Producator: Blueprint
Data lansarii: 15.06.2012
RTP: 94.95%
Variatie: Ridicata
Schema: 5*4
365Rank 79
Grafica 3 / 5
Sunet 3 / 5
Divertisment 3.5 / 5
Runde Bonus 2.5 / 5
Total 3 / 5

5 motive sa incerci acest slot

  • Variatie ridicata
  • Functie speciala interesanta
  • Tema norocului irlandez
  • Stacked Wild
  • Pe piata din 2012
5
Role
40
Linii de plata
-
Pariu maxim
-
Castig maxim
Da
Speciala
5
Runde gratuite

Luck O’ the Irish jocuri pacanele

Luck O’ the Irish este un clasic al pacanelelor, un joc de la Blueprint ce dateaza din 2012. Focusandu-se pe noroc, Luck O’ the Irish poate sa-ti schimbe si tie soarta daca se aliniaza cum trebuie liniile. La sapte ani vechime, e limpede ca slotul nu este cel mai emancipat din punct de vedere grafic, iar muzica este simplista. Totusi, Luck O’ the Irish are un anume sarm al lui.

RTP-ul este destul de mic, dar variatia ridicata iti mai ridica moralul daca vrei sa dai lovitura la acest joc.

Simboluri

Sunt sase simboluri ale pachetului de carti, de la 9 la A, dar si mai multe reprezentari ale celebrului noroc irlandez. Avem pe ecran ciupercute, potcoave, trifoi si bere neagra, iar simbolul Wild este dat de un cazan cu aur. Wild-ul inlocuieste oricare alt simbol in afara de cel Scatter si poate sa-si faca aparitia si sub forma de Stacked Wild, atunci cand ocupa mai multe pozitii pe rola.

Functii speciale

Luck O’ the Irish are, initial, doar 5 rotiri gratuite in “speciala”, dar sunt unele care pot sa-ti umple buzunarul daca ai destul noroc. Pentru a ajunge acolo, trebuie sa ai pe rolele 2,3 si 4 trei logo-uri “Luck O’ the Irish”. In timpul invartirilor gratuite, pot sa apara alte trei logo-uri care isi ofera 5 rotiri suplimentare gratis. Stive pline cu “banuti” cu chipul unui spiridus vor aparea aleatoriu pe ecran. Dupa aparitie, ele vor lua fata unui simbol al jocului, tot ales “random”. Poate sa fie un 9, poate sa fie Wild-ul. Depinde de norocul pe care-l avem. Aceste fete ale banutilor se vor schimba la fiecare rotire.

Plati pacanele Luck O’ the Irish

Luck O’ the Irish are un RTP destul de banal, chiar mic am spune. Nu ne incanta din acest punct de vedere, dar era imposibil sa nu vina cu o variatie ridicata. Asta inseamna ca atunci cand vom prinde “speciala”, ne putem astepta la castiguri substantiale.

Jocuri pacanele pe mobil: Luck O’ the Irish

Scos pe piata in 2012, Luck O’ the Irish s-a comportat excelent atunci cand l-am incercat pe mobil. Grafica nu este deloc complicata, asa ca nu va solicita sistemul. Excelent pentru momentele in care suntem plecati si vrem sa incercam un slot simplu, fara clipuri de incarcat sau o grafica suprarealista.

Verdict

Sentimentul pe care-l traim atunci cand rolele se invart la Luck O’ the Irish este ca experimentam un joc usor “prafuit”. Cu sapte ani vechime pe piata, acest slot a fost lejer depasit la grafica, soundtrack si RTP. Deoarece degeaba ii lasi jucatorului speranta ca poate castiga mult, daca el nu vede (sau nu simte la buzunar) faptul ca se poate, ca totul nu ramane doar la stadiul de dorinta.

Asadar, pentru cei pretentiosi, Luck O’ the Irish nu va fi nicicum un joc care sa-i dea pe spate. Sunt destule alte sloturi care trateaza tema “norocului irlandez” si care arata mult mai bine. Merita incercat, in schimb, de cei care prefera jocurile simple, fara povesti complicate, si care pot sa aprecieze o “speciala” interesanta, dar care ofera doar 5 rotiri gratuite.