Free cookie consent management tool by TermsFeedDescoperă universul Winner: Fă pasul către Pariuri Sportive de Top

Descoperă universul Winner: Fă pasul către Pariuri Sportive de Top

Descoperă universul Winner: Fă pasul către Pariuri Sportive de Top este deviza pentru tine, indiferent dacă ești un parior experimentat sau doar începi să explorezi fascinația jocurilor de noroc, Winner te invită să te alături lor în călătoria lor captivantă. Descoperă o nouă lume a jocurilor de noroc online, în care pasiunea, excelența și câștigurile se întâlnesc într-o experiență absolut câștigătoare.

Descoperă Universul Winner

Cu posibilitatea de a paria live sau prematch pe evenimentele sportive de top din întreaga lume, clienții Winner se bucură de o gamă largă de opțiuni pentru a-și satisface pasiunea pentru sport și pentru jocurile de noroc.

Bonus de bun venit:
2200 lei + 680 Free Spins

Promoții Exclusive pentru Pariurile Tale

Descoperă chiar acum promoția Cotă +! Zi de zi, îți oferim o serie de bilete predefinite, cu o cotă finală mărită. Cota mărită este afișată direct pe bilet! Biletele se pot plasa doar prematch și cuprind între 3 și 6 selecții.

Ultra Cotă este oferta care aduce în fiecare zi o serie de evenimente cărora le oferim cote mărite (Marjă 0%) pentru rezultatul final. Meciurile de la Ultra Cotă se pot combina între ele. Găsești toate meciurile marcate cu stegulețul Ultra Cote pe pagina principală.

Fă performanță la Turneele Sport!

Simte și tu spiritul competiției cu Turneele Sport săptămânale! Asigură-te că te înscrii din timp pentru a profita la maxim de șansele la premiile ce vor fi acordate! Participă și distrează-te în timp ce te duelezi cu ceilalți Winneri! Arată atitudinea de Winner adevărat!

Mărește-ți câștigul până la 150%!

Câștigătorii merită un premiu și pentru asta există Extra WINNER. Promoția care îți poate mări câștigul în funcție de numărul de evenimente pe care le ai pe un bilet. Mai multe meciuri pe bilet înseamnă automat un bonus mai mare. Promoţia este disponibilă atât pentru evenimentele LIVE, cât şi pentru cele Prematch sau Mixte (LIVE + Prematch).

Extra Winner

Distrează-te cu sezoanele Winner Fun!

Nu uita nici de sezoanele Winner Fun! Colectează zilnic WinCoins, pariază pe meciurile selectate și urcă tot mai mult în clasament. Primii 200 de clasați împart 10.000 RON cash + 5.000 RON bonus în Winner FUN!

VREAU SĂ COLECTEZ WINCOINS!

Fii pe fază pentru Happy Hour Sport!

Profită și tu de sesiunile Happy Hour Sport! Pune-ți alarma în orele de vârf ale competiției. Fii activ lunea, miercurea și joia. Redefinește spectacolul sportiv cu premii totale săptămânale de 9.000 lei.

Pariază fără emoții cu Winner la 2 Goluri!

De câte ori n-ai auzit că 2-0 e cel mai periculos scor? E timpul să uiți de asta, pentru că acum există Winner la 2 Goluri. Nu mai stai cu emoții când pariezi prematch pe victoria favoriților tăi.

Simte-te învingător cu Winner Scor Corect. Dacă meciul se termină 0-0 şi nu ai intuit scorul corect, primeşti cota 1 pe selecţia respectivă. Pariază bilete single care conţin selecţii de tip prematch, pe pronosticul Scor Corect şi stai fără grijă dacă nu se marchează goluri în meci.

Alătură-te comunității Winner și trăiește fiecare moment al experienței de pariere cu intensitate și încredere.

VREAU SĂ BENEFICIEZ DE PROMOȚIILE WINNER!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash