Free cookie consent management tool by TermsFeedSimone Tempestini este amabasador BETANO

Simone Tempestini este amabasador BETANO

Automobilismul din România are un reprezentant pe măsură. Simone Tempestini – 26 de ani – reprezintă un nume important din acest domeniu, iar recent a început o colaborare cu BETANO!

Simone Tempestini este amabasador BETANO

Simone este fiul lui Marco Tempestini, un celebru pilot de curse. Este evident de unde a venit și pasiunea sa pentru acest domeniu. S-a născut în Italia, iar în România a ajuns la vârsta de 14 ani, când a și debutat. În timp ce unii copii atunci își fac buletinul, Simone a făcut cunoștiință cu primele raliuri. La 21 de ani, Simone Tempestini a ajuns cel mai tânăr campion național.

Palmaresul său a continuat să se îmbunătățească, adjudecându-și titluri în anii:

  • 2015
  • 2016
  • 2018
  • 2019
  • 2020

Simone a izbutit să cunoască gloria și la nivel internațional, atunci când a cucerit titlul World Rally Championship (2016) și s-a clasat pe locul cu numărul 8 în clasamentul Raliului Turciei. Alături de Sergiu Itu, Simone își dorește un titlu european în acest an.

„Abia aștept să iau startul oficial în sezonul 2021. Raliul Brașovului este unul dintre preferatele mele, iar faptul că am câștigat ultimele 6 ediții de aici înseamnă mult pentru mine. Vom face totul și în acest weekend să scoatem un timp cât mai bun, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul din acest an, câștigarea unui nou titlu. De asemenea, o vedem ca pe o încălzire pentru parcursul internațional, vrem să avem cât mai multe curse în Campionatul European de Raliuri, care să ne ajute să putem aduce un trofeu mare pentru România” a comentat recent Simone Tempestini

Între 25 si 27 Martie va avea loc ediția cu numărul 50 a Raliului Brașovului. Acesta contează pentru Campionatul Național de Raliuri BETANO 2021, iar Vadim Cușnarencu – Marketing Manager Sport, Sponsorship & Performante BETANO România – a declarat:

„Simone Tempestini a dovedit prin consistență faptul că este un campion, un pilot care țintește sus. Ne plac ambițiile sale, dar și atmosfera din cadrul echipei Napoca Rally. Sporturile cu motor sunt o lume a zecimilor de secundă, în care se poate face diferența în plus sau în minus. La fel ca în viață. Îi urăm bun venit lui Simone în familia BETANO și ne bucurăm să fim alături de el.”

Betano continuă să susțină sportul românesc, acolo unde a mai stabilit parteneriate cu Alina Vuc, Marian Drăgulescu, Gianina Beleagă, Ionela Cozmiuc sau FCSB. De asemenea, compania și-a arătat susținerea echipei de e-Sports Nexus Gaming.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cine este Betano?

2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite

Betano este o parte componentă a Kaizen Gaming, un lider de piață din Grecia – în zona GameTech. Compania a câștigat notorietate de-a lungul anilor, iar la gala EGR Awards 2019 a primit titlul de cea mai bună platforma mobilă de cazino online și pariuri sportive.

Pe piața gamblingului online din România, acest operator atrage tot mai mulți clienți. Bonusurile de Bun Venit sunt excelente, iar promoțiile și ofertele fac deliciul amatorilor jocurilor de noroc.

Dacă ai găsit informații utile în articolul ”Simone Tempestini este amabasador BETANO”, nu uita să îl distribui unui prieten. Îți mulțumim!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash