Free cookie consent management tool by TermsFeedA dat lovitura la pacanele: castig de 50.000 de euro din 10 rotiri gratuite!

A dat lovitura la pacanele: castig de 50.000 de euro din 10 rotiri gratuite!

In fiecare zi, aproape oricare cazino din lista celor licentiate in Romania, ofera jucatorilor noi si vechi fel si fel de bonusuri cu sau fara depunere. Va povesteam ieri despre rotirile gratuite fara depunere din fiecare duminica de la Vlad Cazino in acest articol.

Ei bine, la putin timp dupa ce am postat in grupul nostru de pe Facebook, Iubim Pacanele, unul dintre urmăritorii noștri, Calin V. a postat un câștig frumos la anunțul nostru. Curios despre cum s-a intamplat nebunia, l-am contactat pe norocos si am aflat ca tot câștigul s-a ridicat puțin peste 250.000 lei, adică peste 50.000 EURO! Si totul a fost fără depunere si din doar 10 rotiri gratuite la jocul Hotline2

Castig mare din rotiri gratuite la vlad cazino

Fiind un castig cum nu prea vezi, am discutat in privat cu norocosul si l-am intrebat cum s-a intamplat si cum a reusit sa faca o balanta atat de mare. Iata ce ne-a povestit Calin:

„Am prins 10 rotiri gratuite la promotia de duminica de la VladCazino, mi-a facut undeva la 35-37 de lei din ele. Castigul trebuia rulat de 25X asa ca am dat miza pe 1 leu si am prins o speciala.

castig din jackpot cards

Din toata speciala cred ca am facut undeva la 100 lei, apoi am inceput sa maresc miza incet incet, pana am ajuns la 80 lei mana si de aici a inceput toata nebunia: am mai prins o speciala din care mi-a facut 17.000!

Am trecut la coroane (nr. Shining Crown) si am prins 5 septari pe 200 lei, faceti voi socoteala! Din acesti bani intentionez sa imi iau o masina si un apartament”

balanta vlad cazino din rotiri bonus

Desi astfel de povesti sunt rare si se intampla din an in Paste, trebuie mereu sa luati de la cazinouri orice va ofera ca bonus cu sau fara depunere. Totul este sa jucati in limitele in care totul este placere si distractie. Cand se pierde controlul atunci trebuie sa spuneti stop!

Acum, dupa ce ati vazut minunea, sunt sigur ca multi dintre voi abia asteapta duminica viitoare sa-si incerce sansa. Care nu aveti cont la Vlad, dati un click pe acest link si primiti si un bonuns la inregistrare.

Bonus de bun venit:
100% pana la 1.500 RON
225 Rotiri Gratuite Cash
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Cazino si Jocuri, 50x in Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Nu uitati sa va inscrieti in grupul nostru de Facebook, sa dati un subscribe la canalul de YouTube dar si sa urmariti site-ul cazino365.ro, in special sectiunea de bonusuri, pentru ca … nu se stie cand vine norocul!

II uram lui Calin sa fie intelept si sa se bucure cu cap de acest castig!

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash