Free cookie consent management tool by TermsFeedMolly's Game - Pokerul la alt nivel

Încă de la vârsta de 26 de ani, o tânără sexy a reușit să aducă la aceeași masă actori celebri, afaceriști bogați, mafioți și sportivi. Este vorba despre Molly Bloom, cea care a creat cel mai cunoscut home game de poker din istorie. Din povestea ei a fost creat și filmul de succes Molly’s Game, nominalizat la Oscar. Nimic nu avea să anunțe felul în care se va transforma viața lui Molly Bloom. Ea și-a dedicat adolescența schiului și era o sportivă destul de bună, care încerca să se califice la Jocurile Olimpice. Provenea dintr-o familie bună și aspirațiile sale erau înalte.

 o tânără sexy a reușit să aducă la aceeași masă actori celebri, afaceriști bogați, mafioți și sportivi.
Molly Bloom

Totuși, în 2004 a hotărât brusc să renunțe la sport. S-a mutat în Los Angeles și s-a angajat că barmaniță în The Viper Room, după ce anterior a fost și chelneriță. Aici l-a avut șef pe Darin Feinstein, care a fost abordat de actorul Tobey Maguire pentru găzduirea unui joc de poker cu mize mari în subsolul clubului. Feinstein a fost de acord și a ales-o pe Bloom, o tânără cu un decolteu generos, să se ocupe de jucători.Relația dintre Molly Bloom și Feinstein nu era însă deloc bună, iar în 2007 ea a hotărât să înceapă propriul joc.La primul joc pe care îl organizase pentru Feinstein primise numai din bacșiș 3 mii de dolari, astfel că și-a dat seama că e loc de mai mult.

Astfel, și-a deschis propria companie de evenimente și catering, Molly Bloom Inc și, având deja baza de clienți de la The Viper Room, a dat drumul la treabă. Până în 2008, pentru a găzdui jocurile, ea închiria case private sau mergea în hoteluri de lux. Clienții erau încântați, iar mâinile ajungeau și la 4 milioane de dolari.

Nume celebre au participat la Molly’s Game

La masă se aflau nume celebre precum Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Benn Affleck, Nelly, Mary Kate Olsen, Ashley Osen, Phil Ivey, RIck Salomon, Andy Beal, Alec Gores, Pete Sampras sau Macaulay Culin. Din 2009, Molly Bloom s-a mutat în New  York, în Upper West Side, una dintre cele mai exclusiviste zone ale metropolei. A închiriat mai multe apartamente și a început să organizeze jocurile care au consacrat-o în Los Angeles. Avea un echipament identic cu cel din cazinourile de lux și o mulțime de asistente sexy de la un club de noapte, care se asigurau că jucătorilor nu le lipsește nimic. Ulterior, ea s-a mutat în Long Islands, iar printre jucători s-au regăsit o mulțime de oameni de afaceri bogați de pe Wall Street.

Nume celebre au participat la Molly’s Game
Leonardo DiCaprio
Nume celebre au participat la Molly’s Game
Matt Damon
celebritati care au participat la Molly’s Game
Benn Affleck
Pokerul la alt nivel
Pete Sampras

“În 2009, veniturile mele au ajuns a 4 milioane de dolari. Nu neapărat obținute din meciurile de poker, ci din bacșișul pe care îl primeam de la jucătorii recunoscători că le măream creditul”, a explicat Molly Bloom. Drumul lui Molly Bloom a început dintr-un bar, ulterior a organizat jocurile pentru ca, într-un final, să fie banca și să le ofere credite jucătorilor care rămâneau pe zero. În ultima parte a afacerii, ea colecta și un procent din suma jucată.

Cum a fost prinsă Molly Bloom

În 2011, afacerea lui Molly Bloom a ajuns la final. FBI a intrat pe fir deoarece îl urmarea pe Bradley Ruderman, unul dintre jucătorii săi. Astfel, federalii au aflat că acesta organizase o schemă Ponzi și pierduse 5 milioane de dolari din banii investitorilor la poker. “Așa au venit după noi toți, așa au aflat despre acest joc.De atunci, federalii au început să mă urmărească în secret și să asculte conversațiile noastre”,

Cum a fost prinsă Molly Bloom
Molly Bloom iesind din sala de judecata

a explicat Molly Bloom. În 2011, grupul de investitori ai lui Bradley Ruderman i-au dat în judecata pe Tobey Maguire și alte celebrități, susținând că aceștia au câștigat banii care le aparțineau. De asemenea, Bloom a fost acuzată că a primit de la Ruderman 473 de mii de dolari.

Pe 16 aprilie 2013, Bloom a fost arestată și pusă sub acuzare alături de peste 30 de persoane, într-o anchetă de spălare de bani de 100 de milioane de dolari și pentru operațiuni ilegale de jocuri de noroc. Pe atunci, Bloom avea 34 de ani. În cele din urmă, în mai 2014, Molly Bloom a pledat vinovată și a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare, o amendă de 1.000 de dolari și la 200 de ore de muncă în folosul comunității. Ulterior, ea a scris o carte autobiografică în care a descris pe larg activitatea sa, dar a protejat în mare măsură identitatea jucătorilor, cu excepția celor cunoscuți deja din presă și anchete. În prezent, Molly Bloom nu mai are nicio legătură cu jocurile ilegale, ci este antreprenor și speaker motivațional. “Am făcut multe greșeli, iar acum vreau să ajut femeile să aibă succes”, a explicat ea.

Unde poti juca poker online?

In lumea jocurilor de noroc jocul de poker are un loc special, nu este un simplu joc carti, este un fenomen indragit de multa lume. In spatiul de cazino online avem mai multe optiuni pentru a juca poker, la diferite cazinouri care ofera bonusuri si multe turnee inclusiv unele cu inscriere gratuita, adica cele freeroll.

Bonus de bun venit:
100% Bonus până la 1000 RON
200 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 ron
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi, Jocuri sau Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
300 Rotiri Gratuite la NetEnt
Varsta minima 18+
Se aplica T&C
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 60 zile
Condiții de rulaj – 30x la orice joc de cazino
Câștig maxim - 2.500 RON
O ofertă per familie/IP/mail
Termeni și condiții detaliate
Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Un jucător a pierdut 100 de milioane de dolari într-o noapte

Jocurile pe care Molly le organiza aveau mize amețitoare. De altfel, într-un interviu acordat lui Ellen DeGeneres, Molly a dezvăluit că un jucător a pierdut 100 de milioane de dolari într-o singură seară.  Extrem de discretă în privința numelor clienților săi, Bloom a păstrat secretul când a fost întrebată despre cine e vorba.

“Am văzut pe cineva pierzând 100 de milioane de dolari într-o noapte. Și a plătit a doua zi. Acest joc era populat de unii dintre cei mai cunoscuți, bogați și puternici oameni din lume. Când vezi că cineva pierde 100 de milioane de dolari într-o noapte nu ești fericit. Iți dai seama că e un mediu nesănătos”, a explicat Molly Bloom, care a dezvăluit că ea a fost cea care i-a oferit creditul omului care pierduse această sumă colosală. Când a început Molly’s Game, un buy-in era de 10 mii de dolari, dar în cele din urmă a ajuns la 250 de mii de dolari.

Molly’s Game – un film de succes, nominalizat la Oscar

În 2017, renumitul regizor Aaron Sorkin a adus la viață povestea lui Molly Bloom, prin filmul Molly’s Game. Rolul lui Molly a fost interpretat de Jessica Chastain, în timp ce Idris Elba a fost avocatul celei care a condus jocul de poker.

Filmul prezintă povestea lui Molly, de la începutul într-un bar până la imperiul pe care l-a creat prin faimoasele jocuri de poker, la care au luat parte numeroase celebrități și oameni de afaeri.

Molly’s Game s-a bucurat de un succes uriaș, iar Jessica Chastain a primit o nominalizare la Globurile de Aur, în timp ce Aaron Sorkin a fost nominalizat la Premiile Oscar și Globurile de Aur.

Filmul a avut un buget de 30 de milioane de dolari, iar încasările de la box office s-au ridicat la 59.3 milioane de dolari.

Diferențe între Molly’s Game și povestea adevărată

Chiar dacă Molly’s Game a prezentat povestea fostei schioare, în scenariul din film au apărut și câteva detalii care nu sunt tocmai conforme cu realitatea.

  • În scena de început a Molly’s Game, tânăra Molly se află pe pârtie și se împiedică de o crenguță, se prăbușește și se accidentează grav la spate, din cauza căreia și-a încheiat cariera. Totuși, în viața reală acest lucru nu s-a întâmplat niciodată. Da, Molly a fost o schioare de nivel olimpic, însă a decis să se retragă deoarece a dorit să înceapă un nou drum în viață, conform relatărilor din cartea sa autobiografică.
  • În Molly’s Game, vedem cum avocatul Charlie (Idris Elba) o se arată sceptic în privința lui Molly, după ce i-a citit cartea autobiografică. Totuși, nici acest episod nu s-a întâmplat în realitate.
  • În Molly’s Game, clubul de noapte în care au loc la început jocurile de poker se numește The Cobra Lounge. Totuși, în realitate acestea au avut loc în The Viper Room, club deținut parțial de Johnny Depp între 1993 și 2004.

Molly Bloom a fost în România în 2018

În urmă cu doi ani, Molly Bloom a fost prezentă în România, la Unibet Open, eveniment la care au participat peste 1000 de jucători din 30 de țări. Cel care a făcut posibilă venirea lui Molly Bloom în România a fost Sorin Constantinescu, CEO-ul

PokerFest. “Am văzut filmul, știam că o să am turneu peste trei luni și mi-am zis că nu am nimic de pierdut. Am rugat-o pe asistenta mea să îi dea un mail, apoi am preluat eu și am discutat cu ea la telefon. I-am spus cine sunt și cam ce vreau și, fiind o fată de un caracter deosebit, modestă și la locul ei, a fost foarte entuziasmată și a acceptat invitația”, a explicat Sorin Constantinescu la acel moment. Cu ocazia vizitei la București, Molly Bloom a discutat cu jucătorii, cu presa și a inaugurat turneul doamnelor, dedicat promovării jucătoarelor de poker.

Într-un interviu acordat pentru postul Antena Stars, Molly Bloom declara la vremea respectivă cum a ajutat-o pokerul în viață. “Pokerul a fost o educație incredibilă pentru mine. Pokerul m-a crescut. Am învățat tot ce știu despre afaceri, negocieri, risc, psihologie și asta m-a pregătit să pot face față la aproape orice pe lumea asta. Iar acum, cu aceste abilități și această educație, îmi pot da seama ce urmează pentru mine. Îmi place să vorbesc cu oamenii, îmi place să le arăt că există speranță și reinventare și încerc să îmi dau seama în ce moduri pot să transmit aceste mesaje”, a explicat Molly Bloom.

Ce a înțeles Molly Bloom de la vedetele din Molly’s Game

Actori și sportivi foarte cunoscuți, oameni de afaceri din topul Forbes și mulți alții au luat parte la Molly’s Game. Totuși, Molly Bloom spune că, privind în urmă, a realizat că banii și puterea nu aduc fericirea. 

Ce a înțeles Molly Bloom de la vedetele din Molly’s Game
Masa poker Molly’s Game

Tocmai din acest motiv, ea spune că e greșit să transformi banii într-un scop în viață, întrucât lucrurile mai importante sunt cele mărunte.

“Înainte să fac parte din această lume mă gândeam că dacă ești celebru, dacă ești bogat, dacă ești puternic, nimic nu poate fi greșit în viața ta. Aceea era cheia fericirii. Iar acesta este motivul pentru care am ținut să ajung atât de departe. Ceea ce am realizat este că majoritatea oamenilor din jurul  meu erau atât de stabili financiar, atât de cunoscuți, aveau atât de mult prestigiu, dar nu erau fericiți. Pe măsură ce am devenit mai bogată și mai puternică, nu eram fericită nici eu. Atunci realizezi că astea nu sunt lucrurile care te fac fericit. Trebuie să te întorci la lucrurile de bază. Să fii o persoană bună, să fii apropiată de familie, de prieteni, să fii lumii de ajutor, să fii integru, iar astea sunt lucrurile fundamentale pentru fericire. Fericirea nu înseamnă bani, faimă… Oamenii ăștia erau atât de puternici și bogați, dar nu erau fericiți”, a explicat Molly Bloom.

Lucruri mai puțin cunoscute despre Molly Bloom

La un moment dat, ea și-a angajat un șofer pentru protecție, care i-a făcut cunoștință cu câțiva dintre prietenii săi mafioți. Aceștia i-au oferit protecție în schimbul unei părți din profit. Când Molly a refuzat, un om a venit la ușa apartamentului său cu un pistol, amenințând-o. A plecat cu banii și bijuteriile sale. Apoi, a fost contactată  să aibă o întălnire care nu s-a mai produs. Ulterior, Bloom a citit în ziare că 125 de mafioți au fost arestați de FBI.

Suma cea mai mare cu care un client a păcălit-o a fost 250 de mii de dolari. “Chiar m-a rănit acel moment, dar am scris cecul, ce puteam să fac?”, a menționat Molly Bloom, care a precizat că niciodată nu și-a dorit să recurgă  la violență pentru a colecta banii, dar că își verifica mai atent clienții.

Spre finalul Molly’s Game, pe măsură ce jocul începea să-i scape de sub control, ea a devenit consumatoare de droguri. Molly Bloom nu a jucat niciodată poker, deși s-a învârtit atât de mult în această lume. “Este un joc fantastic, dar eu nu îl joc. Știu să joc, înțeleg foarte bine tehnica jocului, dar practic nu știu daca aș putea să joc”, a explicat Molly Bloom.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash