri existente, dar isi poate face aparitia pe rolele 2, 3 si 4 si declanseaza o rotire gratuita.

Reguli de joc si gameplay

Sunt sloturi ce au diferite teme, dar in definitiv sunt comune si prin simpla lor desfasurare le putem considera clasice. Extra Stars nu se comporta tocmai ca cele obisnuite si asta pentru ca modalitatea de plata este una atipica. Penru ca un castig sa fie validat, este nevoie de cel putin trei simboluri pe linia de plata. Nimic neobisnuit pana aici, dar diferenta este ca sunt luate in considerare si castigurile care indeplinesc aceasta conditie si apar pe ecranul de plata de la stanga la dreapta si de la dreapta la stanga. Astfel spus, daca trei simboluri identice sunt pe linia de plata, castigul este validat si daca ele apar pe primele trei role de la stanga la dreapta sau pe ultimele trei.

Singurul simbol consider neobisnuit este cel WILD. Reprezentat pe tabloul de plata printr-o stea aurie, acesta isi poate face aparitia pe rolele din mijloc: 2, 3 si 4. Acesta permite activarea unei runde gratuite, in care el se extinde pe rola unde s-a aflat. Exista posibilitatea ca in timpul rundei gratuite oferite sa apara inca un simbol, pe alta rola, ceea ce inseamna ca o sa avem doua role extinde in aceeasi rotire grauite. La fel si in cazul unei a treia role cu simbolul WILD existent.

Functii speciale

Jocurile cu fructe si zece linii de plata nu ofera jocuri speciale sau runde gratuite. Extra Stars poate fi considerat un joc atipic pentru caracteristicile acestea, datorita WILD-ului. Este un simbol care pe langa faptul ca inlocuieste toate simbolurile existente, ofera si oportunitatea de activare a unui joc gratuit. Apare pe rolele din mijloc, 2, 3 si 4.

Modul de declansare al acestei runde speciale se poate repeta. Astfel, daca in runda aditionala in urma prezentei unei stelute aurii pe ecran, apare o alta, pe acele role se vor extinde simbolurile wild si exista o alta runda aditionala. Pot exista cel mult trei astfel de runde aditionale, iar asta inseamna ca pe rolele 2, 3 si 4 o sa fie wild extins.

O alta functie aditionala a ceea ce se intampla pe ecranul de joc este cea GAMBLE, ce permite dublarea ultimului castig. Activarea acesteia presupune alegerea corecta a unei carti cu fata in jos, care poate fi de doua culori: rosie si neagra.

Plati pacanele Extra Stars

Precum toate jocurile unde provider este EGT, sunt cinci praguri de pariere. Extra Stars propune mize intre 10 si 200 credite. Pentru ca aceste castiguri sa fie si mai bine intelese, mai jos aveti o lista cu acestea, in functie de simbol. Ne raportam la primul prag de pariere, cel de 10 credite pe rotire.

Astfel, la un pariu de 10 credite/rotire avem un castig intre 10 si 100 de credite daca simbolurile vor fi in de minim trei cirese/lamai pe linia de plata si cel mult cinci. Portocala si pruna ofera un castig intre 10 si 150 de credite pe linie. Strugurele si pepenele ofera acelasi castig, intre 20 si 200 de credite. Banana este cel mai bun simbol reprezentat de o fructa si ne rasplateste cu un castig intre 50 si 500 de credite.

Saptele este cel noroc, cel putin trei astfel de simboluri pe linia de plata valoreaza 100, iar 77777 inseamna 1 000 credite.

Exista si o conditie ca aceste castiguri sa fie validate, sa fie in numar de cel putin trei consecutive, fie pe rolele 1, 2 si 3 sau 3, 4, 5. Astfel, spus, daca simbolurile sunt legate in numar de cel putin trei, castigul se acorda si daca acestea sunt de la stanga la dreapta sau de la dreapta la stanga.

Jocuri ca la aparate: Extra Stars
Simbolurile slotului Extra Stars

Jocuri pacanele pe mobil: Extra Stars

EGT propune jocuri la pacanele cu grafica moderna, drept urmare a lucrat mult si in scopul dezvoltarii lor pe alte dispozitive, cum sunt cele mobile. Extra Stars este unul dintre jocurile ce au dezvoltator EGT si ce se pot juca si pe telefoanele mobile, tablete sau Ipad.

Indiferent de sistemul lor de operare, acest joc poate rula atat pe cele care folosesc Androidul sau IOS. Sunt diferente sensibile intre Extra Stars in varianta desktop si mobila, in sensul pozitionarii diferite a meniului. Pe cele mobile apare in lateralul ecranului, tot acolo de unde se poate activa si functia GAMBLE.

Verdict

Daca va plac jocurile cu fructe, Extra Stars se califica perfect la jocul potrivit. Este un joc unde castigurile pot fi substantiale, pe masura norocului. Modul sau de desfasurare si faptul ca poate lega castigurile de la stanga la dreapta si de la dreapta catre stanga, este, evident, un aspect de luat in calcul.

Lipseste speciala, acest lucru ar putea sa fie un inconvenient, dar locul ei este luat de modul de desfasurare al WILD-ului. Cu alte cuvinte, Extra Stars este unul dintre jocurile cu fructe caruia nu poti sa-i gasesti un dezavantaj in urma caruia sa nu il joci. Posibilitatea castigarii unuia dintre jackpoturi, functia gamble, toate acestea fac sa merite jucat.