Free cookie consent management tool by TermsFeedCei mai cunoscuți streameri de păcănele din România

Cei mai cunoscuți streameri de păcănele din România

Cei mai cunoscuți streameri de păcănele din România. Stream-urile de cazinou sunt cel mai nou trend pe YouTube sau Twitch. Dacă la început acestea erau axate pe poker și blackjack, noile vedete ale acestei forme de divertisment sunt sloturile online. Acestea oferă mai multă varietate, mai multă adrenalină, iar gazdele pot avea personalități extrem de distractive pe care și le pot pune în valoare în timpul transmisiunilor online.

Ce sunt stream-urile de cazinou?

Stream-urile de cazino sunt fluxuri video în care o persoană împărtășește emoțiile  pe care le trăiește în timp ce joacă la sloturi online sau alte jocuri de cazino. Urmăritorii vor avea parte de adrenalină și vor putea sărbători victoriile fără a risca sume proprii.

Transmisiunile se fac dintr-un studio echipat cu o cameră web configurată pentru a reda jocul, dar și faciesul streamer-ului. În tot acest timp, între streamer și audiență se stabilesc canale de comunicare prin care urmăritorii se implică în acțiune. Astfel, fără a cheltui nimic, cel care urmărește stream-ul se poate bucura de cele mai noi jocuri, socializează cu gazda și cu alte persoane care împărtășesc aceeași pasiune, poate alege jocuri, participă la diverse concursuri și află cele mai noi informații și promoții din zona cazinourilor licențiate.

Această activitate a prins foarte bine și în România. Popularitatea de care s-au bucurat unii dintre streameri a atras atenția cazinourilor licențiate. Acestea le-au propus diverse colaborări care au ca scop promovarea unor jocuri, dar și a unora dintre promoții. Am analizat acest segment și am identificat cei mai cunoscuți streameri de păcănele din România.

Quikanu – cel mai fresh streamer de sloturi din Romania

  • Linkte poți abona aici
  • Subscribers – 15.200
  • Debut – 30 octomnrie 2020
  • Numărul total de vizualizări – 500.000

Cunoscut ca si Quikanu in comunitatea streamingului de casino din Romania, acesta activeaza pe platformele de streaming de la inceputul anului 2021 fiind astfel printre cei mai longevivi si cei mai pasionati streameri de pacanele. Ideea de streaming s-a nascut in anul 2011 din pasiunea pentru gaming, jucandu-se live pentru prima data pe platforma Twitch. Alte pasiuni ale sale sunt sportul, filmele si viata de familie.

Acesta se diferentiaza de ceilalti streameri prin ideile inovative, cum ar fi: PACANIADA (concept unic creat impreuna si pentru comunitate, concurs care se desfasoara in fiecare zi de joi), Bonus Hunt-urile spectaculoase folosindu-se de cele mai actuale soft-uri pe care le folosesc streamerii mari din afara, turneele epice intre sloturi si multe altele. El fiind apreciat pentru relatia apropiata pe care o are cu comunitatea si pentru modul interactiv si diferit de a isi desfasura streamurile. Quikanu studiaza constant piata de streaming internationala aducand ideile si ultimele trenduri din sloturi si pe piata din Romania. La finalul anului 2021 s-a bucurat de o popularitate foarte mare atingand maximul de 2300 de spectatori in timpul live-ului.

Printre cele mai mari castiguri ale sale inregistrate pe live au fost:

• 111.729 RON la slotul Joker Troupe pe miza de 24 LEI

• 100.000 RON la slotul Shinobi Spirit pe miza de 20 de LEI

max win la pacanele

• 60.000 RON atingand castigul MAXIM la slotul Wanted Dead Or A Wild pe miza de 4.8 RON

In prezent il gasiti pe canalul de Youtube Cazino365

Ster0 SlotS cel mai cunoscut streamer de păcănele din România

  • Linkte poți abona aici
  • Subscribers – 77.500
  • Debut – 30 decembrie 2018
  • Numărul total de vizualizări – 34.495.356

Alexandru Răzvan Petruță, cunoscut ca SterO SlotS, este cel mai cunoscut streamer de cazino din România. El a fost printre primii creatori de conținut bazat exclusiv pe jocuri de cazinou și a atras atenția prin modul de a se manifesta atunci când reușea să obțină câștiguri mai mari.  

La succesul său fulminant au contribuit din plin natura sa deschisă, distractivă și comportamentul natural din fața camerei. Fire vulcanică, el a înțeles repede că haterii sunt un vehicul important pentru a-și promova activitatea și a canalizat energiile controverselor pentru a mări masa de urmăritori. Având în spate o întreagă echipă, SterO SlotS a reușit să monetizeze canalul și a deschis colaborări cu unele cazinouri.

Pasionat de călătorii și gastronomie, el își propune să inițieze și alte proiecte, așa că rămâne un personaj de urmărit.

