Free cookie consent management tool by TermsFeedActivează acum Modul Distracției la Betano

Activează acum Modul Distracției la Betano

Distracția este acum într-un singur loc, la Betano! Știm că uneori ai momente în care inspirația te lovește din plin și vrei să profiți la maximum, iar un mediu optim – fără întreruperi – este exact ceea ce cauți. Tocmai de aceea, operatorul online Betano te invită într-un univers al distracției, pe placul tău.

Ce este mai exact Modul Distracției?

Stelios Asikopoulos – Head of Brand Communications la Kaizen Gaming – descrie Modul Betano drept o stare de spirit. Acesta declară despre noul concept al operatorului online:

„Modul Betano este despre a îmbrățișa un spirit îndrăzneț, distractiv și aventuros. Este vorba despre a pătrunde în stilul de divertisment unic pe care îl oferă Betano. Prin această campanie, ne propunem să demonstrăm cum platforma noastră le oferă posibilitatea utilizatorilor noștri să îmbrățișeze entuziasmul alături de toate caracteristicile extraordinare ale Betano. Modul Betano este despre a amplifica pe deplin experiența de joc!”

De asemenea, Roxana Ciocănău Dinescu – Senior Marketing Manager la Betano România a ținut să facă unele precizări legate de această campanie:

“Activează Modul Betano este o invitație în universul de entertainment al pariurilor sportive oferite de Betano, unde clienții noștri vor fi surprinși cu oferte, noi funcționalități ale produsului și experiențe unice în Modul Betano. Campania surprinde efervescența & dinamica platformei și invită utilizatorii să fie cei care declanșează experiența imersivă Betano de pe propriile dispozitive”

Ești pregătit pentru această experiență? Iată principalele avantaje de care te poți bucura în Modul Betano:

  • CashOut de top – disponibil pe toate piețele la fotbal, tenis, baschet sau volei (atât pre-meci, cât și live)
  • Cele mai bune Cote LIVE – pe platforma numărul 1 online

Activează Adrenlina în Modul Betano!

Toate meciurile pot fi trăite la maximum, cu ajutorul opțiunii ”Urmărești și Pariezi”. De asemenea, poți urmări LIVE echipele favorite, cu ajutorul Reluărilor Betano. Prin intermediul ofertei Câștig Șansă poți miza înapoi – în cazul în care pierzi un meci.

Sună excelent, nu? Ei bine, ofertele nu se opresc aici. Betano Avantaj îți oferă câștigul complet înainte de fluierul final, Asigurarea VAR te protejează de deciziile din camera video, în cazul în care jucătorul pe care ai pariat marchează și are un gol anulat, în timp ce Miza înapoi la 0-0 îți returnează banii în cazul unei remize albe.

Tot ce ai de făcut este să descarci aplicația Betano – ce este accesibilă pe dispozitivele mobile cu sisteme de operare iOS & Android și să îți deschizi un cont nou de pe link-ul de mai jos. Apoi, trăiește la maximum experiența pe platforma online.

Vreau să actiez Modul Betano cu un bonus de 1.000 RON la Casino și 500 RON la Pariuri Sportive!

Betano, lider pe piața jocurilor de noroc din România

Amatorii jocurilor de noroc din România s-au putut bucura de serviciile acestui operator online, începând cu anul 2016. Betano este parte integrată a grupului Kaizen Gaming – un lider de piață din Grecia. În prezent, peste 1.000 de angajați se ocupă de buna funcționare a platformei online.

În ultimii ani, Betano a avut o prezență puternică în România – susținând branduri importante ale fotbalului românesc – precum Universitatea Craiova sau FCSB. De asemenea, compania este activă în zona de Joc Responsabil.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash