Free cookie consent management tool by TermsFeedPatricia DeMauro: bunicuta care a batut toate recordurile la jocul de zaruri

În lumea gamblingului, în decursul anilor, au fost contabilizate numeroase momente unice și povești remarcabile ce merită menționate și povestite mai departe. Sunt povești despre oameni care s-au bucurat de norocul începătorului sau despre momentul inspirațional care le-a schimbat viața. Mulți dintre cei pasionați de jocurile de noroc au ajuns legende prin sumele impresionante câștigate sau, de ce nu, chiar pierdute.

Cele mai impresionante povești sunt cele în care oameni simpli, care și-au încercat norocul pentru prima dată într-un cazinou, au reușit să câștige sume impresionante de bani. Alții joacă o viață și nu ajung la asemenea performanțe. Încă o dovadă că la mijloc este vorba și de foarte mult noroc.

Astfel de povești ne demonstrează că o simplă rotire la ruletă, o mână bună la poker sau un moment inspirat de a arunca zarurile poate schimba viața unui om. Însă trebuie să remarcăm faptul că toate aceste povești au la mijloc oameni care nu au jucat cu gândul neapărat de a câștiga, ci au ales să se distreze înainte de toate.

🎲Patricia DeMauro – un nume celebru în rândul pasionaților de zaruri

Așa s-a întâmplat și în cazul doamnei Patricia DeMauro, recunoscută și ca doamna zarurilor sau despre care putem spune că norocul începătorului i-a adus celebritatea prin sumele impresionante câștigate, dar și doborârea unor recorduri la Craps.

Patricia DeMauro este o bunicuță din New Jersey care a ajuns faimoasă peste noapte, după ce și-a încercat norocul la Borgata Hotel Casino & Spa din Atlantic City, New Jersey. Momentul memorabil a avut loc pe 23 mai 2009. Deci, cum s-a întâmplat?

Era o zi de sâmbătă când doamna Patricia DeMauro și prietenul de călătorie John Capra au decis să se distreze într-un cazinou din Atlantic City. Totul a început inofensiv, cu Patricia DeMauro așezată în fața unui slot machine, în timp ce John Capra și-a încercat norocul la poker. După câteva ore, timp în care au pierdut bani, DeMauro se săturase de jocurile ca la aparate și a mers în camera de poker pentru a-și lua prietenul care nu era chiar în cele mai de succes momente.

Dice & Roll – cel mai cunoscut joc de păcănele cu zaruri

Într-un moment de inspirație și pentru a continua distracția în cadrul cazinoului, Patricia DeMauro s-a oferit să-i arate colegului de suferință cum se joacă la zaruri. Bine, doamna DeMauro nu era o expertă. Legenda spune că aceasta ar mai fi jucat odată înainte de momentul de glorie.

Dintre cele 14 mese de zaruri disponibile, s-au apropiat de cea mai apropiată și au așteptat ca ceilalți jucători să elibereze masa. John a fost cel ce a dat startul la aruncatul zarurilor, dar a pierdut rapid. Apoi, a trecut la masă Demauro.

🎲Înainte să continuăm povestea uimitore a doamnei Patricia DeMauro, să povestim puțin despre Craps

Este cunoscut drept cel mai popular joc de zaruri din lume și este practicat cu diferite reguli și dimensiuni ale mesei. Se regăsește în aproape fiecare cazinou de pe planetă.

Craps este un joc de noroc mai mult decât de îndemânare unde chiar și începătorii pot câștiga. Adică dacă au noroc. La masa de craps pot exista jucători care doar pariază sau pariază și aruncă zarurile fiind recunoscuți și sub denumirea de „shooter”.

Sunt pariuri de tip ”pass line” și ”come” sau „don’t pass line” și „don’t come”. În cadrul primelor tipuri de pariuri, zarurile sunt câștigătoare dacă suma lor e 7 sau 11, în timp ce 2, 3 sau 12 sunt mâini pierzătoare. Dacă vorbim de pariurile „don’t pass line” și „don’t come”, zarurile câștigătoare sunt 2 și 3, în schimb 7 și 11 sunt pierzătoare. În cazul acestor pariuri, 12 creează o egalitate între jucători și cazinouri. Orice alt număr aduce un punct pariorilor și treceți la următoarea rundă, iar regulile sunt mai complicate. În momentul în care cel ce aruncă zarurile pierde, la masă vine un alt jucător ca ”shooter” și regulile se resetează. Evident, sunt strategii care vă pot crește șansele de câștig, dar nu e nimic sigur 100% pentru că vorbim de un joc unde ”norocul” guvernează Craps.

🎲Să revenim la povestioara noastră

Cazinoul a declarat că doamna DeMauro a intrat la masă la ora 20:13, important să reținem ora aceasta. A intrat în joc cu 100 de dolari și, ca totul să fie și mai interesant, a urmat sfaturile de pariere ale lui Capra, care pierduse anterior.

O tură de zaruri începe cu aruncarea inițială, care poate aduce puncte sau eliminarea de la masă. Rezultatul primei mâini a fost opt, iar oamenii au început să parieze. Ea spune că jocul s-a mișcat atât de repede încât nu a putut să țină pasul.

În scurt timp, masa se umpluse de tot felul de oameni, de la jucători curioși la cei din administrația cazinoului. Demauro a aruncat toate combinațiile posibile de zaruri. Demauro și publicul ei știau că nu vor mai asista niciodată la așa ceva.

🎲154 de aruncări noroase de zaruri în 4 ore și 18 minute

Matematic vorbind, există o șansă la 1.56 trilioane. Potrivit profesorului de statistică de la Universitatea Stanford, Thomas Cover, șansele ca acest lucru să se întâmple sunt mai mici decât să fii lovit de fulger (1 la un milion), să fii lovit de o minge de baseball (1 din 1,5 milioane) sau să câștigi la loterie (1 din 1,5 milioane).

Nici cele mai optimiste statistici nu anticipau ceea ce a reușit Patricia DeMauro. Practic a stabilit un nou record de timp la Craps, care nu mai fusese doborât de 20 de ani. Înainte de performanța doamnei DeMauro, recordul anterior fusese stabilit în 1989, când un jucător a avut 118 aruncări norocoase pe durata a 3 ore și 6 minute. Însă legat de numărul de aruncări noroase, Demauro a reușit să doboare recordul, care fusese stabilit în 2005 cu 147 de aruncări. Țineți cont că numărul mediu al aruncărilor noroase este de opt.

Ce sumă a câștigat Patricia?

Patricia DeMauro nu a spus niciodată câți bani a câștigat, existând o înțelegere cu personalul cazinoului de a nu divulga suma câștigată. Unii mai pesimiști au spus că a câștigat câteva sute de mii de dolari. Alții au speculat ideea că ar fi câștigat milioane de dolari. Cert este că doamna a intrat la masa de zaruri cu 100 de dolari. Patricia a dezvăluit doar că unul dintre planurile ei de viitor va fi acela de a călători cu nepoții la Disney World.

Pe lângă reușita sa la zaruri, doamna DeMauro a mai demonstrat că orice este posibil, chiar și atunci când totul pare imposibil. Plus de asta, a ajuns celebră prin acțiunea sa. În cazul acesta vorbim de o poveste cu happy end.

Joacă table pe bani reali la NetBet!
200 Rotiri Gratuite + 20 Lei Speciala Gratis
Cum activezi NetBet bonus fara depunere?

Încheiem povestea printr-o altă lecție predată de Patricia. Aceasta și partenerul de călătorie John au ales să-și petreacă restul weekend-ului de vacanță în Atlantic City și chiar s-au întors la masa de zaruri, două nopți mai târziu, dar doar ca spectatori. Ulterior, probabil și-a mai încercat norocul la zaruri, dar recordul stabilit în 2009 nu a fost încă doborât….

Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash