Free cookie consent management tool by TermsFeedViitorul angajaților cazinourilor din Nevada

Viitorul angajaților cazinourilor din Nevada

Pandemia de Coronavirus afectează din ce în ce mai mult industria jocurilor de noroc offline din toată lumea. Las Vegas este de aproximativ o lună doar o umbră a orașului care nu dormea niciodată, iar WSOP 2020 a fost amânat. Deocamdată se pare că WSOP 2020 nu se va desfășura în online, organizatorii sperând la o eventuală reprogramare în această toamnă.

Pierderile datorate pandemiei în Statele Unite au ajuns la nivelul a miliarde de dolari, iar Nevada nu face rabat de la regulă. Acest stat are cel mai mare procent al jocurilor de noroc de peste ocean, fapt pentru care pierderile se resimt din plin. Guvernatorul Steve Sisolak a emis o ordonanță pe 17 Martie 2020, prin care 219 cazinouri licențiate s-au închis.

Viitorul angajaților cazinourilor din Nevada. Ce se va întâmpla în continuare?

Sunt deja peste 2.000 de cazuri Covid 19 confirmate în Nevada și 46 de decese puse pe seama acestui nou virus. În aceste condiții, nu se poate vorbi despre o eventuală relaxare a măsurilor, cel puțin până pe 1 Mai. Totuși, e foarte posibil ca perioada de izolare să se prelungească, iar cazinourile să rămână închise și luna viitoare.

Nu mai puțin de 200.000 de angajați ai cazinourile offline din Nevada sunt afectați în momentul de față. Majoritatea se afla în situații dificile, aceștia fiind fără bani puși deoparte. În aceste condiții, fără un job în luna Aprilie și fără vești bune la orizont, situația devine îngrijorătoare. Angajații cazinourilor din acest stat au început să ceară ajutor guvernului.

Nevada, la fel ca întreaga lume, nu a fost pregătită pentru o asemenea lovitură. Închiderea industriilor importante a lovit din plin acest stat, iar cazinourile sunt implicate la maximum. Angajații de aici încep să devină frustrați pentru faptul că nu primesc niciun fel de ajutor de la guvern. Sisolak este principala țintă a cetățenilor, acesta evitând să clarifice situația. De asemenea, oamenii au cerut ajutorul DETR (Departamentul pentru Angajare, Instruire și Reabilitare din Nevada). Totuși, pare că nici de aici nu va sosi ajutorul sperat, deoarece DETS a emis un comunicat de presă în care a declarat că nu poate face nimic.

Ce pot face angajații cazinourilor acum?

Președintele Donald Trump a aprobat o lege prin care oferă 2 trilioane de dolari economiei americane. Angajații cazinourilor ar trebui să primească o anumită sumă de bani până pe data de 31 Iulie, atunci când lucrurile ar putea reveni oarecum la normal. Există și o posibilitate prin care acești oameni să fie angajați la cazinourile online, ca o soluție de avarie.

În România, starea de urgență ar trebui să se încheie în data de 15 Mai. Acest lucru înseamnă că până la jumătatea lunii viitoare, cazinourile offline rămân închise.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash