Free cookie consent management tool by TermsFeedSuperstiții la jocurile de noroc ce te pot ajuta să câștigi Jackpot-ul!

Jocurile de noroc și superstițiile merg mână în mână ca boabele de mazăre dintr-o păstaie. De ce ai avea nevoie să apelezi la diferite subterfugii atunci când faci gambling? Ei bine, deoarece jocurile de cazino, în special ruletasloturile sau zarurile, împlică șanse. In acest material va vom prezenta cele mai cunoscute superstiții la jocurile de noroc.

Superstiții care îți pot aduce câștiguri la jocurile de noroc. Află ce trebuie să faci ca să câștigi Jackpotul

Nu există o strategie reală, o metodă sau un sistem care să îți garanteze un câștig, așa tot ce îți rămâne de făcut este să apelezi la diverse metode neconvenționale sau superstiții.

La urma urmei, superstițiile sunt intrinseci culturii umane. Au fost înrădăcinate în mintea umană din momentul în care am devenit o specie conștientă de sine. Încă din cele mai vechi timpuri, cu mult înainte de aplicarea religiilor, oamenii apelau la ritualuri sacre care care făceau parte din viața lor. Să le spunem mai degrabă ritualuri sau mici acțiuni pe care le poți face fără să fii un superstițios declarat.  Spre exemplu, în momentul în care calci într-o sală de jocuri, nu este un efort prea mare să te asiguri că porți lenjerie intimă roșiesufli pe zaruri sau bați în lemn.

Nu interpreta greșit teoria probabiltății

Superstiții la jocurile de noroc
Dealer ruleta live

O practică des întâlnită a jucătorilor este atunci când te gândești că, după o serie cu același rezultat va urma inevitabil o altă serie cu un rezultat opus. De exemplu, cei care pariază la ruletă pe o anumită culoare, spre exemplu pe numere roșii, se gândesc că după un anumit număr de roșii, va urma o serie de numere negre sau impare. Aceasta este o interpretare greșită a teoriei probabilității, luând în considerare mecanismele aleatorii bazate pe șanse, precum ruleta, sloturile și zarurile?

Trebuie să ști că rezultatele anterioare în cadrul acestor jocuri nu influențează nicidecum pe următoarele, așa că probabilitatea de a obține din nou roșu după o serie de rezultate roșii este încă de 50:50. Această teorie a fost demonstrată de matematicianul Stanislav Ulam în 1946,  când a conceput așa numita metodă Metoda Monte Carlo. Această metodă demonstrează că nu există nici o corelație între rezultate, artătând că chiar și atunci când bila a ajuns pe zeci de rotiri negre, rotirea următoare este la fel de probabil să nimerească tot pe negru fără vreun motiv.

Superstițioșii spun că nu e bine să stai cu obrazul în mâini sau să-ți numeri banii la masa de joc.
Nu împrumuta bani altor jucători pentru că îți poate aduce ghinion.
Nu sta cu picioarele și cu degetele de la mâini încrucișate pentru că se consideră că efectul e opus.
Pariază pe monede încălzite. Unii jucători superstițioși cred că pot câștica jackpotul dacă încălzesc monedele de joc.

Superstiții la jocurile de noroc
Jocuri de noroc

Întoarce privirea în timpul jocului sau când se învârtesc  rolele.  Se spune că fixarea privirii asupra jocului va interfera cu jocul și îți va aduce ghinion. Numărul 13 aduce ghinion, numărul 7 aduce noroc. Ai grijă pe ce număr pariezi atunci când joci la ruletă. Numărul cu reputația cea mai proastă este 13, această superstiție provenind din cultura occidentală.

Numarul 13 chiar aduce ghinion

Se spune că această superstiție datează de la Cina cea de Taină, unde au fost 13 oameni așezați la masă. Printre ei se afla și Iuda, cel care l-a trădat pe Isus Hristos. În lumea cazinourilor atât online cât și ofline, mulți jucători sunt atenți la aceste numere, în special dacă joci la ruletă. Alegeți numărul norocos și joacă și tu la ruleta online, din confortul de acasă. Spală-te (sau nu) pe mâini. Dacă simți că nu ai noroc, poți încerca să iei o pauză și să te speli pe mâini. Dacă ai un start bun, știi ce NU trebuie să faci.

Superstiții la jocurile de noroc pentru Jackpot

Tu ce tip de jucător ești? Ai superstițiile tale sau aplici o parte din cele cunoscute deja de majoritatea? Indiferent de felul cum rezonezi la superstițiile din lumea jocurilor de noroc, vom demonta mitul care spune că nu poți câștiga Jackpot-ul dacă joci pot-uri mici, și mai ales dacă joci online. O jucătoare care paria doar pe mize mici de €0.40 a câștigat marele Jackpot pe telefon, de peste 100.000 de euro. Așadar, indiferent în ce ipostază ne aflăm, cu toții de dorim să câștigăm premiul cel mare. Din acest motiv, pe site-ul Casino365.ro  vei găsi o multitudine de jocuri care îți pot aduce premii surpriză. Mult noroc! Așadar, dacă ești superstițios, ține cont de aceste sfaturi când joci la Cazino 365.

Cazinouri Recomandate
1.500 RON + 625 Rotiri Gratuite
Bonus 100 % pana la 1.000 RON
1.200 RON + 300 Rotiri Gratuite bonus de bun venit
100% pana la 2000 RON + 300 Rotiri Gratuite la NetEnt. Varsta minima 18+. Se aplica T&C
100% Bonus până la 1000 RON + 200 Rotiri Gratuite Cash
2.500 RON + 500 Rotiri Gratuite EGT