Free cookie consent management tool by TermsFeedPacanele gratis: Asgard
Pacanele gratis: Asgard
5.0

Pacanele gratis: Asgard

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Pacanele gratis: Asgard

Puterea zeilor iti apartine in jocul ca la aparate Asgard, al providerului Pragmatic Play. Slotul video are 3 linii X 5 role si 25 de linii de plata. Lansat la mijlocul lunii iunie 2018, dispune de volatilitatea medie, grafica moderna si este disponibil pe dispozitivul mobil. Asgard este considerat in mitologia nordica drept un teritoriu situat in ceruri, unde zeii convietuiesc.

Cativa dintre acesti zei si mentorul lor, Odin sunt parte din simbolurile jocului ca la aparate Asgard. Slotul beneficiaza de mai multe functii speciale care se acorda in mod aleator, iar la NetBet Cazino acolo unde este disponibil poti juca slotul pe bani reali sau il poti testa pe bani virtuali.

Simboluri

Tema slotului ca la aparate Asgard provine de la filmul cu acelasi nume, unde taramul zeilor este pus pe tapet. Simbolurile specifice jocului au stransa legatura cu personajele din film, astfel Odin este unul dintre aceste simboluri. Sif este luptatoarea cu sabie, aducatoare de castiguri in slotul ca la aparate Asgard. Thor si Loki sunt alte doua simboluri interesante care au stransa legatura cu slotul in sine.
Templul Asgard este simbol Wild, acesta substituie toate celelalte simboluri obisnuite. Pe ecran exista si un simbol Bonus (Masca lui Heimdall). A, K, Q, J si 10 sunt celelalte simboluri care fac parte din jocul ca la aparate Asgard al providerului Pragmatic Play.

Pacanele gratis: Asgard
Pacanele gratis: Asgard

Reguli de joc si gameplay

Apasa butoanele – sau + pentru schimbarea valorii mizei. Acestea permit deschiderea meniului de unde vei putea alege miza potrivita pentru fiecare rotire. Aceste doua butoane sunt amplasate pe panoul de comanda, in partea de jos a ecranului. Mizele sunt cuprintre intre 0.25 RON si pot ajunge pana la cel mult 125 RON.

Exista si o functie numita Joc Automat care, se poate declansa apasand butonul cu acelasi nume. Poti selecta intre 10 si 100 rotiri automate, timp in care acestea se pot intrerupe in momentul cand se activeaza functia speciala sau cand balanta ajunge la o anumita valoare.

Sunt 5 role pe care sunt stivuite cate trei simboluri fiecare. Aceste simboluri pot fi consecutive pe una sau mai multe linii de plata care vor declansa castiguri diferite, in functie de valoarea simbolului. De asemenea, 3 X simboluri identice consecutive pe linia de plata de la stanga catre dreapta sunt suficiente pentru acordarea unui castig.

Functii speciale

In mare masura, sloturile pe 25 de linii de plata si care apartin de providerul Pragmatic Play beneficiaza de functii speciale. Templul Asgard este simbolul Wild, un simbol care inlocuieste toate simbolurile cu exceptia Bonus. Acest simbol poate fi stivuit pe toate cele cinci role ale slotului.

Simbolul Bonus este cel care declanseza jocul Bonus. Apare exclusiv pe rolele 2, 3 si 4, iar stivuirea a trei astfel de simboluri la finalul unei rotiri complete declanseaza aceasta functie. In timpul jocului de baza, in mod aleator se pot declansa oricand jocuri speciale precum Royale, Wild grupat pe role, Secret sau Raining Wild. Aceste functii pot fi alese si in momentul in care se declanseaza functia bonus care, sa folosesc pe parcursul celor 5 Rotiri Gratuite.

La finalul jocului toate simbolurile A, K, Q, J si 10 sunt transformate in simboluri Wild, urmand sa fie acordate combinatii castigatoare. In timpul jocului de baza, role aleatoare se pot transforma in simboluri Wild grupate. Aceasta functie se poate declansa pe oricare dintre role.

Secret este o functie care presupune stivuirea unui simbol secret. La sfarsitul jocului toate aceste simboluri stivuite se transforma in mod aleator in unul dintre simbolurile jocului. Daca la finalul unei runde speciale nu este acordat un castig, se acorda un premiu de consolare de 1X miza. Raining Wild este o functie care presupune acordate de 3, 4 sau 5 simboluri Wild oriunde pe ecranul de joc.

Plati pacanele gratis: Asgard

Mizele de pariere difera si sunt incadrate intre 0.25 RON si 125 RON per rotire completa. In functie si de aceasta miza folosita per rotire castigurile cresc pe masura. In jocul de baza cel mai mult pe linia de plata poti obtine de 20 X miza si este nevoie de o linie de plata cu simbol Wild (Templu). Odin garanteaza un castig de 10 X miza per linie de de plata, iar o linie cu simbolul Sif aduce de 8 X miza. Thor este un simbol care aduce un castig de 6 X miza pe linia d eplata, iar Loki de 4 X miza. A, K, Q, J si 10 sunt simboluri comune, iar in slotul Asgard aduce un castig de 2 X miza pe linie de plata.

Plati pacanele gratis: Asgard
Plati pacanele gratis: Asgard

Jocuri pe mobil cu pacanele gratis: Asgard

Importanta dispozitivelor mobile si nevoia de a castiga cat mai mul teren in aceasta industrie le-a permis cazinourilor online sa colaboreze cu producatorii de sloturi. Astfel, in urma acestor colaborari au aparut si aplicatiile care ofera accesul catre slotul preferat sau oricare alt serviciu de Cazino Live. Indiferent de sistemul de operare al dispozitivului, acesta este compatibil si orice slot poate fi jucat direct de pe tableta, telefon mobil sau Ipad.

NetBet Cazino este unul dintre cazinourile care au lansat o astfel de aplicatie foarte bine optimizata si unde poti accesa slotul preferat. Mai mult decat atat, prin intermediul acestor acestei aplicatii poti efectua depuneri si retrageri.

Verdict

Platile in timpul jocului de baza nu sunt cele mai convingatoare, iar daca esti un jucator care prefera sloturile strict pentru castig, nu este intocmai slotul potrivit. Totusi, este un slot care castiga foarte mult datorita functiilor speciale de care dispune, respectiv functie Bonus si alte functii care se pot declansa automat.

Muzica ambientala, grafica moderna si tema interesanta sunt elemente menite sa iti starneasca curiozitatea. Daca nu esti convins de aceste lucruri, atunci trebuie sa te anuntam ca jocul ca la aparate Asgard este disponibil si pe telefonul mobil. Iti poti face o idee jucand slotul la NetBet Cazino si o poti face atat pe bani reali, dar il poti testa si pe bani virtuali.