Free cookie consent management tool by TermsFeedSfârșitul Trump Plaza

Sfârșitul Trump Plaza

După cum se anticipa încă de la începutul acestui an, Trump Plaza este aproape de a-și închide definitiv porțile. Iar dacă mai era cineva sceptic, ei bine rezultatele alegerilor prezidențiale din SUA au confirmat acest lucru. Donald Trump a fost învins de către Joe Biden, iar problemele abia acum încep.

Sfârșitul Trump Plaza

În lumina evenimentelor din ultima perioada, data de 29 Ianuarie a fost fixată pentru demolarea Trump Plaza din Atlantic City. Pandemia de Coronavirus a afectat serios acest proiect care oricum părea fără viitor. Acum, la 10 zile după ce Joe Biden va prelua supremația peste ocean, Trump Plaza este gata de demolare. Resortul de lux a intrat în vacanță în Septembrie 2014. Doi ani mai târziu, miliardarul Carl Icahn a reușit să achiziționeze Trump Plaza. Totuși, acest anu a reusit să restabilizeze resortul, iar acum nu se mai poate face nimic. În luna Septembrie a fost fixată oficial data de 29 Ianuarie, atunci când Trump Plaza va suferi o implozie.

”Este poetic faptul ca Trump Plaza din Atlantic City așteaptă o implozie la o săptămână după ce Joe Biden este instalat drept noul președinte” – a declarat Claire McCaskill (oficial Missouri)

Trump Plaza a apărut prima oară la lumină în anul 1984. Atunci Donald Trump a dezvoltat cu mare entuziasm acest proiect. În următorii ani resortul a devenit un simbol local, care totuși nu și-a atins apogeul. Anii de glorie s-au sfârșit cu peste un deceniu în urmă, iar acum doar numele mai contează în acest loc.

Joe Biden, al 46-lea președinte din Statele Unite ale Americii

Democratul Joe Biden a reușit să îl invingă pe Donalt Trump în cursa pentru Casa Albă. Astfel, controversatul om de afaceri nu a confirmat succesul din 2016. A fost o victorie istorică pentru Biden, care l-a avut alături pe fostul președinte – Barack Obama.

Alături de Joe Biden, la Casa Albă va sosi și Kama Harris. Aceasta reprezintă primul vice-președinte femeie din istoria Statelor Unite ale Americii. Donald Trump va preda ștafeta la începutul anului viitor, după ce a preluat-o în data de 20 Ianuarie 2017.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Sfârșitul Trump Plaza”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash