Free cookie consent management tool by TermsFeed
Jocuri ca la pacanele: Luck O’ the Irish
5.0

Jocuri ca la pacanele: Luck O’ the Irish

Joaca pe bani reali
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
5.000 RON + 650 Runde Gratuite

Luck O’ the Irish jocuri pacanele

Luck O’ the Irish este un clasic al pacanelelor, un joc de la Blueprint ce dateaza din 2012. Focusandu-se pe noroc, Luck O’ the Irish poate sa-ti schimbe si tie soarta daca se aliniaza cum trebuie liniile. La sapte ani vechime, e limpede ca slotul nu este cel mai emancipat din punct de vedere grafic, iar muzica este simplista. Totusi, Luck O’ the Irish are un anume sarm al lui. RTP-ul este destul de mic, dar variatia ridicata iti mai ridica moralul daca vrei sa dai lovitura la acest joc.

Simboluri

Sunt sase simboluri ale pachetului de carti, de la 9 la A, dar si mai multe reprezentari ale celebrului noroc irlandez. Avem pe ecran ciupercute, potcoave, trifoi si bere neagra, iar simbolul Wild este dat de un cazan cu aur. Wild-ul inlocuieste oricare alt simbol in afara de cel Scatter si poate sa-si faca aparitia si sub forma de Stacked Wild, atunci cand ocupa mai multe pozitii pe rola.

Luck O' the Irish
Simboluriile slotului Luck O’ the Irish

Functii speciale

Luck O’ the Irish are, initial, doar 5 rotiri gratuite in “speciala”, dar sunt unele care pot sa-ti umple buzunarul daca ai destul noroc. Pentru a ajunge acolo, trebuie sa ai pe rolele 2,3 si 4 trei logo-uri “Luck O’ the Irish”. In timpul invartirilor gratuite, pot sa apara alte trei logo-uri care isi ofera 5 rotiri suplimentare gratis. Stive pline cu “banuti” cu chipul unui spiridus vor aparea aleatoriu pe ecran. Dupa aparitie, ele vor lua fata unui simbol al jocului, tot ales “random”. Poate sa fie un 9, poate sa fie Wild-ul. Depinde de norocul pe care-l avem. Aceste fete ale banutilor se vor schimba la fiecare rotire.

Plati pacanele Luck O’ the Irish

Luck O’ the Irish are un RTP destul de banal, chiar mic am spune. Nu ne incanta din acest punct de vedere, dar era imposibil sa nu vina cu o variatie ridicata. Asta inseamna ca atunci cand vom prinde “speciala”, ne putem astepta la castiguri substantiale.

Jocuri pacanele pe mobil: Luck O’ the Irish

Scos pe piata in 2012, Luck O’ the Irish s-a comportat excelent atunci cand l-am incercat pe mobil. Grafica nu este deloc complicata, asa ca nu va solicita sistemul. Excelent pentru momentele in care suntem plecati si vrem sa incercam un slot simplu, fara clipuri de incarcat sau o grafica suprarealista.

Verdict

Sentimentul pe care-l traim atunci cand rolele se invart la Luck O’ the Irish este ca experimentam un joc usor “prafuit”. Cu sapte ani vechime pe piata, acest slot a fost lejer depasit la grafica, soundtrack si RTP. Deoarece degeaba ii lasi jucatorului speranta ca poate castiga mult, daca el nu vede (sau nu simte la buzunar) faptul ca se poate, ca totul nu ramane doar la stadiul de dorinta.

Asadar, pentru cei pretentiosi, Luck O’ the Irish nu va fi nicicum un joc care sa-i dea pe spate. Sunt destule alte sloturi care trateaza tema “norocului irlandez” si care arata mult mai bine. Merita incercat, in schimb, de cei care prefera jocurile simple, fara povesti complicate, si care pot sa aprecieze o “speciala” interesanta, dar care ofera doar 5 rotiri gratuite.