Free cookie consent management tool by TermsFeedTop 10 Aplicații de Pariuri pentru Dispozitive Android în România

Top 10 Cele Mai Bune Aplicații de Pariuri Sportive pentru Dispozitive Android în România

De la birourile de pariuri tradiționale până la aplicațiile mobile prietenoase care îți permit să pariezi în mișcare, lumea pariurilor sportive înflorea. În România, cu lunga sa tradiție de pariuri sportive, piața de aplicații mobile pentru casele de pariuri s-a dezvoltat rapid în ultimii ani. Astăzi, românii au acces la software-ul pentru clienți mobil de la giganții industriei, precum 888 și Superbet, precum și la noi veniți ca SlotV care fac senzație pe piața românească. În acest articol, vom acoperi cele mai bune aplicații mobile Android pentru pariuri sportive, care ajung în mod regulat în top 10 pe piața de aplicații a platformei mobile.

Superbet

Cu o piață largă și ani de experiență în România, Superbet este acum lider în peisajul local iGaming. Deși anterior puteai paria doar pe sport prin intermediul interfeței web a platformei Superbet, astăzi există o aplicație mobilă disponibilă, care se mândrește cu un design atrăgător, o interfață prietenoasă, acoperirea atât a disciplinelor de top, cât și a unor sporturi de nișă, cote promițătoare și instrumente avansate de analiză. Toate aceste lucruri fac ca aplicația Superbet să fie populară printre cei care vor să facă pariuri rapide fără bătaie de cap.

Betano

Betano, care ocupă și el o poziție înaltă pe piața românească de pariuri sportive, caută mereu să-și extindă sfera de acțiune și a lansat o aplicație mobilă pentru Android. Fără să fie mai prejos în ceea ce privește designul și comoditatea față de Superbet, oferă beneficiile suplimentare ale pariurilor live și posibilitatea de a retrage câștigurile într-un mod rapid și convenabil.

Fortuna

Combinând funcționalitatea și simplitatea, aplicația pentru pariuri sportive Fortuna este favorita atât a pariorilor novici, cât și a jucătorilor cu experiență. Cu statistici sportive extinse și o puternică accentuare pe pariurile live, va atrage pe cei care preferă să aibă o experiență și mai vie în timpul urmăririi meciurilor sportive.

Casa Sport

Spre deosebire de brandurile menționate mai sus, Casa Sport este un operator care a intrat relativ recent pe piața de pariuri din România. În ciuda tinereții sale, Casa Sport a câștigat rapid popularitate datorită agenției sale de pariuri sportive fiabile și cotelor competitive pentru majoritatea evenimentelor sportive. În prezent, utilizatorii Casa Sport au și acces la o aplicație mobilă, care este la fel de convenabilă și funcțională ca și site-ul părinte.

SlotV

Inițial cunoscută în România ca platformă de cazinou online, SlotV și-a extins ulterior ofertele prin adăugarea funcționalității pentru pariurile sportive, cu o interfață de utilizator simplă și intuitivă. Intrată pe piața românească în 2021, SlotV a înregistrat rate impresionante de creștere în spațiul local iGaming. Are o aplicație prietenoasă pentru utilizatori care rulează lin pe dispozitive Android moderne și destul de vechi. Lansată acum aproximativ un an, aceasta se menține constant în primele 10 cele mai bune aplicații din Google Play în România, cu un scor între 4,2 și 4,5, indicând un nivel ridicat de satisfacție a utilizatorilor.

Favbet

 Aparținând unui brand internațional care operează sub licență în România, aplicația Favbet s-a integrat destul de bine și are o cerere destul de mare printre pariorii locali. Cu toate acestea, din cauza interfeței sale puțin confuze, poate să nu fie cea mai bună alegere pentru novicii în pariuri sportive.

Winner

Indiferent dacă preferi fotbalul, hocheiul, baschetul sau sporturi de nișă, Winner oferă o gamă largă de evenimente pentru a plasa pariuri. Datorită funcționalității de streaming în direct, utilizatorii pot plasa pariuri și se pot bucura de urmărirea meciurilor în timp real. O selecție destul de restrânsă de metode de plată și procesarea îndelungată a retragerilor sunt dezavantajele acestei case de pariuri sportive mobile.

Unibet

Datorită reputației sale ireproșabile, brandul Unibet este, de asemenea, foarte popular în rândul pariorilor români. Are o aplicație pentru Android care este aproape la fel de funcțională ca și platforma principală de pariuri. Cu toate acestea, focalizarea accentuată pe piețele vestice nu îi permite Unibet să se impună în fruntea clasamentului în România.

888

Ca alt brand internațional iGaming, 888 are o experiență de peste 20 de ani în industrie. Utilizatorii de la 888 pariuri sportive au acces la o aplicație care funcționează bine pe smartphone-urile și tabletele moderne alimentate de Android. Cunoscută pentru fiabilitatea sa și acoperirea largă a evenimentelor sportive, aplicația 888 se adresează unei audiențe vaste de pariori.

Mr Bit

Inițial oferind posibilitatea de a juca jocuri de cazinou online și de a paria pe evenimente sportive doar prin intermediul interfeței web de la adresa https://mrbit.ro/ro/betting, operatorul a făcut un pas spre fani și a lansat aplicația mobilă Mr Bit pentru Android. În doar puțin peste un an pe piață, aplicația Mr Bit a ajuns în primele 3 locuri în clasamentele magazinului Google Play de mai multe ori. Recent, Mr Bit a lansat și o aplicație iOS, oferind o modalitate și mai ușoară și mai convenabilă de a paria pe sporturi în mișcare pentru utilizatorii de iPhone și iPad.

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash