Free cookie consent management tool by TermsFeed

Roata lui Vlad – premii zilnice garantat

Vlad Cazino a lansat o nouă promoție de care merită să profiți. Poți învârti zilnic Roata lui Vlad pentru un premiu garantat, care îți aduce și mai multă distracție autentică alături de experiențe distractive.

Roțile cu premii sunt îndrăgite de jucătorii de cazino, dar pentru mult timp au avut și un minus: secțiunea necâștigătoare. În unele cazuri existau chiar mai multe secțiuni necâștigătoare.

Vlad Cazino a reușit însă să rezolve această „problemă” și în castelul Vlad a fost instalată o Roată a surprizelor plăcute. Toți cei care o învârt primesc automat un premiu.

Până pe 1 decembrie poți să învârți Roata lui Vlad în fiecare zi. Va fi o provocare captivantă care îți va aduce un premiu garantat la fiecare rotire. Și partea cea mai frumoasă acum urmează: nu trebuie să faci absolut nimic în plus pentru a fi eligibil să participi la cea mai nouă campanie marca Vlad Cazino. Cu o simplă depunere în contul tău, începând de ziua următoare vei putea învârti Roata Surprizelor la Vlad Cazino timp de o săptămână, în fiecare zi.

Fără dezamăgiri: Toți participanții câștigă un premiu

De multe ori ți s-a întâmplat să vezi roți pe care le învârteai și la final aveai parte de o dezamăgire. Nu este și cazul acestei campanii. Roata lui Vlad este o campanie cu adevărat Vladastică deoarece toți jucătorii încasează un premiu garantat. De la rotiri gratuite, bonusuri de cazino, premii cash până la vouchere de 5.000 lei pentru cumpărături la evoMAG.

Participă și tu la promoția zilnică din bârlogul lui Vlad, în intervalul orar 01:00 – 00:59 (ora României) și ia o parte din premiile puse în joc.

Premiile oferite la Roata lui Vlad

Premiile oferite la Roata lui Vlad sunt variate, de la rotiri gratuite, bonusuri, bani cash până la 100 de premii Jackpot ce constau în vouchere de cumpărături de 5.000 RON la cunoscutul retailer online evoMAG. Premiile sunt următoarele:

  • Până la 10 rotiri în valoare de 0,50 RON fiecare
  • Bonusuri cazino între 25 RON și 50 RON
  • Premii cash de 25 RON sau 50 RON, creditate direct în soldul de numerar (fără condiții de rulaj)
  • Premii Jackpot – Cireașa de pe tort. Zilnic poți câștiga unul dintre cele 100 de vouchere evoMAG în valoare de 5.000 RON fiecare

Condițiile de participare la Roata lui Vlad

E mega-simplu să participi la Roata lui Vlad. Ai nevoie doar de o depunere în ultimele 7 zile și să fii eligibil conform Termenilor și Condițiilor. Vlad Cazino se va asigura că la campanie vor participa doar jucători activi care au împlinit vârsta legală de 18 ani.

Despre Vlad Cazino

Lansarea Vlad Cazino s-a produs în 2018 și încă de atunci acest cazino online cu specific românesc s-a făcut remarcat prin atenția pe care o acordă nevoilor jucătorilor. Vlad Cazino este un operator licențiat ONJN (L1160657W000330) care combină atmosfera autentică de cazino cu o experiență digitală de top.

Operatorul are o varietate impresionantă de jocuri și promoții Vladastice, prin care utilizatorii au parte de o experiență plină de adrenalină, o aventură unică și momente de neuitat. Așa cum o demonstrează și această campanie, Vlad Cazino este locul ideal pentru cei care doresc distracție autentică și premii pe măsură. Toate acestea respectând și principiile Jocului Responsabil.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail
Cazinouri Recomandate
5.450 RON + 800 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 300 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT