Free cookie consent management tool by TermsFeed

Incursiune în Las Vegas, capitala mondială a jocurilor de noroc

Capitală a jocurilor de noroc, a căsătoriilor ușoare și a divertismentului, Las Vegas are și mult kitsch. În câteva minute treci de la Egiptul antic la zgârie-nori din Manhattan, de la gondolele Veneției la exploziile vulcanilor, de la statuile Romei imperiale la Turnul Eiffel.

Într-un oraș care nu cunoaște limite, nu distinge ziua de noapte (totul este deschis 24 de ore), crede doar în divertisment și încurajează jaful „banditului cu un singur braț”, termenul folosit pentru a descrie sloturile din Nevada – mașini în care americanii și turiștii risipesc milioane de dolari în fiecare zi. Mai mult decât la mesele de ruletă și la blackjack.

Bonus de bun venit:
100% pana la 2.000 RON
200 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 28 zile
Condiții de rulaj – 1 punct de eliberare pentru 1 RON
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Incursiune în Las Vegas 🎡

Situată în deșertul Mojave, la 610 de metri deasupra nivelului mării, Las Vegas a fost fondată în 1905 ca o stație de service pe ruta feroviară dintre Salt Lake City (Utah) și Los Angeles.

Punctul de cotitură a venit în 1931, când Nevada a legalizat jocurile de noroc acolo, pentru a îmbunătăți soarta orașului afectat de depresie. Astăzi are 660.000 de locuitori și peste 200 de cazinouri: jocurile de noroc aduc atât de multe venituri statului încât cetățenii din Nevada nu plătesc taxe.

Testeaza si TU in online adrenalina jocurilor de noroc din Las Vegas – cu BONUSURI EXCLUSIVE!

A fost întotdeauna orașul cu cea mai mare mobilitate din Statele Unite: toată lumea este aici doar în trecere, nimeni nu se gândește să pună rădăcini în această plimbare zgomotoasă, dar apoi mulți rămân în Las Vegas, se căsătoresc și divorțează.

Așa cum arată multe filme de la Hollywood, Las Vegas a transformat căsătoria ușoară și divorțul (zero birocrație) într-o industrie profitabilă. Acest lucru este demonstrat de capelele de nuntă care au răsărit ca ciupercile în tot orașul.

Se oferă ceremonii pentru toate buzunarele, între 80 și 15.000 de dolari: 120.000 (în scădere față de 160.000, în urmă cu 30 de ani) se căsătoresc aici în fiecare an, majoritatea americani, dar și turiști străini, atrași de un ritual în stil film made in USA.

Las Vegas a intrat în criză de multe ori și și-a revenit la fel de multe ori. Din anii 1990 s-a impus ca și capitala divertismentului universal. Găzduiește sute de concerte și spectacole pe an. Cele mai mari meciuri de box. Congrese, convenții și premii, cum ar fi clasamentul The World 50 Best Restaurants.

Și, datorită parcurilor de distracții combinate cu cazinourile, a devenit o destinație pentru turismul de familie: în 2023 s-a apropiat de 41 de milioane de vizitatori. Fiecare cazinou include un centru comercial.

The Strip – nucleul Las Vegasului 🎰

Coloana vertebrală a Las Vegasului este The Strip, artera lungă de 6 km cu vedere la hotelurile cu cazinouri tematice. După Centrul de Convenții se află Luxor, o replică a Egiptului antic cu o piramidă de 16 etaje capabilă să ducă 2500 de camere, în fața unui Sfinx în mărime naturală și o intrare care amintește de templul lui Ramses II. În interior poți naviga pe Nil.

Câțiva pași și intri în Evul Mediu Excalibur: arhitectura sa este inspirată de castelul lui Ludwing al II-lea al Bavariei din Neushwanstein, dar vrăjitorul Merlin se uită pe fereastră, în timp ce înăuntru – între ruletă și aparate de slot – cavalerii din Masa rotundă concurează în turnee cu sulițe și buzdugane.

Un salt spațiu-timp te grăbește către New York-New York: orizontul Manhattanului cu Statuia Libertății, Chrysler, Empire State Building, 2400 de aparate de slot care se rotesc în jurul Time Square și un roller coaster care se năpustește între zgârie-nori.

The Strip – Las Vegas

Structură mică în comparație cu MGM Grand-ul alăturat, cel mai mare hotel din lume, cu 5005 camere, dominat de un gigantic leu auriu de la Metro-Goldwyn-Mayer și dotat cu un parc de distracții de 13 hectare în stil Disney World.

După multe aventuri americane, în sfârșit la Paris. Este o baracă mare cu replici ale Turnului Eiffel, Arc de Triumf și Champs-Élysées. Apoi, The Venetian, cu centrul comercial Grand Canal cu gondole.

Și în Bellagio, o replică la ruletă a satului „pitoresc” cu vedere la întâlnirea celor două ramuri ale Lacului Como. Caesars Palace – care recreează Roma imperială cu coloane, ușieri îmbrăcați în centurioni și chelnerițe în stil Cleopatra – a fost pionierul cazinourilor tematice în 1966, un precursor al transformării orașului într-un triumf lipicios.

Ce alte atractii exista in „paradisul” jocurilor de noroc?

🏨 Mirage Resort, deschis în 1989, a fost primul hotel cazinou cu tematică ecologică. Steve Wynn, magnatul jocurilor de noroc, a cheltuit 30 de milioane de dolari pentru a recrea Polinezia aici, cu lagune, acvarii cu delfini, păduri tropicale și erupții vulcanice pirotehnice la fiecare 15 minute.

În 1998, Wynn a transformat Las Vegas-ul în capitala americană a artei: cu licitații de miliarde de dolari a câștigat sute de pânze – inclusiv câteva Gauguin și Van Gogh – pentru a mobila Bellagio, noul său cazinou.

🥤 Pe lângă cazinourile de pe The Strip se află Muzeul Coca-Cola: o sticlă înaltă de patru etaje ilustrează istoria celei mai faimoase băuturi răcoritoare. Pentru a domina Las Vegas dintr-o privire, luați masa la Top of the world, restaurantul rotativ din vârful turnului The Strat, de 350 de metri. Cu 2162 de restaurante, oferta este nelimitată.

În orașul jocurilor de noroc – cel mai puțin scump din SUA pentru hoteluri și restaurante – poți juca propriul joc: cazinourile te încurajează să pariezi oferind aperitive, mese la câțiva dolari și chiar vouchere pentru bufete care să te țină mult timp în joc și să-ți golească buzunarele cu ruleta și aparatele de slot, mult mai profitabile decât restaurantele.

Ei vor să te învingă, dar, dacă reziști, poți să-i înșeli și să mănânci gratis.

ACTIVEAZA 2.000 RON BONUS

Cazinouri Recomandate
5.450 RON + 800 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT