Free cookie consent management tool by TermsFeed

A fentat moartea de 6 ori și apoi a câștigat 1 milion de dolari la loto

„Anulez orice călătorie, dacă aflu că Frane va fi în acel tren sau avion…” – spune unul dintre vecinii acestuia.

Frane Selak este omul care se poate lăuda cu una din cele mai incredibile povești de viață din lume. Croatul, ajuns acum la venerabila vârstă de 90 de ani, a scăpat de mai multe ori din ghearele morții, iar la 7 ani de la ultimul incident a reușit să câștige peste un milion de dolari la loto. Tot ce ai citit până acum va păli în momentul în care vei afla din ce accidente a reușit Selak să scape cu viață.

1962

Prima oară când Frank Selak a dat ochii cu moartea a fost în anul 1962, când trenul în care se afla a deraiat de pe traseul Sarajevo – Dubrovnik și a ajuns într-un râu înghețat. Nu mai puțin de 17 pasageri care se aflau în tren au murit, însă eroul nostru a fost resuscitat și salvat. Hipotermia și un braț fracturat au fost singurele „amintiri”.

1963

Să mergi cu avionul o singură dată în viață, să te prăbușești și să fii singurul supraviețuitor!

Chiar se poate întâmpla așa ceva? Ei bine, da! La un an de la accidentul feroviar, Frane Selak a urcat pentru prima oară în avion, iar acesta s-a prăbușit.

Toți cei 17 pasageri și cei 2 piloți au decedat, nu și Frane. Acesta se afla chiar lângă ușa avionului care s-a deschis înainte de impact și a fost tras afară de curent, fiind aruncat în niște căpițe de fân.

1966

Din nou în râu, de această dată cu autobuzul. Patru pasageri au murit în urma accidentului din 1966, în care autobuzul cu care Selak călătorea a ajuns în apele unui râu. Frane a reușit să se strecoare afară din autobuz și a înotat până la mal, alegându-se doar cu câteva zgârieturi.

Din nou în râu, de această dată cu autobuzul.
Accident 2016 Beas River / foto:theasianherald.com

1970 

Patru ani mai târziu, automobilul condus de Frane a fost implicat într-un accident, în urma căruia rezervorul acestuia a explodat, fără însă ca norocosul croat să sufere vreo rană serioasă.

1995. 25 de ani fără niciun eveniment și toate accidentele erau deja istorie în viața lui Frane.

Totuși, nu fusese călcat de autobuz, așa că în anul de grație 1995 croatul a fost lovit destul de serios de un autobuz, însă rănile, ați ghicit, nu i-au pus în pericol viața, chiar dacă avea deja 65 de ani.

 N-a mai ajuns în râu, ci „doar” într-o prăpastie de aproape 100 de metri
Accident în districtul Ramban / foto: orissapost.com

1996

N-a mai ajuns în râu, ci „doar” într-o prăpastie de aproape 100 de metri. Ultimul dintre accidentele incredibile ale profesorului de muzică din Croația a avut loc în anul 1996. Aflat la volanul propriei mașini, pe drumuri de munte, Selak a evitat în ultima clipă impactul cu un autobuz, însă mașina a părăsit carosabilul și a ajuns într-o prăpastie cu o adâncime de aproape 100 de metri.

Automobilul a fost distrus în totalitate, însă Frane a reușit să se arunce din mașină în ultima secundă și să privească cum mașina sa se duce în prăpastie, agățat într-un pom de pe o stâncă.

2003

Cireașa de pe tort a venit în anul 2003, când îngerul păzitor, plictisit probabil să-l tot salveze de la moarte, a decis că ar putea să îl ajute și în alt sens.

Astfel, la doar 2 zile după ce a împlinit 73 de ani, Selak a câștigat aproape 1 milion de dolari la loto. Cu o parte din cei 960.000 $ și-a cumpărat casă pe o insulă, însă în 2010 a donat cam tot ce avea rudelor și prietenilor și a ales un trai decent.

Pariază pe loterii internaționale la NetBet, Betano sau Superbet

1.NETBET. Netbet Cazino, unul din cei mai populari operatori de pariuri și cazino online, îți oferă șansa să pariezi non-stop pe cele mai tari loterii internaționale din lume – Italia, Grecia, Slovacia, Polonia, Franta, Letonia, Finlanda, Canada, SUA etc. La NetBet primești banii înapoi pentru primele 5 pariuri X 5 RON pe loto necâștigătoare.

Bonus de bun venit:
5.000 RON
650 Runde Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 100 RON
Valabilitate - 7 zile
Condiții de rulaj – 40x la toate jocurile de pe platformă
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

2.BETANO. La Betano ai acces la mii de extrageri zilnic, la orice oră. Miza minimă este 1 RON, câștigurile intră automat în cont, iar promoțiile și bonusurile sunt la ele acasă. Joia ai 3 pariuri fără risc, iar Roata Norocului îți poate aduce un premiu în fiecare zi.

Bonus de bun venit:
100 % pana la 1.000 RON
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 25 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 25x la Sloturi sau 250x la jocuri de masă și Live Casino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

3.SUPERBET este cel de-al 3-lea operator licențiat ONJN la care poți paria pe cele mai tari loterii din lume.

Bonus de bun venit:
1.200 RON
300 Rotiri Gratuite
T&C
Doar pentru clientii noi

Varsta minima - 18 ani
Depunere minima - 50 RON
Valabilitate - 30 zile
Condiții de rulaj – 35x la Sloturi și Live Cazino
Câștig maxim - nelimitat
O ofertă per familie/IP/mail

Cum joci la loterii internaționale online?

  • În primul rând ai nevoie de cont la unul sau chiar toate cazinourile legale de mai sus (Betano, NetBet, Superbet). Dacă nu ai, te invit să dai click pe oricare din bannere și să deschizi cont cu un bonus de bun venit excelent.
  • Apoi, accesează secțiunea Loto și loteria dorită.
  • Click pe oricare din rundele ce stau să înceapă
  • Alege numerele preferate sau optează pentru numere aleatorii
  • Introdu miza pe biletul creat în mod automat și apasă butonul Plasează Pariul. Asta e tot! Câștigurile intră automat în cont

Frane Selak, 2003: „Poți privi aceste lucruri în două feluri. Am fost fie cel mai ghinionist, fie cel mai norocos om din lume. Prefer să cred ultima variantă. Știu doar că nu vor mai fi accidente. Acum, o să mă bucur de viață. Mă simt de parcă am renăscut. Dumnezeu a fost cu mine în toți acești ani. Diavolul și-a îndreptat atenția către altcineva acum.”

  • Povestea lui Frank Selak a fost publicată de reviste prestigioase, precum The Telegraph sau Der Spiegel.
  • Cei de la BBC au prezentat anul primului său accident ca fiind 1957 (în loc de 1962) și că ar fi fost vorba de un autobuz, nu un tren
  • Referitor la câștigul de la loterie, trebuie să spunem că The Telegraph a publicat două variante. Una – că ar fi fost pentru prima oară când acesta ar fi jucat la loto, alta – că, de fapt, juca de mai mulți ani.
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash