Când are loc EGC 2020

Când are loc EGC 2020
Congresul va avea loc în condiții speciale în acest an.

Când are loc EGC 2020

Pentru cei ce nu știu, EGC este abrevierea European Gaming Congress. Este vorba de un congres anual ce are loc pe teritoriul Europei, în privința industriei jocurilor de noroc. Zeci de experți iau parte în fiecare an la această întâlnire, care este definitorie pentru acest domeniu. În cadrul EGC 2020 se vor lua decizii cu privire la jocurile de noroc, cu atât mai mult în contextul pandemiei de Coronavirus.

Când are loc EGC 2020

Conferința este planificată pentru datele de 6 și 7 Octombrie 2020. Totuși, de această dată vom avea parte de o premieră absolută, după ultimele evenimente de pe mapamond. Este evident faptul că o întrunire fizică nu a fost posibilă, așadar conferința va avea loc online. Este pentru prima oară când European Gaming Congress își desfășoară activitatea în domeniul virtual. Aproximativ 100 de specialiști din industria jocurilor de noroc vor discuta cele mai importante decizii ce trebuie luate. De asemenea, ale sute de oameni vor asista la această întrunire, ce are drept scop principal îmbunătățirea acestui segment.

Pe data de 6 Octombrie, specialiștii vor discuta despre regiuni de interes maxim ale Europei, pe piața jocurilor de noroc. Vorbim aici de țări precum Grecia, Cipru sau Malta. De asemenea, se vor aborda și țările din Balcani, printre care și România. În a doua zi, vor avea loc discuții generale, despre măsurile luate în acest an în industria de gambling.

Ana Maria Baciu – reprezentantul României

Ei bine, iată și o veste excelentă pentru industria jocurilor de noroc din România. Printre speakeri celebrii precum Panagiotis Skyrlas sau Ewa Widz, se va afla și Ana Maria Baciu – reprezentantul României. Ana Maria este avocat de meserie, iar în ultimii ani a lucrat cu clienți din domeniul IT, electronic sau farmaceutic. Experiența sa în acest domeniu este de peste 2 decenii, fapt pentru care prezența sa la EGC 2020 este un lucru normal.

Când are loc EGC 2020? Ana Maria Baciu – reprezentantul României

Ana Maria Baciu se va ocupa de subiectul Gaming Report: Eastern Europe – Focus on Romania and Bulgaria. Așadar, reprezentana țării naostre va vorbi despre industria jocurilor de noroc de la nord și sud de Dunăre. Ana Maria a fost inclusă în Top 250 Women in IP by Managing Intellectual Property`s IP Stars.

Citește și:

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Când are loc EGC 2020”, ne poți ajuta cu un LIKE & SHARE. Îți mulțumim!