Free cookie consent management tool by TermsFeedSUA: Covid19 amenință cazinourile terestre cu extincția

SUA: Covid19 amenință cazinourile terestre cu extincția

Criza cauzată de Coronavirus este din ce in ce mai gravă. Virusul și-a făcut apariția pentru prima oară în Decembrie 2019, în regiunea Wuhan din China. Încet dar sigur, Covid-19 s-a răspândit pe tot mapamondul și acum suntem în mijlocul unei pandemii. Impactul asupra economiei mondiale este unul grav, iar SUA a devenit epicentrul pandemiei. Sunt deja peste 500.000 de cazuri confirmate pe teritoriul Statelor Unite și 23.000 de morți.

Din ce în ce mai multe industrii sunt afectate in SUA, iar cea a a cazinourilor și pariurilor nu face excepție. Pentru a încuraja distanțarea socială, cazinourile offline și-au închis ușile, pe timpul carantinei. Acum, utilizatorii se mai pot bucura de experiența parierii doar la cazinouri online, de pe canapea. Majoritatea cazinourilor stradale au platforme online dezvoltate și pot beneficia de acest flux de noi utilizatori online.

Covid19 amenință cazinourile terestre – Pierderile estimate în SUA

Conform celor de la FingerLakes1, Asociația Jocurilor din America estimează o pierdere de 21 de miliarde de dolari a economiei americane. Această cifră se aplică unui scenariu compus din 2 luni de izolare. Însă din câte se pare această criză se poate prelungi, așadar pierderile industriei se anunță de-a dreptul uriașe.

Mai mult decât atât, peste o jumătate de milion de angajați în cazinourile stradale și-au pierdut slujba. Sunt cifre ce afectează grav o industrie ce generează anual in SUA peste 34 de miliarde de dolari.

Las Vegas și-a închis porțile

Centrul pariurilor și cazinourilor din State este închis în acest moment. Este un scenariu incredibil si greu de imaginat, în care capitala pariurilor mondiale și-a închis porțile. Nevada a pus lacăt pe cazinourile offline la mijlocul lunii Martie, iar în prezent sunt peste 1000 de cazuri raportate si 30 de morți în această zonă. După închiderea cazinourilor, statul Nevada a pierdut o altă nișă de care depinde enorm – turismul! De asemenea, statul Ohio care e ultimul ce a legalizat pariurile, și-a închis și el porțile recent.

Industria jocurilor de noroc din România – la fel de afectată!

Covid19 amenință cazinourile terestre în întreaga lume, iar România nu face excepție. Încă din luna Martie a fost instaurată starea de urgență pe teritoriul României. Acest lucru a afectat evident industria jocurilor de noroc. Casele de pariuri stradale și cazinourile s-au închis, iar utilizatorii s-au reorientat către online. Operatorii licențiați ONJN la noi în țară continuă însă să le ofere o experiență placută jucătorilor, cu sute de jocuri de cazino online.

Unibet, NetBet, 888Casino, Fortuna sau Vlad Cazino sunt doar câteva dintre platformele online ce transpun experiența cazinourilor stradale în online! Profită acum de cele mai atractive bonusuri și rotiri gratuite.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash