Păcănele 2020 Eye of Horus

Păcănele 2020 Eye of Horus
Se lansează încă un slot cu tematică egipteană.

Păcănele 2020 Eye of Horus

Blueprint Gaming Ltd. este un dezvoltator important din Marea Britanie, ce operează pe piața jocurilor de noroc. Compania este parte a Gauselmann Group din Germania și este într-o continuă dezvoltare. În acest moment jocurile dezvoltate de cei de la Blueprint sunt valabile pentru peste 100.000 de cazinouri offline din Marea Britanie, Germania și Italia. De-a lungul timpului, sloturile acestui dezvoltator s-au bucurat de succes, iar acum compania propune un nou titlu interesant!

Păcănele 2020 Eye of Horus – un nou slot cu tematică egipteană!

Eye of Horus Gambler și-a făcut apariția pe piață în 3 Iulie 2020. Slotul este centrat pe egiptul antic, o temă cunoscută în lumea jocurilor de noroc. Jocul este dezvoltat pe 3 rânduri & 5 coloane, iar RTP-ul este de 96.3%.

Varianta clasică a jocului Eye of Horus

Precum în varianta originală, întâlnim simboluri clasice ale mitologiei egiptene. Evident sunt prezente celebrele J, Q, K sau A din cărțile de joc. Pe lângă ele, întâlnim pictograme cu scarabei, diamante, piramide sau faraoni. Slotul este dezvoltat și pentru platformele mobile, așadar orice amator al jocurilor de noroc se poate bucura de el. Varianta Gambler continuă seria de jocuri Eye of Horus, care a avut un succes incredibil.

Jo Purvis – Director de Marketing la Blueprint Gaming Limited – a declarat următoarele:

”La Blueprint Gaming Limited avem o istorie bogată în aducerea de noi concepte printre jocurile noastre. Exact la fel am procedat și cu Eye of Horus Gambler. Le oferim ocazia jucătorilor de a explora noi moduri ale celebrului slot. De asemenea, ei au ocazia de a opta pentru ce bonus doresc, în cursa de a obține bogățiile Egiptului!”

Care sunt cele mai celebre sloturi Blueprint?

După cum menționam anterior, compania engleză a avut câteva titluri de mare succes în ultimii ani. Vom vorbi astăzi despre Luck O’ the Irish, un slot al cărei temă reise din titlu. Jocul este dezvoltat pe 4 linii & 5 coloane și are un RTP de 94.95%. Acest aa fost lansat în vara anului 2012 și este considerat un clasic în acest domeniu.

Drept simboluri, le regăsim pe cele șase clasice ale pachetului de cărți – 9, 10, J, Q, K și A. De asemenea, există pictograme reprezentative ale culturii irlandeze. Jucătorii pot întâlni potcoave, trifoi, ciupercuțe sau bere neagră. Simbolul Wild este și el prezent și este reprezentat de un cazn cu aur.

Unde poți juca pe bani reali sloturile celor de la Blueprint?

Echipa cazino365 îți recomandă cazinoul Netbet pentru a juca pe bani reali sloturile Blueprint. Bonusul de Bun Venit este unul generos, iar pe lângă sumele de bani se acordă și 300 de Rotiri Gratuite.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Păcănele 2020 Eye of Horus”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim și îți dorim mult noroc!