Free cookie consent management tool by TermsFeedPhilip Laak a jucat poker 115 ore la rând

Phil Laak și recordul de 115 ore de poker pentru o cauză nobilă. Philip Courtney Laak este unul dintre cei mai renumiți și populari jucători de poker din întreaga lume. S-a născut în 1972 în Irlanda, dar cursul vieții l-a purtat peste Atlantic, iar în prezent locuiește în Los Angeles, pe coasta de vest a Statelor Unite.

A absolvit Universitatea din Massachusetts Amherst cu o diplomă de inginer mecanic și a profesat în diferite locuri înainte de a deveni faimos în lumea jocurilor de noroc. De fapt, înainte de a se face remarcat în poker, Laak a fost pasionat de table. Click aici dacă vrei să afli unde poți juca table online pe bani reali!

Performanțele în lumea pokerului

Apoi a început să joace poker și toată concentrarea s-a a fost focusată pe acest joc de masă extrem de popular în cazinouri, dar și în cadrul serilor cu prietenii. Philip Laak a învățat să joace poker în copilărie, dar prima s-a victorie importantă a fost în 2004, când a câștigat World Poker Tour (WPT). De la faimoasa sa victorie, Laak a mai jucat două mese finale WPT și a obținut locul șase în sezonul doi Battle of Champions și Five Diamond World Poker Classic în 2005.

Tot în 2005, Laak a reușit să-l învingă pe Ram Vaswani și a câștigat premiul William Hill Poker în valoare de 150.000 de lire. De asemenea, a jucat la Poker Royale și în toate sezoanele 2-7 la High Stakes Poker. A fost și dealer în serialul E! Hollywood Hold’em.

Momente magice cu Phil Laak la mesele de poker

Alte performanțe

În decursul carierei sale de jucător profesionist de poker, Laak a mai câștigat și marele premiu al emisiunii Poker After Dark difuzat de NBC, care a fost în valoare de 120.000 de dolari.

O altă ispravă notabilă s-a întâmplat în 2007, când Philip Courtney Laak și colegul său de masă, jucătorul profesionist Ali Eslami, au reușit să învingă un program de calculator programat și specializat în jocul de poker, de numit Polaris. Botul de poker a fost dezvoltat la Universitatea Alberta din Vancouver, British Columbia. Au fost jucate patru runde, dintre care Laak și Ali au reușit să învingă calculatorul în două dintre acestea, iar din celelalte două runte rămase, una a fost remiză și una a reprezentat o înfrângere.

În octombrie 2009, Laak a fost încoronat campion PartyPoker.com World Open V, câștigând marele premiu pus în joc în valoare de 250.000 USD. Conform unor estimări, Phil Laak a reușit să strângă din turneele de poker transmise live peste 3.650.000 de dolari.

Cel mai „nebun” jucător de poker din univers
50 Lei Fara Depunere Cazino
Cum activezi Pokerstars bonus fara depunere?

Phil Laak a stabilit recordul pentru cea mai lungă sesiune de poker

Însă, dincolo de toate aceste câștiguri și campionate la care a participat, Laak s-a făcut recomarcat în 2010 prin doborârea recordului de ore jucate consecutiv. Faimosul jucător de poker, cunoscut și sub pseudonimul The Unabomber, a reușit să stabilească un nou record mondial pentru cea mai lungă sesiune de poker, care s-a întins pe durata a 115 ore consecutive.

În perioada 2-7 iunie 2010, la vestitul Bellagio din Las Vegas, Laak a stabilit noul record mondial pentru cel mai lung timp petrecut jucând poker într-o singură sesiune. S-a oprit după 115 ore, depășind recordul anterior care a fost de 72 de ore și 2 minute, stabilit de Larry Olmsted.

Jucând $10/$20 No-Limit Hold’em (cu buy-inuri nelimitate), Laak a câștigat 6.766 dolari și a donat jumătate din câștigurile sale unei organizații de caritate care se ocupa cu organizarea de tabere de vară pentru copiii bolnavi. Totodată, performanța lui Laak a fost urmărită prin live streaming de peste 130.000 de persoane, ceea ce a mai generat un venit suplimentar de 3000 de dolari. Pe durata perioadei de joc, Laak a mai strâns bani și din donații. De exemplu, pentru a demonstra că este în formă, a făcut câteva zeci de flotări, iar urmăritorii au făcut donații.

Phil Laak doboară recordul mondial de 72 de ore

Mii de dolari donați de Phil Laak

Pe durata maratonului, Phil Laak a fost sprijinit de mai mulți prieteni și jucători renumiți de poker. Campionul World Series of Poker, Scotty Nguyen, a venit să-l încurajeze pe Unabomber. Și Thuy Doan s-a așezat lângă el, la masă, pentru a urmări sesiunea de joc. Mulți dintre cei prezenți au făcut donații substanțiale spre cauza nobilă sprijinită de Laak. De la masă nu a lipsit iubita lui, Jennifer Tilly, care l-a susținut zi de zi.

Legat de joc, acesta a fost presărat cu numeroase momente de suișuri și coborâșuri. Au fost momente când a jucat cu doar 800 de dolari în față, ulterior recuperând și crescând potul. La jumătatea provocării, el a cumpărat jetoane de 100.000 de dolari și a jucat cu acel stack supradimensionat pentru tot restul jocului.

Cum a reușit să reziste?

Pe durata celor 115 ore de joc, Philip Courtney Laak nu a luat stimulente, substanțe ilegale și nu a consumat băuturi pe bază de cofeină și cafeină, însă a ținut cont de toate informațiile oferite de nutriționistul său. Conform Guiness, jucătorii au dreptul la 5 minute de pauză în fiecare oră, timp în care aceștia pot face ce doresc. Însă Laak a ales să comaseze pauzele în reprize de 30 de minute de somn.

Stabilirea noului record este rezultatul a multor ani de antrenament în poker, dar și a unei pregătiri fizice și psihice ce s-a desfășurat pe durata a 6 luni de zile. A mers la sală, a alergat și a înotat de cinci ori pe săptămână, timp în care a slăbit 20 de kilograme din excesul de greutate.

Esti gata sa dobori recordul lui Phil Laak? Joacă poker pe bani reali fara sa depui la 888!
Joacă poker pe bani reali fără să depui!

Îndeplinirea unui vis din copilărie

Laak a dorit să facă acest marton pentru a intra în Guinness World Records, un vis stabilit încă din copilărie. De când s-a apucat de poker, de fapt pentru el a fost un maraton de pregătire pentru marele moment. În decursul activității sale de jucător profesionist de poker, Laak a mai avut sesiuni lungi de joc, unele care au ajuns până la 60 de ore. Cu doar o lună înainte de a stabilit recordul mondial, a practicat o sesiune televizată de 40 de ore la Party Poker’s Big Game.

Se pare că aceasta a fost prima și ultima dată când a făcut un asemenea maraton. Nu e o acțiune pe care să o facă a doua oară, iar o sesiune de poker de 115 ore e grea chiar și pentru cei mai buni jucători de poker. Având în vedere cele șase luni de antrenament dinaintea evenimentului și efortul enorm pe care l-a depus pe durata celor 115 ore de poker, nu este o acțiune pe care cineva ar vrea să o facă de două ori.

Calca pe urmele lui Phil Laak cu bonusul de bun venit Unibet Poker
Cazinouri Recomandate
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT
100% până la 1500 RON la prima depunere + 225 Rotiri Gratuite Cash