Aparate Păcănele Slots – locul 2 în top cei mai cunoscuți streameri de păcănele din România

  • Linkpoți accesa canalul aici
  • Subscribers – 102.500
  • Debut – 30 iunie 2015
  • Numărul total de vizualizări – 30.506.594

Aparate pacanele slots este un canal cu conținut exclusiv despre jocurile de noroc. Denis și prietenii săi au realizat adevărate spectacole în timpul live-urilor și au consolidat comunitatea în jurul pasiunii lor.

Naturalețea și desele giveaway-uri posibile prin colaborarea cu diverse cazinouri au făcut din acest canal unul dintre cele mai urmărite. În acest an, în echipă au fost cooptați și băieții de la Aparate Pacanele SD, astfel încât comunitatea a devenit și mai numeroasă.

Colo Squad Slots

  • Link canal aici
  • Subscribers – 129.000
  • Debut – 24 februarie 2013
  • Numărul total de vizualizări – 2.028.570

Alexandru Bălan (Colo), Andrei Caldaras (Andreii Cbr) și Marius Onel sunt gazdele acestui canal care a crescut rapid. La baza ascensiunii stă popularitatea de care se bucură Alexandru Bălan, un controversat vlogger cu peste 950.000 de urmăritori. Foarte expansivi și cu priză la publicul tânăr, cei 3 streameri au reușit să construiască o comunitate puternică și fidela. Poti vedea mai multe detalii despre ColoSlots aici.

xCretzu

Alexandru Anghel este un cunoscut vlogger, pasionat de jocurile video. El a reușit să dezvolte o comunitate numeroasă pe Youtube, adoptând nickname-ul xCretzu. Un adevărat showman, acesta a devenit un personaj monden, și, sesizând oportunitatea, a sărit în barca streamingului de jocuri de cazino. În scurt timp, el a devenit unul dintre cei mai cunoscuți streameri de cazino din România.

Seven Slots – cei mai cunoscuți streameri de păcănele din România

  • Link Seven Slots
  • Subscribers – 35.300
  • Debut – 8 ianuarie 2021
  • Numărul total de vizualizări – 7.003.979
Seven Slots - un alt nume in top Cei mai cunoscuți streameri de păcănele din România
Seven Slots – unul din cei mai cunoscuți streameri de păcănele din România

Seven Slots este un nume nou în peisajul streamului de cazino. El și-a început activitatea din ianuarie 2021 și a reușit deja să construiască o comunitate cu 35.300 de abonați. Peste 7 milioane de vizualizări au înregistrat videoclipurile încărcate de acesta pe Youtube, astfel că rămâne un streamer a cărui evoluție trebuie urmărită.

Streamingul de cazino își va menține trendul crescător, așa cum se întâmplă și cu industria de cazino online. În mod cert, acesta va deveni o formă de divertisment pentru mulți dintre cei atrași de sloturile online sau de jocurile de masă. Iar topul cu cei mai cunoscuți streameri de păcănele din România rămâne deschis.

Cat câștiga un streamer de păcănele?

Un steamer de pacanele online, daca are multi urmatori poate castiga foarte multi bani! Veniturile incasate de acest tip de influenceri incep de la cativa zeci de euro pentru fiecare stream si pot ajunge la mii de euro pentru fiecare emisiune. Acestia pot castiga fie sume fixe, fie un comision pentru fiecare jucator care deschide un cont real de joc sau chiar o combinatie intre o suma fixa + un comision. Un streamer de top de pacanele din Romania castiga lunar peste 15.000 euro!

Ce inseamna streamer online de pacanele si cum poti incepe un astfel de canal?

Un streamer de păcănele online, este in primul rand, o persoana care poate menține interesul publicului la nivel ridicat pe toata durata show-ului. Deși publicul ținta nu este unul foarte educat, pentru a putea fi streamer online de păcănele trebuie sa ai destul de multe cunoștințe in domeniu. Poți începe relativ usor un canal de streaming pentru păcănele, însă va fi nevoie de timp, multa munca si inovație pentru a te impune pe o piața disputata deja de nume mari.

Cat costa sa incepi un canal de streaming de pacanele?

La prima vedere, totul pare simplu si ușor, la urma urmei un kit de streaming decent costa 2-3.000 euro. Dar pentru a avea succes ai nevoie de o echipa, nu poți fi one-man show. Daca asta mergea acum ceva timp, recent lucrurile s-au schimbat si ai nevoie de oameni pentru editare video, promovare, moderare. Mai ai nevoie de o licența de afiliat de clasa II si de contracte si înțelegeri cu brandurile din domeniu. Poti lucra si pentru agenții media, care se ocupa de partea logistica. Daca ești streamer si vrei încerci sa promovezi jocurile de cazino si ai nevoie de un partener, ne poți da un mail la office@tipzor-media.com

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash