Free cookie consent management tool by TermsFeedCiprian Marica si Betano prezinta Trivia Live

Ciprian Marica si Betano prezinta Trivia Live

Ciprian Marica si Betano prezinta Trivia Live, un show cu ajutorul caruia poti castiga premii la cazino. Astazi, 18 decembrie, iti poti testa cunostintele in ceea ce priveste fotbalul englez. Mai exact, este vorba despre un set de intrebari legate de Boxing Day – etapa speciala din Premier League.

Daca esti microbist, te pasioneaza fotbalul englez si mai esti si un amator al jocurilor de noroc, atunci cu siguranta nu poti rata evenimentul de luni la Betano (L1170664W000663 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!). De la 20:00 si 21:00 vei putea participa la doua sesiuni de intrebari Trivia LIve.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Ciprian Marica si Betano te premiaza!

Astazi, 18 decembrie, de la ora 20:00, va incepe prima sesiune de Trivia Live alaturi de Ciprian Marica. Gazda acestui eveniment este nimeni altul decat fostul mare international de fotbal roman. De la ora 21:00, va incepe a doua sesiune. Iata cum poti participa in doar 3 pasi:

  1. Accesezi contul tau Betano, iar in cazul in care nu ai unul, iti poti deschide CHIAR ACUM pentru a incasa un BONUS de Bun Venit si pentru a participa si la Calendarul de Craciun
  2. In cazinoul Betano accesezi mesele speciale de Trivia Adevarat sau Fals
  3. Raspunzi la cele 15 intrebari

Nu vei avea mai multe variante de raspuns, ci pur si simplu vei raspunde cu „Adevarat” sau „Fals” la intrebarile legate de Boxing Day. Vei avea ocazia de a cumula puncte – puncte ce se pot transforma in premii la cazinoul online.

Poti ajunge pana la un punctaj de 800 – iar de acolo totul se imbunatateste! Vei avea ocazia de a castiga o parte din premiu sau poti pune doar tu mana pe intreaga recompensa, in cazul in care esti singurul ce a raspuns corect la toate intrebarile!

Nu mai sta pe ganduri si intra chiar acum in cazinoul Betano pentru Trivia Live! Vei incasa rotiri gratuite, te vei distra si cu siguranta vei gasi si alte bonusuri de top pe platforma!

Cine este Betano?

Betano este unul din pilonii de sustinere ai industriei jocurilor de noroc din Romania. Operatorul este parte integrată a Kaizen Gaming – un lider mondial in domeniu.

In ultimii ani, Betano a avut o prezenta solida in lumea sportiva din Romania. Echipe de fotbal precum FCSB sau Universitatea Craiova au stabilit parteneriate cu celebrul operator online.

*Va rugam sa rețineți ca in acest articol sunt inserate linkuri de afiliere. Este posibil să primim un comision, fără alte costuri pentru voi, in cazul in care veți deschide un cont folosind aceste linkuri. Îți poți arăta sustinerea fata de comunitatea noastra dacă alegi să deschizi astfel cont la cazinourile de top. De asemenea poti recomanda prietenilor tai sa foloseasca linkurile noastre. Mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash