Free cookie consent management tool by TermsFeedClover Chance Jackpot - ce este și cum îl câștigi?

Clover Chance Jackpot – ce este și cum îl câștigi?

Jackpot Clover Chance este o funcție bonus încărcată de EGT Digital pe unele dintre cele mai populare jocuri ale sale. Nu lipsesc dintre acestea clasicele Shining Crown sau Burning Hot. Astfel, iubitorii cunoscutelor sloturi EGT se pot bucura de ele în timp ce vânează un nou jackpot progresiv alimentat de un procent din fiecare miză plasată în jocurile eligibile.

Ce este Clover Chance Jackpot

Clover Chance este o funcție bonus-jackpot alimentată de jocurile EGT Digital marcate cu sigla specifică (Clover Chance). Jackpotul funcționează pe 4 niveluri: Mini (purpuriu), Minor (albastru), Major (verde) și Grand (roșu). Clover Chance este un jackpot progresiv ale cărui valori sunt afișate în casetele specifice amplasate deasupra grilei de joc.

Acest bonus funcționează ca o plată suplimentară, chiar dacă este construit ca un procent din mizele plasate. Nu se deduce nicio sumă din pariurile plasate de jucători. Orice pariu are o șansă rezonabilă să câștige orice nivel jackpot, indiferent de valoarea mizei. Asta înseamnă că și dacă joci pe o miză de 0,20 RON (miza minimă în sloturile EGT Digital) poți să câștigi Grand Jackpot Clover Chance.

burning clover chance jackpot

Cum câștigi Clover Chance Jackpot?

Partea bună este că nu trebuie să faci nimic deosebit pentru a câștiga Clover Chance Jackpot. Te vei bucura de jocurile EGT favorite și vei vâna jackpotul Clover Chance dacă vei miza în jocurile eligibile (cu sigla specifică). Participă la acest bonus-jackpot atât jocuri cu pacanele cu fructe gratis, cât și sloturi istorice, mitologice, de aventură, orientale sau jocuri 7777.

Vei fi selectat pentru a participa la runda jackpot Clover Chance în mod aleatoriu, la finalul unei rotiri. După ce vor fi efectuate eventualele plăți din rotirea declanșatoare, vei fi introdus în caracteristica jackpot cu câștig garantat. Vei avea de ales dintr-un panou cu 15 pictograme. Acestea ascund 3 perle roșii, 3 perle verzi, 3 perle albastre, 3 perle purpurii și 3 simboluri de îmbunătățire: trifoi verde, trifoi albastru și trifoi purpuriu.

Colectarea oricăruia dintre simbolurile de îmbunătățire duce la câștigarea următorului nivel jackpot, cu condiția ca cele 3 simboluri perlă asociate să fie colectate. Astfel:

  • Jackpotul Grand va fi câștigat dacă dezvălui 3 Perle roșii sau 3 Perle verzi și un Trifoi verde;
  • Jackpotul Major va fi câștigat dacă dezvălui 3 Perle verzi sau 3 Perle albastre și un Trifoi albastru;
  • Jackpotul Minor va fi câștigat dacă dezvălui 3 Perle albastre sau 3 Perle purpurii și un Trifoi purpuriu;
  • Jackpotul Mini va fi câștigat dacă colectezi 3 Perle purpurii.
castiguri la burning clover chance

Merită să pariezi la sloturile Clover Chance?

Răspunsul poate fi unul singur. Dacă îți plac sloturile EGT, este rezonabil să le alegi pe cele marcate Clover Chance. Ai șansa unei recompense jackpot fără să plătești suplimentar, în timp ce te bucuri de funcțiile speciale ale fiecărui joc în parte (inclusiv de rotiri gratuite) și de caracteristica Gamble, atât de populară printre jucătorii români.

Unde găsești jocurile Clover Chance de la EGT Digital

Cele mai multe cazinouri recomandate de platforma noastră au introdus Clover Chance Jackpot în ofertă. El poate fi revendicat la Superbet, Betano, NetBet, Las Vegas, Player sau Fortuna.

Recomandarea noastră este Superbet, un cazino cu o ofertă bogată de sloturi EGT Digital unde poți să aplici pentru un bonus de până la 1.200 RON și 300 de rotiri gratuite pentru primele 3 depuneri. În plus, la acest cazinou poți revendica și bonus fără depunere la verificarea contului, dar și Superbet bonus de ziua ta.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT